Garraf Astronomia
juny
25
2016


El cel d'estiu amb Mart i Saturn

Horari d'inici: 21h

Horari complet:
De 21h a 23h

Lloc: Observatori Astronòmic del Parc del Garraf
Camí d'Olivella a Plana Novella km 3,5 (davant de Casa de Natura Can Grau) Google Maps: https://goo.gl/maps/r1QE3PPPG322
Olivella

Organitzadors: Fora dÒrbita - Planetari Mòbil

Telèfon: 685 233 575 / 651 426 872

A/e: garraf@planetari.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: Pagant

Preu: Adult: 15 euros. Acompanyats adult: 10 euros / Nen de 7 a 12 anys: 10 euros. Acompanyants nen: 8 euros

Descripció:

Una sessió idònia per conèixer el cel i els astres que pots veure aquesta mateixa nit i les següents. Perquè després continuïs practicant tu mateix. Com orientar-se en el cel, com reconèixer les principals constel·lacions, quins són els principals astres convidats de la temporada actual, com es mouen el cel i els astres principals.

  • Sessió de Planetari: Dins del Planetari es fa de nit, notem el moviment aparent del cel que ens ajuda a orientar-nos, identifiquem estrelles brillants, coneixem constel·lacions, reconeixem planetes... Sense adonar-nos ens passarà tota una nit.
  • Petita xerrada: Aprendrem a orientar-nos i a utilitzar una carta celeste. Cadascú rebrà una carta celeste.
  • Observació: Si el temps ho permet, la sessió s'acabarà pujant a la cúpula de l'observatori per mirar amb el telescopi algun astre visible aquella nit i amb l'observació del cel a ull nu a l'exterior de l'observatori. En cas contrari, es pujarà a la sala de control per a gaudir d'imatges i vídeos gravats de diferents astres.


Categories: Astronomia, Garraf,

compartir