Avisos i alertes


En aquesta secció trobareu avisos i alertes que cal conèixer per visitar el parc


Restricció d’accessos als itineraris senyalitzats del parc


Avis informatiu per obres, fins al 24 d'agost

Camí de la Costa de Montseny a Can Riera de Ciuret tallat a l'altura del torrent del Sot de l'Infern per obres, fins el dia 24 d’agost.


GR 83 Camí d

el Canigó -  tram impracticable a la zona de Riells. Ha desaparegut una passera.

Itineraris afectats per obres

Sot de l’infern – itinerari impracticable. Obres d’arranjament i millora de l’itinerari.

- Tram del GR-5 des de Can Riera de Ciuret fins a Plana del Coll. Obres d'arranjament i millora. Màquina treballant a partir del 27 de juliol 2020, en dies laborables.

Actualitzat 7 d'agost 2020


Restricció de l'accés al turó de Tagamanent

Per risc d’esllavissades, el sender senyalitzat des del Collet de Sant Martí fins al Turó de Tagamanent no està practicable.

Coronavirus COVID-19


NOU COMUNICAT: RESOLUCIÓ SLT/1746/2020, de 17 de juliol de noves mesures en matèria de salut.

Des del 19 de juny, mitjançant decret del govern de la Generalitat de Catalunya s’ha establert l’inici de l’etapa de represa que deixa sense efecte el Reial Decret 21/2020 que establia el final de l’estat d’alarma per la COVID-19 i les seves fases de desescalada. 

El 17 de juliol s’han establert mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 a tretze municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona (Badalona, Barcelona, Cornellà, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, el Prat de Llobregat, Sant Adrià de Besòs,  Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet i Viladecans). Això afecta a l’àmbit del  Parc Agrari del Baix Llobregat, del  Parc Natural de la Serra de Collserola, del  Parc Fluvial del Besòs i del  Parc de la Serralada de Marina. En aquest parcs, doncs, les activitats organitzades queden suspeses temporalment i es demana a la ciutadania que segueix les recomanacions establertes en la  RESOLUCIÓ SLT/1746/2020, de 17 de juliol.
Us recordem que l’ús obligatori de  mascaretes, la  higiene de mans, la  distància social de metre i mig i la l imitació de la mobilitat només per causes justificades, són els elements sobre els quals pivoten totes les mesures de seguretat sanitàries establertes. 

 

 

 

 

 

Foto: Oriol Clavera