Litoral Ocasionalment, comportaran restriccions a la circulació

S'inicien els treballs de manteniment de la xarxa viària

Obres manteniment. Autor: CPSL
Obres manteniment. Autor: CPSL
22/05/2017

A mitjan maig han començat el treballs de manteniment d'alguns camins de la xarxa viària bàsica del Parc de la Serralada Litoral.

Marina En el marc del conveni de col·laboració amb la Fundació Bancària 'la Caixa'

Millora de l’accés al Parc de la Serralada de Marina

Millora a l'accés. Autor: Diputació Barcelona
Millora a l'accés. Autor: Diputació Barcelona
22/05/2017

El torrent de l'Amigó, a Badalona, forma part d’un dels itineraris senyalitzats al Parc de la Serralada de Marina. El seu accés acompleix una doble finalitat com a entrada de Parc i com a zona de descans i repòs per a usuaris i visitants de l’Hospital Germans Tries i Pujol (Can Ruti).

Es tancarà temporalment per fer-hi millores

La Diputació de Barcelona adquireix l'espai natural de Sant Miquel del Fai

Església de Sant Miquel. Autor: Diputació Barcelona
Església de Sant Miquel. Autor: Diputació Barcelona
22/05/2017

La Diputació de Barcelona ha ultimat els tràmits per la compra de l’espai natural de Sant Miquel del Fai, una finca d’alt valor natural i patrimonial de 70,5 ha, situada als municipis de Bigues i Riells, Sant Feliu de Codines i Sant Quirze Safaja, a cavall entre les comarques del Vallès Oriental i el Moianès. Actualment, l’espai és de propietat privada. El preu d’adquisició ha estat fixat en 1,3 MEUR.

Litoral Diumenge 28 de maig, en el marc del Dia Europeu dels Parcs

Sant Mateu acull la Matinal del Viu el parc

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
16/05/2017

En el marc de la 15a edició del programa Viu el parc i de les activitats de celebració del Dia Europeu dels Parcs, el diumenge 28 de maig els voltants de Sant Mateu, a Premià de Dalt, acolliran la Matinal al parc. Uns dies després, el dissabte 3 de juny, es farà la Nit d'estels a Santa Quitèria (Vilanova del Vallès).

Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals Fins al 28 de maig a les 23.59 h

Fes fotos del Parc del Montnegre i el Corredor i participa al Concurs Costa Barcelona Week Natura

Imatge concurs. Autor: Oriol Clavera
Imatge concurs. Autor: Oriol Clavera
16/05/2017

La Diputació de Barcelona organitza Costa Barcelona Week Natura, un concurs fotogràfic a través dels canals d’Instagram de Barcelona és molt més i la Xarxa de Parcs Naturals. En ell, es convida els participants a realitzar fotografies del Parc del Montnegre i el Corredor.

Sant Llorenç-Obac Hi haurà una jornada de portes obertes el 28 de maig

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt presenta el nou vi '5 quarteres'

Presentació. Autor: Diputació de Barcelona
Presentació. Autor: Diputació de Barcelona
15/05/2017

L'Escola de Natura i Formació la Muntada situada a de la vall d’Horta, a Sant Llorenç Savall, dins el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, ha presentat el dilluns 15 de maig la primera producció de vi en aquest espai natural protegit. El nou vi, que porta per nom “5 quarteres” com a homenatge al poeta Joan Oliver (Pere Quart) vinculat a aquest espai, serà comercialitzat i distribuït a través de la cooperativa d'integració social L’Olivera i que també participa com a soci en aquest projecte.

Litoral Tot comença el maig del 1992

El Parc de la Serralada Litoral celebra 25 anys

L'equip, l'estiu del 96. Autor: CPSL
L'equip, l'estiu del 96. Autor: CPSL
15/05/2017

El 15 de maig del 1992, ajuntaments del Maresme i del Vallès Oriental i els respectius consells comarcals van decidir unir-se per protegir una part del seu entorn natural.

Marina Es pot visitar fins al 26 de maig

L'exposició itinerant 'Parc de la Serralada de Marina' arriba a Tiana

Plafons. Autor: Ajuntament Tiana
Plafons. Autor: Ajuntament Tiana
15/05/2017

El dimarts 2 de maig es va inaugurar l’exposició itinerant 'Parc de la Serralada de Marina' a la Biblioteca Can Baratau de Tiana, on podrà visitar-se fins al 26 de maig. El fil conductor de la mostra és el personatge de la Marina, una noia laietana del poblat ibèric de les Maleses.

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals Comença amb una activitat simultània a nou biblioteques del Maresme

El programa 'Parcs i biblioteques..., naturalment!' difon conjuntament el patrimoni literari i natural dels espais protegits

Detall del cartell. Autor: XBM i XPN
Detall del cartell. Autor: XBM i XPN
15/05/2017

La iniciativa, fruit de la col·laboració entre la Gerència de Biblioteques i la Gerència d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, pretén donar a conèixer al ciutadà el territori així com el patrimoni natural i cultural del seu entorn. El projecte 'Dibuixa’m un parc!', que el 24 de maig es farà simultàniament a nou biblioteques del Maresme, enceta el programa.

Xarxa de Parcs Naturals Jornada gratuïta, cal preinscriure’s

Debat sobre el present i el futur de l'educació ambiental a Catalunya

Jornada de debat. Autor: XPN
Jornada de debat. Autor: XPN
15/05/2017

En el marc de la presentació del llibre Educació ambiental. D’on venim? Cap a on anem?, el dijous, 8 de juny, s’ha organitzat una jornada tècnica de reflexió i debat sobre l’estat de l’educació ambiental després de quaranta anys de pràctica efectiva. La sessió comptarà amb la participació dels autors del volum i els assistents en rebran un exemplar.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.