Litoral Festivals i espectacles
maig
24
2015


Matinal al parc - Viu el Parc - Dia Europeu dels Parcs

Horari d'inici: 10.30 h.

Horari complet:
De 10.30 h. a 14.00 h

Lloc: Sant Mateu

Premià de Dalt

Organitzadors: Parc Serralada Litoral - Viu el Parc

Telèfon: 937 540 024 / 935 554 650 / 656 903 642

A/e: p.slitoral@diba.cat  p.slitoral.lleonart@diba.cat  p.slitoral.canboquet@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: Gratuït

Descripció:

Guixot de 8 us ofereix un conjunt d'escultures convertides en jocs que posaran a prova les vostres habilitats i imaginació. Gaudireu de valent mirant d'esbrinar quina prova heu de superar, ja sigui encistellar un ou en un pot o fer passar una pilota per la gola d'un drac.

Els tallers de natura d'ACER us aproparan al coneixement de la fauna i flora del parc, i us endureu diversos Activitats elements que vosaltres mateixos elaborareu com a mostra d'aquesta riquesa patrimonial. Durant el matí la música engrescadora de l'Os Pedrer us acompanyarà per arreu. I com a cloenda us convidaran i ensenyaran a ballar danses col·lectives i tradicionals. 

Requisits activitat:

Nota: L'accés recomanat per arribar a Sant Mateu és el que es troba anant des de Vilassar de Dalt en direcció Cabrils o a la inversa, agafant el carrer que surt a l'alçada de l'ermita de Sant Sebastià, en el canvi de rasant que fa de límit entre els dos municipis. Cal continuar pel carrer asfaltat que, tot seguit, continua amb la pista que dóna accés al parc. Seguint la pista s'arriba a la creu d'en Boquet, cruïlla de camins on hi ha el centre d'informació del parc. Des d'aquesta cruïlla s'accedeix a Sant Mateu pel camí de l'esquerra, que s'enfila amunt fins a arribar a la cruïlla que indica cap a la font de Sant Mateu, a l'alçada de la subestació elèctrica.


Categories: Litoral, Festivals i espectacles, Dia Europeu dels Parcs,

compartir