Marina Conté la informació més rellevant del Parc

Es reedita el desplegable del Parc de la Serralada de Marina

Detall del desplegable. Autor: XPN
Detall del desplegable. Autor: XPN
10/01/2018

La reedició compta amb un nou disseny i recull la informació més important sobre la biodiversitat, història i ocupació humana, aprofitament socioeconòmic i ús públic del Parc. També conté una selecció dels deu punts d'interès més destacables d’aquest espai natural protegit, amb una breu explicació i ubicats en el mapa del Parc. El nou desplegable es completa amb la relació d'accessos i dels seus equipaments i dels antecedents, creació i objectius de la Xarxa de Parcs Naturals (XPN), de la qual en forma part.

Montseny Amb la informació dels disset establiments distingits amb aquest segell de qualitat

S'actualitza el díptic sobre la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) al Montseny

Detall del díptic. Autor: XPN
Detall del díptic. Autor: XPN
09/01/2018

El Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny compta a l’actualitat amb disset empreses turístiques acreditades amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS). El díptic recentment editat conté la informació i dades de contacte de tots ells, entre els quals hi ha restaurants, allotjaments, educació ambiental o museus, així com un mapa amb la seva localització.

Litoral En el marc del conveni de col·laboració entre la Fundació Bancària 'la Caixa' i la Diputació de Barcelona

Finalitzen els treballs forestals de millora a l'entorn del patrimoni arqueològic del Parc de Serralada Litoral

Poblat ibèric de Céllecs. Autor: CPSL
Poblat ibèric de Céllecs. Autor: CPSL
09/01/2018

El darrer trimestre del 2017 s’han realitzat diversos treballs forestals a l’entorn dels poblats ibèrics de Céllecs, Burriac, Sant Miquel i Castellruf per afavorir la maduresa del bosc i la prevenció d’incendis. S’ha netejat, especialment, l’entorn d’estructures visibles dels jaciments, una actuació que ha permès, d’aquesta manera, la seva identificació, estudi i conservació.

Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona Per elaborar el document s'ha utilitzat l'eina del SITxell

Lliurat a la Garriga l''Informe dels espais lliures per a la planificació urbanística'

Moment de l'entrega. Autor: XPN
Moment de l'entrega. Autor: XPN
19/12/2017

El diputat adjunt d’Espai Naturals, Jesús Calderer, ha lliurat aquest matí a l’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, l''Informe dels espais lliures per a processos de planificació urbanística i sectorial', una diagnosi dels espais lliures del municipi que permet aportar una visió del territori en el marc dels serveis ecosistèmics, i així argumentar la planificació futura inspirada en la infraestructura verda del municipi.

 

Xarxa de Parcs Naturals La sessió va comptar amb diverses ponències i taules de debat

Participació de la Xarxa de Parcs Naturals a la 4a Jornada IRBio

Taula rodona final. Autor: XPN
Taula rodona final. Autor: XPN
19/12/2017

Organitzada per l’Institut de Recerca de la Biodiversitat (IRBio) de la Universitat de Barcelona (UB), el dilluns 11 de desembre es va celebrar a l'Aula Magna de la Facultat de Biologia de la UB la jornada anual 2017 dedicada, en aquesta ocasió, a debatre les noves estratègies en la gestió i conservació de la biodiversitat en el context del canvi global.

Marina El tema de treball principal va ser l'aplicació de criteris de bones pràctiques en les activitats a peu

Se celebra la VI Trobada d'Entitats del Parc de la Serralada de Marina

Instant de la VI Trobada d'Entitats. Autor: XPN
Instant de la VI Trobada d'Entitats. Autor: XPN
18/12/2017

Prop d'una vintena de persones que representaven una dotzena d'entitats van assistir a la VI Trobada d'Entitats del Parc de la Serralada de Marina. La sessió va tenir lloc el dijous 14 de desembre al vespre a l'Oficina del Parc.

Garraf L'Ajuntament de Gavà hi ha destinat 1.185,80 euros

Neteja de pintades al castell d'Eramprunyà

L'abans i el després de la neteja. Autor: XPN
L'abans i el després de la neteja. Autor: XPN
18/12/2017

El passat mes de setembre, el castell d’Eramprunyà va patir desperfectes en les seves parets a causa d’unes pintades amb grans grafits. L’Ajuntament de Gavà va detectar els desperfectes i va sol·licitar la neteja d’aquestes pintades. El cost per eliminar-les ha estat de 1.185,80 euros i la neteja es va realitzar durant el mes d’octubre. 

Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona Hi haurà xerrades prèvies a diversos municipis

Convocatòria de selecció de personal per al Pla d’Informació i Vigilància contra Incendis Forestals

Personal del PVI. Autor: OTPMIF
Personal del PVI. Autor: OTPMIF
18/12/2017

A l’inici del 2018 començarà un procés selectiu de personal per tal de proveir les borses del Pla d'Informació i Vigilància contra Incendis Forestals (PVI) de la Diputació de Barcelona amb un primer objectiu de cobrir un total de 182 places d'informadors, 40 guaites i 27 operadors de comunicacions de la campanya 2018.

Foix | Garraf | Olèrdola El dijous 7 de desembre a Brussel·les

Els parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix reben la certificació de la Carta Europea de Turisme Sostenible al Parlament Europeu

Mundó, Llacuna i Padrós. Autor: Europarc
Mundó, Llacuna i Padrós. Autor: Europarc
18/12/2017

El dijous 7 de desembre, els parcs del Garraf, Olèrdola i Foix van rebre la certificació de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) que gestiona la Federació Europarc. L'acte va tenir lloc al Parlament Europeu a Brussel·les i durant la sessió van recollir aquest certificat un total de 21 parcs de tot Europa compromesos amb el turisme sostenible en els seus espais protegits.

Montseny En el marc del 19è Fòrum Permanent

Les primeres deu empreses de l'àmbit del Parc Natural del Montseny acreditades amb la Carta Europea de Turisme Sostenible renoven certificació

Assistents al 19è Fòrum Permanent. Autor: XPN
Assistents al 19è Fòrum Permanent. Autor: XPN
15/12/2017

El 19è Fòrum Permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) es va reunir el dimarts 12 de desembre a la sala polivalent de l’Ajuntament de Tagamanent. L’acte va comptar amb la presència de 42 persones, entre representants d’empreses, entitats i representants dels municipis i del Parc Natural.

S'estan mostrant 11 - 20 de 20 resultats.