Marina Cursos i tallers | Educació ambiental
abr.
25
2015


Segona part - Curs "Intèrpret de la natura i bioturisme"

fins al 26/04/2015

Horari d'inici: Veure horari complet

Horari complet:
El curs es desenvoluparà al llarg de dos caps de setmanes, concretament el 18-19 d'abril i el 25-26 d'abril del 2015. El primer cap de setmana s'impartirà de forma íntegra a Badalona, mentre que el segon cap de setmana s'impartirà de la següent manera, el dia 25 serà a Mequinensa i el 26 al Delta de l'Ebre.

Lloc: Mequinensa i Delta de l'Ebre

Mequinensa i Delta de l'Ebre

Organitzadors: Aloc Natura i amb la col·laboració del Parc de la Serralada de Marina.

Telèfon: 650 944 148

A/e: smalocnatura@gmail.com. 

Públic a qui va dirigida l'activitat: Científic/estudiós

Accés: Pagant

Preu: El preu del curs és de 300 euros i es podrà gaudir de 100 euros de descomptes als membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals i altres col·lectius com diu en la web

Descripció:

Aquest curs vol ser un referent en la formació de aquells i aquelles professionals que treballen en el món ambiental i aquells i aquelles que creuen que el bioturisme és una opció de futur.

A qui està orientat?

El curs està dirigit a aquelles persones que volen oferir programes interpretatius al públic (Estudiants Universitaris, Biòlegs, Ambientòlegs, Geògrafs, Guies de natura, Guies de turisme de fauna, flora, ètnies, etc., professionals del turisme, Intèrprets del Patrimoni Natural, mestres, Guies de excursions naturalistes, entre d'altres)

Què ofereix el curs?

Aquest curs combinarà una part teòrica i una altra pràctica, sent aquesta la més rellevant del curs. La planificació d'aquest curs parteix de la base que el que busquen els estudiants són casos pràctics i idees per poder emprendre negocis o aplicar als seus llocs de treball.

Requisits activitat:

Inscripcions en la web http://www.alocnatura.org/intérprete-de-la-naturaleza-y-bioturismo/

Més informació: http://www.alocnatura.org/


Categories: Cursos i tallers, Marina, Educació ambiental,

compartir