Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Amb un centenar d'assistents

Guillem Roma i Momi Maiga omplen Granera de música optimista en el seu pas pel cicle Parcs en concert

$urlFileEntry

Guillem i Marta Roma a Granera.
Autor: Neandertal Records

13/10/2020

El cicle Parcs en concert no deixa de sorprendre al públic assistent amb un conjunt de propostes musicals d’altíssima qualitat en què es garanteixen les mesures de seguretat. El diumenge 11 d’octubre el cicle va aterrar al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, en concret als exteriors del Casal de Granera, on el públic va poder gaudir, cantar i ballar amb les rítmiques i optimistes melodies de Guillem Roma i Momi Maiga. 

La petita vila de Granera, en l'àmbit del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, va acollir un centenar de persones vingudes d’arreu de Catalunya que van poder gaudir de la bellesa i la intensitat de la música del cantautor senegalès Momi Maiga i la seva kora, instrumental tradicional africà. Posteriorment, va ser el torn de Guillem Roma, acompanyat al violoncel per Marta Roma. Tots ells van oferir un concert carregat d’optimisme, bon humor i una gran complicitat amb el públic. 

L'acte va comptar, a més, amb la participació dels vins DO Pla de Bages, vinculats al programa Parc a taula. Aquest era el tercer concert del cicle Parcs en concert, que vincula la cultura al patrimoni natural, ambdues vessants íntimament relacionades. 

A aquest concert li seguiran dos més: el de Meritxell Neddermann i Alexandrae el proper 18 d’octubre al Celler de Vallmora de Teià, al Parc de la Serralada Litoral, amb les entrades ja exhaurides, i el de la cantautora Rusó Sala i el cantautor Mario Petrucci el 25 d’octubre al Parc del Garraf. Per assistir-hi és imprescindible inscriure's prèviament al formulari següent.

compartir

Font de la informació: Neandertal Records

Categoria: Sant Llorenç-Obac, Xarxa de Parcs Naturals, Viu el parc,

Recursos

Parcs en concertParcs en concert

CookiesEU