Montseny
És la directora adjunta de Ciències Naturals de la UNESCO

La Reserva de la Biosfera del Montseny rep Flavia Schlegel

$urlFileEntry

F. Schlegel amb J. Barber. Autora: Sonia Sánchez (ICTA)

09/09/2017

Els dies 6 i 7 de setembre, el Centre Internacional UNESCO per a les Reserves de la Biosfera Mediterrànies (CIURBN) i seu de la Fundació Abertis al castell de Castellet va acollir Mediterranea 2017, la primera trobada internacional de Turisme Sostenible en Reserves de la Biosfera Mediterrànies, en el marc de l'Any Internacional de Turisme Sostenible. També, aprofitant l’avinentesa, el dimarts 5 de setembre es va celebrar la II Trobada de Gestors de Reserves de la Biosfera Mediterrànies.

En la trobada de gestors de reserves de la biosfera van participar reserves de la biosfera de la xarxa mediterrània de diversos països: Portugal, Espanya, França, Itàlia, Grècia, Eslovènia, Montenegro, Croàcia, el Marroc, Jordània, Algèria, Tunísia i el Líban. Durant la trobada es va fer entrega dels certificats de pertinença a la Xarxa de Reserves de la Biosfera Mediterrànies i un grup de treball va debatre sobre la identificació de les prioritats i necessitats de les reserves de la biosfera mediterrànies.

La inauguració de Mediterranea 2017 va anar a càrrec, entre d’altres, de Flavia Schlegel, directora adjunta de Ciències Naturals de la UNESCO, la qual va mostrar interès a visitar la Reserva de la Biosfera del Montseny. És per això que el dimecres 6 de setembre a la tarda, Joana Barber, directora de la Reserva de la Biosfera del Montseny, va poder mostrar-li a Schlegel els diferents paisatges del Montseny, posant en relleu especialment la importància de l’equip gestor com a motor per al desenvolupament de la reserva. 

La Xarxa de Reserves de la Biosfera Mediterrànies està formada per seixanta-nou reserves de quinze països diferents.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Xarxa Espanyola de Reserves de la Biosfera.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny,