Parc Fluvial Besòs
En cas de pluja cal consultar els plafons informatius ubicats als accessos

La Festa Major de Sant Adrià de Besòs organitza activitats al Parc Fluvial

$urlFileEntry

Detall del cartell de la Festa Major 2017

07/09/2017

El segon cap de setmana de setembre, Sant Adrià de Besòs celebra la Festa Major  2017. Per aquest cap de setmana hi ha preparades diverses activitats que tindran lloc a diferents punts del municipi entre les quals hi haurà cercavila, concerts, espectacles i activitats familiars, tornejos i teatre.

Dissabte 9 a la tarda hi ha prevista una activitat en el tram final de la llera del riu del Parc Fluvial del Besòs. La festa del riu, tal com apareix al programa de la Festa Major preveu un parc infantil i activitats diverses fins a les 20.30 h, servei de bar a càrrec dels Pessebristes de Sant Adrià, una trobada castellera encapçalada pels amfitrions, els Passadors de Sant Adrià, en la qual participen també els Laietans de Gramenet, els Castellers de Santa Coloma de Gramenet, els Castellers de Montcada i Reixac i els Vailets de Gelida.

Us recordem que el Parc té un Sistema d’Alerta Hidrològica del Besòs (SAHBE), l’objectiu del qual és garantir la seguretat de les persones usuàries del Parc ubicat en un riu mediterrani com el Besòs. Per tant, us recomanem que en cas de pluja consulteu els plafons informatius ubicats als accessos.

Com a final de festa, el dilluns11 de setembre hi haurà un castell de focs artificials a la llera del riu, a càrrec de Pirotècnia Dragón.

Esperem que gaudiu de la Festa Major i de totes les activitats que s’hi proposen.

Podeu accedir i descarregar-vos el programa en aquest enllaç.

compartir

Font de la informació: Parc Fluvial del Besòs

Categoria: Parc Fluvial del Besós, Parc Fluvial del Besòs, Parc Fluvial Besòs,