Litoral Itineraris guiats | Visites guiades
juny
14
2015


La brolla d'abril: del bosc menut al gros

Horari d'inici: 10.00 h.

Lloc: Cabrils

Cabrils

Lloc de trobada: Al Centre Cívic La Fàbrica de Cabrils
C. Domènech Carles, 1

Organitzadors: Parc Serralada Litoral

Telèfon: 937 540 024 / 935 554 650 / 656 903 642

A/e: p.slitoral@diba.cat  p.slitoral.lleonart@diba.cat  p.slitoral.canboquet@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: Pagant

Preu: Adults, 3 euros; menors, entre sis i dotze anys, 2 euros; menors de 6 anys, gratuït. 10% de descompte per a famílies nombroses i per als membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals.

Descripció:

La configuració del bosc actual és el resultat de la història del turó de Cirers, marcada per la vinya, els usos del bosc i els incendis. El bosc menut, de rebrot, n'és un dels destins a mitjà termini. El bosc gros, madur, el regal d'una gestió encertada i una bona adaptació. La brolla, l'estadi de recuperació inicial. Sortida per analitzar a fons la successió ecològica.

Recorregut: La Llobera – Pla de les Faves – Turó de Cirers – Planes de l'Abril – La Llobera. Aproximació en vehicles particulars

Distància: 4,5 km Desnivell: 210 m Durada: 3.5 h

Requisits activitat:

Les places són limitades i les reserves es faran segons l'ordre d'inscripció. Si el temps no permet fer l'activitat en bones condicions, es posposarà a un altre dia a criteri de l'organització.

Requisits: cal portar calçat adequat i roba còmoda, aigua i esmorzar. Material addicional: prismàtics (opcional), bloc i bolígraf (opcional).


Categories: Itineraris guiats, Visites guiades, Litoral,

compartir