Butlletí Gaudím els parcs
 
Número #260 / Del 17 al 23 de desembre de 2020
X Facebook Youtube Instagram

Destaquem

Concert 'Celebrant Gerhard & Beethoven'

Litoral

20/12/2020

Coincidint amb la celebració del 250 aniversari del naixement del compositor alemany Ludwig van Beethoven i la commemoració dels 50 anys de la mort del compositor català Robert Gerhard podrem gaudir de la música de tots dos artistes tot redescobrint un repertori liederístic sovint poc interpretat a sales i auditoris del nostre país.

Les aromes del Garraf: fem una bosseta d’olor

Garraf

20/12/2020

Només poden fer reserves residents de la mateixa comarca - Passejarem per l’itinerari sensorial de Can Grau, on farem parades interpretatives per conèixer més a fons el Garraf amb els diferents sentits, i recol·lectarem mostres de plantes aromàtiques amb les quals farem un taller de bossetes d’olor.

Descobreix la vida al Parc del Garraf amb els més menuts

Garraf

20/12/2020

Només poden fer reserves residents de la mateixa comarca - Ruta de natura amb els menuts de la casa en què ens farem una llibreta de camp. Passarem entre vinyes i boscos; buscarem fruits, fulles i rastres dels animals que hi viuen.

Guarnim casa nostra amb elements naturals del Garraf

Garraf

20/12/2020

Només poden fer reserves residents de la mateixa comarca- Recol·lectarem diferents elements naturals per la pineda i la màquia que hi ha pels voltants de Cal Ganxo i després farem un taller per convertir-los en bonics guarniments.

La Gran Conjunció de Júpiter i Saturn

Garraf

22/12/2020

Un cop cada vint anys els dos planetes gegants es troben en el cel. Enguany la conjunció és especialment espectacular, de només 6' (minuts d'arc) de separació. És la millor Gran Conjunció des de l'any 1623! No us perdeu aquesta sessió d'astronomia tan especial!

Exposició 'Concordança', de Cesc Homet. Escultura en fusta

Montesquiu

09/01/2021 fins al 31/01/2021

Exposició amb obres d’escultura creades en semblança al principi figuratiu i a l’ordre abstracte que se n’extreu de l’imaginari de l’autor, peces sorgides de l’avinença als contes, fetes amb harmonia entre allò que pensa i allò que fa.

Exposició itinerant de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, a Seva

Guilleries-Savassona | Montseny

23/11/2020 fins al 11/01/2021

A l’exposició "Espai Natural de les Guilleries-Savassona", la Fadrineta de Sau ens descobreix els secrets de les Guilleries-Savassona, el seu paisatge i la vegetació i la fauna. També ens explica què hem de fer per protegir-lo i respectar-lo. 

Exposició itinerant del Parc de la Serralada de Marina, a Ecometròpoli

Marina

04/12/2020 fins al 12/01/2021

L'exposició itinerant de "Parc de la Serralada de Marina" vol sensibilitzar tant la població dels diversos municipis del Parc com els seus visitants sobre la importància de conservar els ecosistemes i promou les activitats respectuoses amb el medi.

Tres exposicions a Vallgrassa, Centre Experimental de les Arts

Garraf

11/12/2020 fins al 28/02/2021

Vallgrassa, Centre Experimental de les Arts s’ofereix com un punt de trobada entre artistes i visitants, un projecte obert, viu i multifuncional per aprofundir en els coneixements dels diferents llenguatges artístics.

 
Agenda Notícies Audiovisuals Exposicions Itineraris

Subscripció: alta / baixa

Valorem la vostra privacitat

Diputació de Barcelona
Àrea d'Espais Naturals i Infraestructura Verda
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
a/e:xarxaparcs@diba.cat

Twitter Facebook Youtube Instagram