Guilleries-Savassona
El termini de presentació finalitza el 27 d'abril

Aprovades les bases de les subvencions 2020 de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

$urlFileEntry

Espai Natural de les Guilleries-Savassona. Autor: XPN

06/03/2020

S’han publicat les subvencions corresponents a l’exercici 2020 en l’àmbit territorial de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona amb l’objecte de fomentar les activitats per a les explotacions forestals, les empreses agrícoles i ramaderes, la millora dels habitatges, la restauració del patrimoni arquitectònic i les entitats culturals, cíviques i esportives.

Les subvencions es van publicar al BOPB del 18 de febrer del 2020 i el termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el 27 d’abril del 2020.

Les bases de les subvencions i el model normalitzat d’instància es poden consultar a la pàgina web Informació administrativa - Subvencions a particulars i/o entitats sense ànim de lucre.

Enguany, s’han mantingut les línies de subvencions del darrer any i s’ha produït un canvi en la línia 4, que s’ha ampliat a entitats culturals, cíviques i esportives. En total, es podran subvencionar activitats i millores per un pressupost global de 40.000 euros.

Informació administrativa

A la pàgina web Informació administrativa trobareu tot el necessari per poder realitzar tràmits administratius, permisos per a activitats, consultar les beques i convocatòries de treball i les subvencions que poden rebre els particulars i/o entitats sense ànim de lucre, els centres d'educació i ensenyament i els ajuntaments que participin en la campanya Coneguem els nostres parcs, entre d'altres.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Guilleries-Savassona, Biodiversitat, flora, fauna, hàbitats, Planificació i avaluació, Recerca i seguiment, Gestió del medi, Diputació de Barcelona, ODS,