Montesquiu Conferències
juny
13
2015


Cicle de xerrades - Mitjans de comunicació en el món global

Horari d'inici: A concretar

Lloc: Restaurant de la Casanova del Castell de Montesquiu

Montesquiu

Organitzadors: Diputació de Barcelona i Mancomunitat de Catalunya

Telèfon: 938 529 022

A/e: casanovadelcastell@gmail.com 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: Pagant

Preu: 30 euros (IVA inclòs). Inclou l'assistència a la errada, copa de cava i sopar debat posterior

Descripció:

Josep Cuní, periodista

 

El cicle de xerrades al Parc del Castell de Montesquiu s'emmarca en un seguit d'accions que la Diputació de Barcelona impulsa per dinamitzar el territori i donar a conèixer la diversitat de la Xarxa de Parcs Naturals que gestiona.

 

Aquesta primera edició abordarà temes d'actualitat com la Mancomunitat de Catalunya, de la qual aquest any se celebra el centenari, o el paper del Papa Francesc i els nous reptes de l'Església. També s'analitzaran i debatran àmbits temàtics amb una visió més àmplia, com l'escola i els reptes de l'educació, el Barça com a institució prescriptora de valors o el paper dels mitjans de comunicació en un món global. Per abordar totes aquestes qüestions, el cicle de xerrades al Parc del Castell de Montesquiu compta amb ponents de econegut prestigi en els diversos àmbits que es tracten.

 

El Parc del Castell de Montesquiu és el més petit dels espais protegits que gestiona la Diputació de Barcelona, però amb les seves 680 hectàrees és un petit tresor del qual se senten orgullosos els municipis osonencs de Montesquiu, Sant Quirze de Besora, Sora i Santa Maria de Besora.

Requisits activitat:

 
Per fer la inscripció a cada xerrada cal que envieu un correu electrònic a  casanovadelcastell@gmail.com o bé truqueu al telèfon 938 529 022
 
Les places són limitades. S'acceptaran les inscripcions per rigorós ordre d'inscripció.


Categories: Montesquiu, Conferències,

compartir