Montnegre-Corredor
Amb unes quaranta persones

Representants dels ajuntaments i de les entitats commemoren el 25è aniversari del Parc del Montnegre i el Corredor en un acte conjunt a can Bosc

$urlFileEntry

L'acte de celebració. Autor: XPN

13/11/2014

El dijous 6 de novembre va  tenir lloc a la masia can Bosc (Dosrius) un trobada del Consell Coordinador i de la Comissió Consultiva del Parc del Montnegre i el Corredor per celebrar la commemoració dels 50 anys del parc. L'acte va aplegar una quarantena de representants dels ajuntaments i entitats del parc.

Després de l'obertura de l'acte, per part  de l'alcalde de Dosrius,  Josep Jo, el Cap de l'Oficina Tècnica de Parcs Naturals Ramon Espinach, va fer un repàs històric dels inicis dels moviments socials que van impulsar la defensa i protecció dels espais naturals i del paper que va jugar la Diputació de Barcelona en el suport i iniciativa institucional en la declaració de les primeres figures legals de protecció.

De la gestió duta a terme al parc en aquests 25 anys en van donar compte Quique Rasche, que va ser el responsable d'engegar i dirigir el parc durant els primers 15 anys, i Antoni Bombí, que n'és l'actual director.

El Diputat adjunt d'Espais Naturals, Andreu Carreras, va  concloure les intervencions amb un reconeixement al treball fet per l'equip del parc i expressant la voluntat de la Diputació de Barcelona de mantenir i millorar la gestió del parc en el futur, i seguir-ho fent de forma conjunta i coordinada amb les entitats i de la mà dels ajuntaments.

En el torn de paraules van produir-se nombroses intervencions, totes les quals van posar en valor la  gran sintonia entre el parc i els agents del territori, així com l'estreta col·laboració que, ja des del començament del parc ha permès avançar i anar assolint els objectius pel qual va ser declarat.

compartir

Font de la informació: Parc del Montnegre i el Corredor

Categoria: Montnegre-Corredor,

Tags: gestió,