Garraf Diversos
juny
13
2015


IV Nit dels Ratpenats de Gavà

Horari d'inici: 20.00 h.

Lloc: Museu de Gavà
Plaça de Dolors Clua, 13
Gava

Organitzadors: Ajuntament de Gavà, Sostenibilitat i Patrimoni Natural

Telèfon: 932 639 610

A/e: arqueolitic@gava.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: Gratuït

Descripció:

20 h. Al Museu de Gavà. Amb una xerrada al Museu i una passejada nocturna pels voltants del jardí i el parc de la Torre Lluch descobrirem tots els secrets dels ratpenats: la diversitat d'espècies que viuen al territori, com s'orienten, els costums alimentaris i migratoris que tenen i la important funció ecològica que desenvolupen, entre molts altres aspectes. Aquests fascinants animals són font de llegendes i de mites: els coneixerem i esbrinarem què hi ha de cert i què de mite. També podrem veure i conèixer tots els materials i estris que s'utilitzen per a l'estudi científic d'aquests mamífers voladors. A la sortida tindrem la possibilitat de veure'ls i sentir els seus ultrasons. Si voleu, soparem d'entrepà o carmanyola en la tranquil•litat de la nit. 

20 h: Xerrada. "Bat Night, una nit per conèixer els ratpenats", a càrrec del Museu de Ciències Naturals de Granollers.

21 h. Observació. Sortida pels voltants del jardí del Museu i el parc de la Torre Lluch, on veurem i sentirem els ratpenats mentre fem una passejada nocturna. Amb qui vulgui, soparem d'entrepà o carmanyola.

23 h. Final de la jornada.

 

Requisits activitat:

Cal portar roba i calçat adequats, un petit llum i, opcionalment, sopar. Places limitades. Inscripció gratuïta al Museu de Gavà o al tel. 932 639 610. Organitza: Unitat de Sostenibilitat i Patrimoni Natural de l'Ajuntament de Gavà. Amb la col•laboració del Museu de Ciències Naturals de Granollers.


Categories: Garraf, Diversos,

compartir