Foix | Garraf | Olèrdola
El cap de setmana del 4 i 5 de novembre

Tot a punt per a la Nit d'estels i la Festa Major del parc als parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix

$urlFileEntry

Programa Viu el parc 2017. Autor: XPN

26/09/2017

Entre setembre i desembre, podreu gaudir de la 24a edició de la campanya Viu el parc als parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix amb nombroses activitats entre les quals destaca la Festa Major del Parc, la Nit d’estels, el 23è Concurs Fotogràfic o els dos darrers recitals del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2017.

Aquesta campanya es continua estructurant en tres vessants: els actes centrals, que inclouen la Festa Major del Parc, la Poesia als parcs, la Nit d'estels, la Fira d'Artesans i el XXIII Concurs de Fotografia, dirigits a tots els públics; les activitats als municipis, que desenvolupen actes i festes a les poblacions que pertanyen als parcs, i el Programa escolar adreçat als alumnes de 5è de primària de les escoles de l'àmbit del Garraf, Olèrdola i el Foix.

 

El diumenge 8 d’octubre els carrers de Begues s’ompliran de la mostra d’entitats, fira d’artesania i mercat d’oficis artesanals. També a Begues, unes setmanes més tard i en el marc també del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges, Laura Borràs i Montse Castellà oferiran el diumenge 29 d’octubre a les 12 h un recital d’autors catalans contemporanis amb acompanyament musical al Centre Cívic El Roure.

 

El dissabte 4 de novembre al vespre, serà l’hora d’una nova edició de la Nit d'estels a l'Observatori Astronòmic del Garraf, a Can Grau (Olivella), amb dues sessions (19.30 h i 20.45 h). Envoltats de la meravellosa natura del Garraf, s’observarà el cel nocturn amb el planetari i el telescopi. Per participar, és necessari fer reserva al correu electrònic nitdestelsgarraf@fusic.org.

 

El recinte del Conjunt Monumental d'Olèrdola acollirà el diumenge 5 de novembre la Festa Major del Parc amb tallers artístics, cercavila fi de festa, portes obertes al Conjunt Monumental i visita guiada amb Guisla la remeiera.

 

També el dia 5 a les 12 h, a la plaça del Castell de Castellet i la Gornal, al Parc del Foix, podreu veure l’espectacle “Ballem Foix”, a càrrec d’Aleix Cort i Vicenç Altaió, l’acte de clausura de la commemoració de l’Any Foix i darrer dels recitals del programa d’enguany del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges. L'11 de novembre no us perdeu l'últim recital del cicle Òpera als parcs amb "Passió per l'òpera", un programa variat de diverses òperes amb dos solistes i un pianista, al Centre Cívic El Roure.

 

Recordeu que podeu participar al XXIII Concurs de Fotografia dels Parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix i que la data límit per entregar les vostres imatges és el 21 de novembre.

El Programa escolar d'enguany, adreçat com sempre als alumnes de 5è de primària, constarà de la visita a l'aula i d'una sortida conjunta a l'espai natural. Ambdues activitats són complementàries i aproparan els alumnes al patrimoni natural i cultural dels parcs naturals.

Viu el parc és una magnífica oportunitat per descobrir tot els vessants del Parc del Garraf, del Parc d'Olèrdola i del Parc del Foix, així com tot el seu ric patrimoni natural i cultural.

 

Descarregueu-vos el programa complet a l'enllaç següent.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Poesia als Parcs, Foix, Garraf, Olèrdola, Educació ambiental, Poesia als parcs, Educació ambiental, Viu el parc,