Xarxa de Parcs Naturals Act. gastronòmiques | Diversos | Voluntariat | Educació ambiental
maig
27
2016


Setmana de la Natura: Viu la terra!

fins al 05/06/2016

Horari d'inici: Del 27 de maig al 5 de juny

Horari complet:
Del 27 de maig al 5 de juny

Lloc: Arreu de Catalunya
Arreu de Catalunya
Arreu de Catalunya

Lloc de trobada: Arreu de Catalunya

Organitzadors: Xarxa de Custòdia del Territori i Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya

Telèfon: 938 866 135

A/e: info@setmananatura.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: Gratuït

Descripció:

La Setmana de la Natura serà un moment de l'any on prendrà protagonisme l'acció de les entitats ambientals i de la ciutadania en la conservació, protecció i restauració de la natura.

Del 27 de maig al 5 de juny de 2016, promourà l'organització d'activitats arreu de Catalunya per viure la Terra i conscienciar la societat de la necessitat de conservar la nostra natura i el nostre territori.

Recuperar el bosc de ribera d'un riu; afavorir la biodiversitat creant una bassa per amfibis, un hotel d'insectes, o fent un hort; observar i anellar ocells amb experts; alliberar fauna autòctona recuperada, una xerrada sobre els valors naturals d'un espai, un taller de cuina amb productes ecològics i de proximitat, ajudar a treure residus dels espais naturals, fins i tot del fons del mar... Són només petits exemples de les múltiples propostes que oferirà la Setmana de la Natura durant 10 dies!

I el dia 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, recuperarem fonts de Catalunya!

La Setmana de la Natura, viu la Terra! és una iniciativa conjunta de la Xarxa de Custòdia del Territori i la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya i comptem amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat i l'Obra Social ''la Caixa''.

Més informació: http://www.setmananatura.cat/


Categories: Xarxa de Parcs Naturals, Act. gastronòmiques, Diversos, Voluntariat, Educació ambiental, Biodiversitat, Hidrologia, flora, fauna, invertebrats, vertebrats, insectes, amfibis, ocells, hàbitats, Gestió del medi,

compartir