Montnegre-Corredor
Dins del 25è aniversari del parc

Conferència de Martí Boada sobre la Serralada del Montnegre, un exemple de paisatge mediterrani sostenible

$urlFileEntry

La conferència. Autor: XPN

27/11/2014

Unes 35 persones van assistir, al Museu de la Pagesia de Fogars de la Selva el divendres 21 de novembre, a la coferència del Dr. Martí Boada, que va explicar que el ric paisatge del Montnegre és el resultat de la interacció entre la natura i l'activitat humana. 

Amb un llenguatge planer i proper, però alhora rigorós, Boada, profund coneixedor d'aquesta serralada, va remarcar alguns dels seus principals valors, com ara l'elevada biodiversitat o el seu caràcter mediterrani.

En el seu discurs, va voler posar de relleu que els boscos i els paisatges de la serralada del Montnegre han estat en constant evolució al llarg de la història i són el testimoni d'una relació intensa però harmònica entre l'home i el medi. L'aprofitament sostenible dels recursos naturals ha estat la clau per a fer compatibles l'ús i la conservació.

L'activitat, molt ben valorada per tots els participants, va ser organitzada per l'Ajuntament de Fogars de la Selva i la Diputació de Barcelona en el marc dels actes commemoratius del 25è aniversari de la creació del parc del Montnegre i el Corredor.

compartir

Font de la informació: Parc del Montnegre i el Corredor

Categoria: Montnegre-Corredor,

Tags: gestió, conferències,