Montnegre-Corredor
El 25 de maig a Hortsavinyà

Música clàssica i gospel per celebrar el 25è aniversari del Parc del Montnegre i el Corredor

$urlFileEntry

El concert. Autor: XPN

01/06/2014

Música clàssica i gospel van servir per celebrar, a Hortsavinyà, el 25è aniversari del Parc del Montnegre i el Corredor. Durant el cap de setmana del Dia Europeu del Parcs, el 24 i 25 de maig, hi van haver moltes activitats culturals i formatives.

El 25 de maig, el Parc del Montnegre i el Corredor va celebrar els seus 25 anys en el marc del Dia Europeu dels Parcs amb música a l'església de Sant Llop d'Hortsavinyà.

Una seixantena de persones va gaudir d'un doble concert. D'una banda, la 5ª edició del cicle ‘Notes de Natura', amb peces clàssiques interpretades per la veu de Mireia i acompanyades pel piano de Nídia.

D'altra banda, la coral Vallgormúsic, de Vallgorguina, formada per una trentena de cantaires acompanyats per piano, baix i bateria, van encomanar el seu entusiasme al públic de totes les edats que s'hi va congregar atret pel gospel, la música clàssica i la música popular.

En acabar, tothom va gaudir d'un senzill refrigeri que va ajudar a cloure la celebració d'una forma festiva. El Centre d'Informació del Parc a Hortsavinyà fou l'amfitrió de la jornada.

compartir

Font de la informació: Parc del Montnegre i el Corredor

Categoria: Montnegre-Corredor,

Tags: activitats,