Xarxa de Parcs Naturals
S'ha posat en marxa un programa de formació contínua

El Cercle de Voluntaris prepara un 2018 amb una major rellevància de la formació

$urlFileEntry

Voluntaris en una activitat. Autor: Cercle Voluntaris

15/01/2018

El Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals és un projecte de voluntariat ambiental, impulsat i coordinat per la Diputació de Barcelona, que es desenvolupa en els espais naturals protegits de la Xarxa de Parcs Naturals (XPN). Anualment acostuma a organitzar una quinzena de sortides, sempre en cap de setmana i horari de matí. La iniciativa promou i vehicula la participació voluntària en la conservació, manteniment i difusió del patrimoni natural i cultural del nostre entorn.

Durant el 2017, el Cercle ha realitzat un total de quinze actuacions repartides entre els diferents parcs que conformen la XPN i es preveu poder-ne dur a terme un volum similar durant el 2018, repartides, com és habitual, entre els onze parcs amb els quals col·labora.

A més i com a novetat, a finals del 2017 s’ha engegat un programa de formació contínua per donar molt més pes del que fins ara tenia a la formació interna. S’organitzaran tres sessions de temàtiques diverses amb dues edicions de cada sessió, que conformaran un total de sis sessions formatives en dissabte durant l'any.

Si a aquestes sessions els sumem les d’acollida i formació inicial que es fan regularment per donar entrada a nous voluntaris i voluntàries (aproximadament cada dos mesos), s’entreveu amb claredat l’important increment de la formació dins l’activitat del Cercle de Voluntaris.

Si voleu conèixer amb més detall la història, essència i activitats d'aquest projecte, us convidem a consultar la seva pàgina web, pàgina de Facebook, Twitter i Instagram.

compartir

Font de la informació: Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Xarxa de Parcs Naturals, Educació ambiental, Cercle de voluntaris, Educació ambiental,