Montseny Les imatges es projectaran en una carpa itinerant pels pobles de la Reserva

Crida fotogràfica en el marc dels 40 anys de la Reserva de la Biosfera del Montseny

Excursió al Matagalls. Autor: MEMGA
Excursió al Matagalls. Autor: MEMGA
08/10/2018

Amb motiu de la commemoració dels quaranta anys de la declaració del Parc Natural del Montseny com a Reserva de la Biosfera per part de la UNESCO, s’organitzen diverses activitats en els municipis que formen part de la Reserva. Entre elles, i per tal de fer una memòria històrica d’aquests quaranta anys, es fa una crida a la població perquè aporti fotografies de la Reserva de la Biosfera durant tot aquest temps i encara més enllà.

Montseny Sessions gratuïtes entre octubre del 2018 i juny del 2019

Ja us podeu inscriure al taller 'Les dones del Montseny aprenem juntes'

Detall del cartell dels tallers. Autor: XPN
Detall del cartell dels tallers. Autor: XPN
08/10/2018

Dins les accions del Pla d’igualtat de gènere i desenvolupament rural sostenible a la Reserva de la Biosfera del Montseny, del 15 d'octubre al 28 de juny, s’impartiran tallers gratuïts de tècniques artístiques per treballar la llana i altres productes naturals a diversos municipis de la Reserva.

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals Més de quaranta propostes entre els mesos d'octubre i desembre

El programa 'Parcs i biblioteques... naturalment!' t'ofereix més de quaranta activitats fins a finals d'any!

#Parcsibiblios. Autor: XBM
#Parcsibiblios. Autor: XBM
08/10/2018

Ja podeu consultar les més de quaranta activitats que, en el marc del projecte 'Parcs i biblioteques... naturalment!', s’han organitzat per al darrer trimestre del 2018. Els diversos tallers, exposicions, hora del contes, etc. tindran lloc a les deu biblioteques del Maresme, membres de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, adscrites al programa.

Montseny La primera sessió és el diumenge 14 d’octubre a Seva

Comença la 3a edició del Concurs de receptes de la Reserva de la Biosfera del Montseny

Imatge del concurs. Autor: XPN
Imatge del concurs. Autor: XPN
08/10/2018

Per tercera vegada, el Concurs de receptes de la Biosfera del Montseny dona a conèixer les receptes tradicionals d’aquest territori. Poden participar-hi totes les persones residents a la Reserva de la Biosfera del Montseny, sempre que no siguin restauradors. Les receptes seleccionades s’inclouran en un llibre digital de receptes tradicionals de la Reserva de la Biosfera del Montseny. Enguany, la primera cita serà el diumenge 14 d’octubre a Seva.

Montseny És la 18a edició d'aquest potent recurs didàctic

Es distribueix l'agenda escolar 2018-2019 del Parc Natural del Montseny

Agenda escolar 2018-2019. Autor: XPN
Agenda escolar 2018-2019. Autor: XPN
07/10/2018

Us presentem la 18a edició de l’agenda escolar del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny,  una publicació vinculada al programa educatiu 'El Montseny a l’escola', organitzat per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona i pel Servei de Medi Ambient de la Diputació de Girona.

Montesquiu Elaborada pels alumnes i la comunitat educativa

S'edita la 14a edició de l'agenda escolar del Parc del Castell de Montesquiu

14a Agenda escolar. Autor: XPN
14a Agenda escolar. Autor: XPN
07/10/2018

En el marc del programa escolar Viu el parc, organitzat per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, s’ha editat la 14a agenda escolar del Parc del Castell de Montesquiu. La publicació, coordinada per Viladraueducacio.com, recull el treball fet pels alumnes de cicle mitjà i superior de les escoles del l’espai natural protegit amb l'objectiu que esdevingui un recurs didàctic útil.

Montseny | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona Tots els caps de setmana i festius

Noves línies regulars de transport públic per accedir al Montseny i a Sant Llorenç del Munt i l'Obac

De casa al parc. Autor: Diputació Barcelona
De casa al parc. Autor: Diputació Barcelona
05/10/2018

A partir del 12 d’octubre, el Departament de Territori i Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona posen en funcionament nous serveis d’autobusos que permetran millorar l’accés amb transport públic sostenible als parcs naturals del Montseny i de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. El dijous 4 d’octubre va tenir lloc la presentació de les noves línies. L’acte va comptar amb la presència del secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, i del diputat adjunt d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Jesús Calderer.

Litoral Se sumen als tres que ja hi havia

S'habiliten tres nous miradors al Parc de la Serralada Litoral

Mirador del turó d'en Cases. Autor: CPSL
Mirador del turó d'en Cases. Autor: CPSL
05/10/2018

El Parc de la Serralada Litoral és una veritable talaia que pot presumir de vistes privilegiades sobre el mar, les valls interiors i els pobles que l’envolten. Aquest estiu s’han acabat d’instal·lar tres nous miradors que facilitaran la seva contemplació: el mirador d’en Baldiri, el mirador del turó d’en Cases i el mirador de Céllecs.

Guilleries-Savassona Malmeses per les tempestes d'agost

Arranjament de pistes forestals a l'Espai Natural

Millores als camins. Autor: XPN
Millores als camins. Autor: XPN
05/10/2018

Les intenses pluges del mes d’agost van tenir efectes negatius sobre l’estat dels camins de l’Espai Natural. Per millorar la seva transitabilitat, ha estat necessari planificar els treballs d’arranjament del ferm dels camins, fent una inversió extraordinària però totalment necessària.

Guilleries-Savassona Va aplegar prop de 500 persones

La Matinal al parc, a Folgueroles, tot un èxit

Jocs a la font Trobada. Autor: XPN
Jocs a la font Trobada. Autor: XPN
05/10/2018

En el marc incomparable de la font Trobada de Folgueroles, el diumenge 30 de setembre es va celebrar la Matinal al parc a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona. L'activitat forma part de la 13a edició del programa Viu el parc.

S'estan mostrant 11 - 20 de 20 resultats.