Litoral Voluntariat
des.
12
2015


Condicionament dels accessos i del mirador dels nou Pins

Horari d'inici: vegeu horari complet

Horari complet:
Autocar: Sortida de Barcelona a les 9.00 h. Arribada a Barcelona a les 17.00 h. Activitat: de 10 h. a 13 h. aproximadament.

Lloc: accessos i mirador dels nou Pins

Alella

Lloc de trobada: Parada Hospital Clínic, sortida c/ Urgell - Oficina de Turisme d'Alella
Si veniu amb l'autocar:A les 9.00 h, puntualment, al xamfrà de la cruïlla de Rosselló-Urgell. Metro línia 5 (blava). Parada Hospital Clínic, sortida c/ Urgell. Si veniu amb cotxe: A les 9.30 h, a l'Oficina de Turisme d'Alella (Plaça Germans Lleonart, 1).

Organitzadors: Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals

Telèfon: 933 630 833, de 10.00 h. a 18.00 h.

A/e: voluntarisparcs@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: Grups organitzats

Accés: Gratuït

Descripció:

Els voluntaris del Cercle condicionarem els accessos i el mirador dels nou Pins. Situat en un espai declarat zona verda per l'Ajuntament d'Alella, el mirador dels nou Pins és un indret privilegiat per les seves vistes sobre Alella i el litoral.

Procedirem a envernissar amb oli especial la tarima, bancs, barana i senyalització del mirador dels nous Pins. També recollirem brossa urbana del mirador i esporgarem l'entorn.

Requisits activitat:

Activitat dirigida exclusivament a membres del Cercle de voluntaris.

Equip: Cal que porteu bon calçat de muntanya, guants, l'armilla i la cantimplora.

Cal reservar plaça, tant si veniu amb autocar com amb cotxe particular. La secretaria confirmarà la vostra inscripció el dia 9 de desembre.

Quan: del 30 de novembre al 7 de desembre

Com: per internet a voluntarisparcs.diba.cat o trucant al 933 630 833, de 10.00 h a 18.00 h.

La persona inscrita que no pugui venir a l'activitat, ho ha de comunicar immediatament. D'aquesta manera, podrem obrir la plaça a una altra persona.

Observacions:

Es lliurarà a cada voluntari l'esmorzar (entrepà i una peça de fruita). Recordeu que heu de portar-vos el dinar i l'aigua.

D'altra banda, si teniu material (guants, armilla...) que s'hagi de reposar per desgast, penseu en portar-nos-el per a què us el puguem canviar per un de nou.

Per arrodonir la jornada, gaudirem un Enotast, sessió de tast de dos vins escollits d'acord a l'època de l'any i acompanyat dels productes gastronòmics de temporada més adients als vins. La professional encarregada de conduir i dinamitzar l'Enotast serà la Rosa Vila, la primera dona sommelier a Catalunya, alellenca i gran coneixedora dels vins i dels productes locals.

Més informació: http://voluntarisparcs.diba.cat/


Categories: Litoral, Voluntariat, Cercle de voluntaris,

compartir