Marina Itineraris guiats | Passejades | Educació ambiental
maig
21
2016


Vespre ornitològic a Sant Jeroni: identificació d'ocells i caixes niu

Horari d'inici: 20.00 h

Horari complet:
De 20.00 a 23.00 h.

Lloc: Montcada i Reixac

Montcada i Reixac

Lloc de trobada: A concretar al fer la reserva

Organitzadors: Aloc Natura i amb la col·laboració del Parc de la Serralada de Marina.

Telèfon: 933 956 336

A/e: p.smarina@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: Gratuït

Descripció:

Per la vall de Sant Jeroni de la Murtra observarem i identificarem alguns ocells d'aquests ecosistemes, des de prats de gramínies a brolles d'estepes, garrigues, màquies, pinedes, alzinars i rouredes, i revisarem algunes caixes niu. A la caiguda de la nit escoltarem les diverses espècies nocturnes d'ocells (mussol comú, xot,enganyapastors, etc).

Aquesta activitat s'inclou dins dels actes amb motiu del Dia Europeu dels Parcs.

Requisits activitat:

Les activitats són gratuïtes i les places limitades.

Reserves: es faran a partir de deu dies abans de l'activitat per ordre d'inscripció. Es limitarà la participació per persona a un màxim de tres activitats anuals, a menys que quedin places lliures.

Els punts de trobada es concretaran en fer la reserva. Si el temps no permet fer l'activitat en bones condicions, es posposarà a un altre dia a criteri de l'organització.

Requisits: cal dur calçat còmode per caminar, cantimplora amb aigua i, de manera optativa, prismàtics. No oblideu la càmera fotogràfica per poder participar en el III Concurs de Fotografia Digital del Parc. Les vostres fotografies es podran lliurar fins al 31 de maig. Més informació a: parcs.diba.cat/web/marina/concurs-fotos.

Més informació: parcs.diba.cat/web/marina


Categories: Itineraris guiats, Marina, Paisatge, Passejades, Educació ambiental, Dia Europeu dels Parcs, Biodiversitat, fauna, invertebrats, hàbitats, Educació ambiental,

Tags:

compartir