caes

Navigation


Blog de l'àguila 2013

25
b

Durant el cap de setmana les parelles A i B han anat visitant de forma regular els corresponents nius; en algunes ocasions s'han arribat a veure a tots dos membres junts. El dissabte la parella C, que feia temps que no havia estat observada a través de la càmara instalada, va entrar al niu. Esperem que després d'aquesta onada de fred vinguin les postes.


20
b

Avui les femelles estan més temps del que és normal als seus respectius nius. Els mascles van i vénen. Sembla que s'apropa ja el moment de la posta. Esperem que tot vagi bé


19
b

Les dues parelles d'àligues s'apropen força al niu i s'ha pogut observar que ja han creat la petita cavitat que acostumen a fer entre les branques del niu, on hi dipositaran els ous. Això és un bon senyal i indica que segurament la posta és a prop.

Dissabte dia 16 es va va observar al mascle de la parella B intentant caçar un tudó i més tard a un adult que podria ser la femella reposant en una branca.


18
b

Informem als usuaris seguidors dels nius de les àligues del Parc del Garraf que, enguany, dues de les tres parelles d'àligues mostren força activitat entrant i sortint dels niu, portant branques i fulles per arreglar-lo i posar-lo a punt per la posta dels ous. Per les dates en què ens trobem és molt probable que aviat ponguin els ous. L'any passat, la femella del niu A va pondre el seu primer ou el 14 de febrer mentre que la femella del niu B va pondre un ou defectuós el 28 de febrer y un segon ou normal tres dies més tard. Us anirem informant puntualment de qualsevol novetat.


Showing 46 - 49 of 49 results.