Montseny Actes i presentacions | Act. gastronòmiques
set.
29
2018


Festa dels 40 anys de l'Escola de Natura Can Lleonart

Horari d'inici: 11 h

Lloc: Escola de Natura Can Lleonart
Ctra. de Sant Celoni a Viladrau, km 21
Fogars de Montclús

Lloc de trobada: Aparcament de Can Casades
Ctra. de Sant Celoni a Viladrau, km 21. Des d'aquí s'anirà a peu a l'escola de Natura Can Lleonart

Organitzadors: Diputació de Barcelona

Telèfon: 938 475 102

A/e: p.montseny@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:

El febrer de 1978 van iniciar-se les activitats d'educació ambiental a l'entorn de Can Lleonart, a la vall de Santa Fe, al Parc Natural del Montseny; la primera escola de natura del seu gènere a tot l'Estat espanyol.

 

Gràcies a la tasca dels educadors ambientals que han estat al seu càrrec des d'un principi, l'Escola de Natura Can Lleonart ha estat un referent en la divulgació i consolidació de la sensibilització ambiental al nostre país i entre els milers d'alumnes i mestres que han seguit algun dels itineraris o accions formatives proposades.

 

Per tal de commemorar aquesta efemèride, se celebrarà un acte festiu el proper dissabte 29 de setembre de 2018,  a les 11 h a l'Escola de Natura Can Lleonart (Ctra. de Sant Celoni a Viladrau, km 21).

 

Aquest serà un dels actes que organitzaran al llarg del 2018 i 2019 administracions i entitats implicades en la gestió d'aquest equipament i en la implantació de programes d'educació ambiental al Montseny i a Catalunya: el Zoo de Barcelona, la Societat Catalana d'Educació Ambiental (SCEA), l'Institut de Ciència i Tecnologia (ICTA) i les diputacions de Girona i Barcelona, gestores de l'espai natural.

 

Hi trobareu tallers infantils, tallers de circ, jocs  de descoberta i habilitat, gimcanes, tast de productes locals, espectacles d'animació  i molt més!

 

La  festa s’emmarca dins els actes de commemoració dels 40 anys de la Reserva de la Biosfera del Montseny.


Categories: Montseny, Actes i presentacions, Act. gastronòmiques,

compartir