Montseny | Collserola | Marina | Montesquiu
Seguint la línia de tren de Barcelona a Puigcerdà

Nova guia ‘A peu de la Cerdanya a Barcelona. 25 excursions d'estació a estació de tren'

$urlFileEntry

Portada

13/02/2014

David Claret ha escrit ‘A peu de la Cerdanya a Barcelona. 25 excursions d'estació a estació de tren' (Cossetània Edicions), una guia que ressegueix la línia de tren de Barcelona a Puigcerdà. El llibre va ser accèssit al XIII Premi Vèrtex.

Aquesta guia us proposa 25 excursions per fer a peu i que enllacen les diverses estacions de la línia de tren que uneix la Cerdanya amb Barcelona. Aquesta línia ferroviària travessa de nord a sud el Pirineu i les serralades, valls i planes que el separen del mar, i és per això que ofereix una diversitat enorme de camins i paisatges, tot un botó de mostra de la geografia de Catalunya. Una bona oportunitat a l'abast de l'excursionista sense cotxe.

Nascut a Barcelona el 1978, David Claret és arquitecte i geògraf de formació. Recorda que, de petit, agafava el tren amb el Cau per anar d'excursió i acampada a Collserola, a Canet o al Figaró. Alguna cosa li'n deuria quedar, perquè anys més tard, amb ganes d'anar a la muntanya i sense cotxe, va redescobrir una línia de tren que li posava a l'abast uns paisatges i una geografia a punt per conèixer.

compartir

Font de la informació: Cossetània Edicions

Categoria: Montseny, Collserola, Llibres, revistes i CD, Marina, Montesquiu,

Tags: guia,