Montseny
Els vehicles mal estacionats seran sancionats o, fins i tot, retirats

Mesures preventives per regular l'accés al Parc Natural del Montseny aquest cap de setmana

$urlFileEntry

Col·lapse de vehicles al Montseny. Autor: XPN

16/02/2018

El cap de setmana del 17 i 18 de febrer, la direcció del Parc Natural del Montseny. Reserva de la Biosfera  informa de possibles restriccions per als vehicles privats a les carreteres que travessen el Parc com són la BV-5114 de Campins a Santa Fe i Sant Marçal i la BV-5301 de Montseny al Brull per Collformic, davant la previsió d’una afluència important de visitants. Informadors del Parc Natural avisaran els conductors de vehicles a Campins de l’estat dels estacionaments disponibles a Santa Fe i a Fontmartina per evitar situacions de col·lapse.

El Parc Natural del Montseny informa que es mantenen tancades a la circulació de vehicles, a causa de la neu i el gel, les pistes de Penyacans al turó de l’Home, la de la Guardiola a la Plana del Coll, a Fontmartina, la de Pedralba de Tagamanent al Bellver, la de Picamena al Clot de la Mora, la del Bellit al Pla de la Calma i la del Molar al Pla de la Calma.

El Parc recomana a tots els visitants que respectin els senyals de prohibició d’accés a les pistes tancades, prohibició d’estacionament als vorals (que impedeix la normal circulació de vehicles) i que no obstaculitzin l’accés a les cases particulars.

Els vehicles mal estacionats o estacionats al llarg de les carreteres BV-5114 i BV-5301 i els entorns de la vall de Santa Fe seran sancionats i, fins i tot, seran retirats si dificulten el pas de persones i d'altres vehicles estacionats correctament.

Per a més informació, podeu consultar al lloc web del Parc Natural (pàgina d'avisos i alertes), la pàgina de Facebook i el canal de Twitter de la Reserva de la Biosfera del Montseny.

compartir

Font de la informació: Diputació de Barcelona

Categoria: Montseny,