Cartografia dels plans especials


Cartografia associada als plans especials urbanístics de protecció dels espais de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona


 

Informació general

 
Transcripció de la cartografia associada als plans especials urbanístics de protecció dels espais de la xarxa de parcs naturals de la Diputació de Barcelona.
 
Aquesta cartografia en format digital només té caràcter informatiu. En cas de dubtes, preval la informació original (mapes i descripció literal) que acompanya els plans especials urbanístics.
 
Com a metodologia general, per als plans especials més antics, dels quals només es disposa de cartografia en paper, s'han escannejat els mapes originals i s'han digitalitzat en pantalla en un entorn SIG. En alguns casos s'ha adaptat els elements geomètrics a la cartografia topogràfica actual; en el cas de l'àmbit, s'ha seguit les descripcions literals de les memòries descriptives. En d'altres casos, i davant la complexitat de fer una interpretació dels elements geomètrics, s'ha optat per digitalitzar-los sobre la cartografia original. En aquests casos, doncs, existeix una evident discordança amb la cartografia topogràfica actual que cal tenir present. Vegeu les notes per a cada espai protegit per a més detalls sobre la metodologia d'obtenció.
 
Contacte: Oficina Tècnica de Planificació i Anàlisi Territorial (OTPAT)
 
 

Cartografia dels plans especials dels espais de la xarxa

 

interest