Montseny
La regulació de l'accés s'allarga fins al 5 de novembre (caps de setmana i festius)

Primer cap de setmana de la prova pilot per regular l'accés a Santa Fe de Montseny

$urlFileEntry

Autobús Sagalés. Autor: XPN

24/10/2017

El dissabte 21 i el diumenge 22 d’octubre es va posar en marxa parcialment la prova pilot per regular l’accés en vehicle privat a Santa Fe de Montseny. Durant els dos dies es va oferir una línia d’autobús gratuïta des de l’estació de Renfe de Sant Celoni fins a Santa Fe.

Tot i les pluges intenses dels dies 18 i 19 que van provocar el tancament per seguretat de l'estacionament condicionat a Campins, es va optar per seguir endavant amb la prova pilot i oferir el servei de transport públic des de Sant Celoni fins a Santa Fe als usuaris que arribaven en tren. 

Per al cap de setmana del 28 i 29 d’octubre, així com per a l’1 de novembre (Tots Sants) i el primer cap de setmana de novembre (dies 4 i 5), es preveu realitzar amb normalitat la regulació d’accés al Parc Natural tal com estava prevista en un principi, amb una zona d’aparcament a Campins per a 500 places en ple servei, des d’on sortirà un servei regular d’autobusos cada 30 minuts fins a Santa Fe de Montseny. En aquest recorregut, des de Campins fins a Santa Fe, l’autobús farà tres parades intermèdies a Can Riera de Ciuret, Sant Cristòfol i Can Carbonell. Es manté el servei llançadora previst, des de l'estació de Renfe de Sant Celoni fins a l'aparcament de Campins.

Amb aquesta prova pilot es pretén regular l’accés de vehicles particulars a la vall de Santa Fe durant els caps de setmana i festius de tardor amb una major afluència de visitants al Parc Natural del Montseny.

Per a més informació, podeu descarregar-vos el díptic, veure el vídeo de la presentació del pla pilot i consultar la pàgina web del Parc Natural del Montseny.

compartir

Font de la informació: Diputació de Barcelona

Categoria: Montseny,