Montseny | Restaurant 

Hostal Restaurant Bell·lloc

L'any 1950 en Joaquim Montsant i la seva muller, Maria Planiol reconvertiren la masia de Can Ferrer en l'Hostal-restaurant Bell·lloc, situat al peu de l'Abadia de Sant Martí de Riells de Montseny.

 

A dia d'avui encara és regentat i dirigit per les noves generacions de la família: tota una garantia. I a més a més, amb la mateixa filosofia, convicció o principis: "La bona cuina és posar el paisatge a la cassola i cuinat amb foc de llenya". Aquest tipus de cuina – penseu que som el que mengem – té la peculiaritat de la senzillesa i el bon fer. Es diu tradicional, i no és altre cosa que cuina casolana i en el nostre cas pagesa, rural i montsenyenca. Té les seves bases més fermes al corral, a la cort, a l'hort i al bosc. És una cuina directe, això vol dir poc manipulada, poc sofisticada i que té com a millor garantia la qualitat de les primeres matèries.

Al Bell·lloc creiem que em fet bé de caure poc en les temptacions de les modes i ens hem esforçat en adaptar pacientment vells i nous plats elaborats amb tot l'amor i amb el lent " xup-xup" de les cuines de les velles cases pairals de pagès del Montseny.

Deia Ciceró - gran filòsof de l'antiga Roma - que " una bona cuina, és a dir, menjar bé, sà, productes del temps i de la terra, en bona companyia i millor conversa, és un dels fonaments de la felicitat". Des del Bell·lloc us desitgem tota mena de felicitat.

Horari : de 9 a 21 h. Amb reserva prèvia els no festius i per sopar els caps de setmana
Adreça postal:
Hostal Bell Lloc, 43
17406 Riells i Viabrea
Tel. 972 870 907
A/e: hostalbell.lloc@gmail.com

interest

Contacte

Parc Natural del Montseny

Masia Mariona

Ctra. BV-5119, km 2,5

Mosqueroles

08479 Fogars de Montclús

Tel. 938 475 102

A/e: p.montseny.cets@diba.cat

 

Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Ctra. BV-1221 de Terrassa a Navarcles, km 14,8

Apartat de Correus 71

08230 Matadepera

Tel. 938 318 350

A/e: p.santllorenc.cets@diba.cat

 

Parcs del Garraf i Olèrdola

Crta. de Ratpenat a Plana Novella, km 3,5

08870 Sitges

A/e: p.garraf.qualitat@diba.cat

Tel. 935 971 819

 

Parc del Foix

C/ Castell, 31

08729 Castellet i la Gornal

A/e: p.garraf.qualitat@diba.cat