Marina Conferències | Educació ambiental
gen.
21
2016


Una fotografia oceanogràfica de Badalona

Horari d'inici: 19.00 h.

Lloc: Escola del Mar
Centre d'Estudis Marins Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible Ajuntament de Badalona Rambla, 37
Badalona

Organitzadors: Escola del Mar, Centre d'Estudis Marins - Port de Badalona - Ajuntament de Badalona

Telèfon: 93 384 36 74

A/e: escoladelmar@badalona.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: Gratuït

Descripció:

L'any 2000, l'Escola del Mar, Centre d'Estudis Marins de Badalona va posar en marxa el Cicle de Conferències "Retalls de Mar" que, després d'11 anys amb un gran èxit de participació, es va interrompre. L'any passat, des de Marina Badalona, es va engegar amb gran encert, un cicle de conferències que, amb el títol de "Apropa't al Mar, Apropa't al Port", cobria el buit deixat per l'absència dels Retalls de Mar.

La col·laboració entre Marina Badalona i l'Escola del Mar obre una nova etapa i, sota el nom "Anar a mar", us presentem un cicle de conferències on vénen especialistes per parlar-nos de temes relacionats amb el mar. L'objectiu principal d'"Anar a mar" és apropar la comunitat científica a la ciutadania i, per altra banda, donar a conèixer el mar des de visions i aspectes molt diferents amb la intenció d'obrir un espai de coneixement i de debat a l'entorn del mar.

Un altre objectiu del cicle és animar-vos a anar a mar en una època de l'any on poca gent hi baixa. A Badalona, apart de la Rambla i l'Escola del Mar, el Passeig i la Platja també hi tenim el Port, un espai obert a tothom que la ciutadania ens hem de fer nostre i que ofereix moltes possibilitats al lleure i a la cultura marinera de Badalona.


Categories: Marina, Conferències, Educació ambiental,

compartir