Pla informació públic visitant


Anualment i durant els períodes de més afluència de visitants (primavera i tardor), es porta a terme el pla d'informació. Consisteix en l'establiment, els dissabtes i festius al matí, de punts d'informació a les entrades principals del parc i als indrets més freqüentats. A més d'oferir orientacions i recomanacions als usuaris, els informadors obtenen dades per caracteritzar els hàbits i el perfil dels visitants (44.076 visitants comptabilitzats l'any 2002).


Per desenvolupar el pla es contracta un cap d'informadors i vuit informadors que es distribueixen en una parella mòbil i cinc punts fixos. També, es disposat de dos quioscos a Dosrius (a l'aparcament municipal) i a Tordera (al mercat) on se situen dos dels informadors.


D'altra banda, per cobrir els serveis d'informació general del parc i venda de publicacions al Centre d'Informació del Santuari del Corredor durant tot l'any, es contracta un informador mitjançant conveni amb l'Ajuntament de Llinars del Vallès.


Durant la Setmana Santa (de Dijous Sant a Dilluns de Pasqua), es reforça el desplegament informatiu i de control a la zona d'equipaments del Corredor i als seus principals accessos amb l'objectiu d'informar i contribuir a canalitzar l'important flux de visitants que durant aquests dies fan estades i/o participen a l'aplec del Corredor (Dilluns de Pasqua).

 

Els informadors faciliten als visitants el Mapa de l'informador.