Collserola Cursos i tallers | Educació ambiental
oct.
03
2015


Festa dels ocells. Collserola celebra el Dia Mundial dels Ocells

fins al 04/10/2015

Horari d'inici: Vegeu horari complet

Horari complet:
Dissabte 3 d'octubre, a les 11 h i a les 12.30 h Diumenge 4 d'octubre, de 10:30 a 14 h Dissabte 3 i diumenge 4, de 10 a 13 h, observació migració al turó de Magarola

Lloc: Centre d'Informació del Parc de Collserola i Can Coll CEA
Ctra de l'Església, 92. (Ctra. Vallvidrera, km 4,7)
Barcelona

Organitzadors: Consorci del Parc Natural de la Serrra de Collserola

Telèfon: 932 803 552

A/e: ci@parccollserola.net 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:

Un any més els paisatges de Collserola participaran en la celebració del Dia Mundial dels Ocells. Us convidem a compartir un matí aprenent i gaudint amb tot un seguit d'activitats que tindran com a protagonista el món de les aus. Activitats per a tots els públics i gratuïtes.

Dissabte 3 d'octubre a les 11 h i a les 12:30 h, es realitzaran dues passejades guiades per descobrir quins són els ocells que viuen als nostres boscos. També s'instal·larà un punt d'informació ornitològica, amb llibres, guies i contes. I els més petits podran retallar i emportar-se una careta de xoriguer.

L'activitat central serà diumenge 4 d'octubre a Can Coll CEA on se celebrarà la Festa dels Ocells.  De 10:30 a 14 h, tallers, xerrades, passejades, contacontes, mostra de rastres i restes.

També tant dissabte 3 com diumenge 4 seran els darrers dies d'observació guiada per ornitòlegs experts al turó de Magarola on des del primer dia de setembre s'està fent la 27ena Campanya de Seguiment de Migració de Rapinyaires. Podeu pujar al Turó de les 10 a les 13 h.

Requisits activitat:

No cal inscripció prèvia

Més informació: http://www.parcnaturalcollserola.cat/pages/agenda


Categories: Collserola, Cursos i tallers, Educació ambiental, Biodiversitat, fauna, vertebrats, ocells,

compartir

 

Recursos.