Montnegre-Corredor A Olzinelles (Sant Celoni), dins el Parc del Montnegre i el Corredor

Guim Valls, Joan Gener i Misael Alerm ofereixen un recital a la font del Pradalló

Recital. Autor: Tramoia Cultura
Recital. Autor: Tramoia Cultura
22/09/2017

El diumenge 17 de setembre a les 12 h del migdia a la font del Pradelló d’Olzinelles (Sant Celoni), dins del Parc del Montnegre i el Corredor, es va celebrar el vuitè recital del cicle Poesia als Parcs. Lletres i Paisatges d’aquest 2017. El públic estava format per vint-i-cinc persones.

Montseny | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals En cap de setmana

Els parcs de la XPN ofereixen passejades guiades tot l'any

Família passejant. Autor: Oriol Clavera
Família passejant. Autor: Oriol Clavera
22/09/2017

Fins al final d’any, durant els caps de setmana diversos espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona us proposen passejades guiades pensades per a tota la família. 

Collserola | Diputació de Barcelona En aplicació dels Estatuts del Consorci

Relleu en la presidència del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola

Assemblea General. Autor: X. Subias / Diputació Barcelona
Assemblea General. Autor: X. Subias / Diputació Barcelona
22/09/2017

La presidenta del Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, agafa el relleu de la presidència del Consorci. El canvi s’ha produït durant la sessió ordinària de l’Assemblea General del Consorci celebrada el divendres 15 de setembre a la seu dels serveis tècnics del Parc.

Sant Llorenç-Obac Ja sigui com a ponent o com a públic

Inscriu-te a la IX Trobada d'Estudiosos de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Aufrany. IX Trobada d'Estudiosos. Autor: XPN
Aufrany. IX Trobada d'Estudiosos. Autor: XPN
21/09/2017

Els propers 21 i 22 de novembre tindrà lloc la 9a edició de les Trobades d’Estudiosos al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, a l’edifici El Mirador de Castellar del Vallès. Tant si feu investigació en una institució acadèmica o de recerca, com si sou membres d’una entitat o ho feu a títol particular, us animem a presentar una comunicació amb els resultats dels vostres treballs. El període d’inscripció com a ponents finalitza el 22 d’octubre.

Parc Fluvial Besòs Es van anellar quinze espècies diferents d'ocells

Quaranta persones participen a la nova sessió d'anellament al Parc Fluvial

Mastegagatxes. Autor: Quique Carballal
Mastegagatxes. Autor: Quique Carballal
21/09/2017

El dissabte 16 de setembre es va realitzar una nova sessió d’anellament dirigida per Xavier Larruy, biòleg i anellador expert en ocells. L’activitat, organitzada per la Diputació de Barcelona, va tenir com a objectiu mostrar la gran diversitat i quantitat d'ocells que s'aturen durant les migracions als canyissars, herbassars i a la llera del riu a l’alçada de Santa Coloma de Gramenet. 

Parc Agrari Inscripcions obertes

Curs gratuït d'emprenedoria al Parc Agrari del Baix Llobregat

Curs d'emprenedoria. Autor: Unió de Pagesos
Curs d'emprenedoria. Autor: Unió de Pagesos
21/09/2017
Adreçat especialment a persones donades d'alta de la seguretat social agrària (autònoms o assalariats) o en situació d'atur, el contingut del curs versarà sobre temes tan interessants com la comercialització en venda directa i el màrqueting en línia.
Montseny És la 17a edició d’aquest potent recurs didàctic

S'edita l'Agenda escolar 2016-2017 del Parc Natural del Montseny

Agenda escolar 2017-2018. Autor: XPN
Agenda escolar 2017-2018. Autor: XPN
20/09/2017

El Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny ha editat l'agenda escolar del curs actual. La publicació està vinculada des d’enguany amb el programa educatiu ‘El Montseny a l’escola’, organitzat per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona i les àrees d’Ensenyament i Cultura i de Medi Ambient de la Diputació de Girona.

Montesquiu Elaborada pels alumnes i la comunitat educativa

13a edició de l’agenda escolar del Parc del Castell de Montesquiu

Agenda escolar 2017-2018. Autor: XPN
Agenda escolar 2017-2018. Autor: XPN
20/09/2017

Per tretzè any consecutiu en el marc del programa escolar Viu el parc, l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona ha editat l'agenda escolar del Parc del Castell de Montesquiu. La publicació, coordinada per Viladraueducacio.com, recull el treball fet pels alumnes de cicle mitjà i superior de les escoles del Parc amb l'objectiu que esdevingui un recurs didàctic útil.

Litoral Amb imatges del fotògraf José Antonio Sancho

Exposició de fotografia sobre la serralada Litoral a Ca l'Antiga de Teià

Detall del cartell. Autor: Ca l'Antiga
Detall del cartell. Autor: Ca l'Antiga
20/09/2017
Ca l'Antiga de Teià, espai de trobades d'art, se suma a les celebracions del 25è aniversari del Parc de la Serralada Litoral i convida artistes arrelats al Maresme perquè mostrin la seva visió del Parc.
Guilleries-Savassona No et perdis la Matinal del diumenge 24 de setembre

Engega la 12a edició del Viu el parc a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
10/09/2017

Fins al novembre, podreu gaudir de la tardor a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona gràcies a les propostes i activitats del programa Viu el parc. Enguany, els actes centrals són la Matinal al parc (diumenge 24 de setembre al parc de la font Trobada de Folgueroles) i la proposta ‘Les veus del parc’ (Vilanova de Sau i Tavèrnoles), un taller de meteorologia per a infants (Sant Julià de Vilatorta) i un altre de tècniques d’impressió amb elements naturals anomenat ‘Impressionats per la natura’ (Folgueroles i Sant Julià de Vilatorta).

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.