Montnegre-Corredor

Montnegre-Corredor També van col·locar una reixa protectora pels herbívors

Els voluntaris planten un centenar d'arbres a Can Bosc

Grup de voluntaris. Autor: Cercle Voluntaris
Grup de voluntaris. Autor: Cercle Voluntaris
13/11/2017

El dissabte 4 de novembre, una trentena de voluntaris del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals van acostar-se a la finca pública de Can Bosc, al Parc del Montnegre i el Corredor, per plantar-hi cirerers, castanyers, serveres, pins i moixeres de pastor per tal de recuperar un antic bosc de pi pinyoner.

Montnegre-Corredor Per conèixer un dels racons més forestals i apartats del Corredor i Vallgorguina

Passejada guiada per una de les grans valls interiors del Corredor

Vallgorguina. Autor: Roger Porta
Vallgorguina. Autor: Roger Porta
13/11/2017

El dissabte 28 d’octubre, el Parc del Montnegre i el Corredor va oferir una passejada per l’entorn de Vallgorguina guiada per l’Escola de Natura del Corredor (ENC).

Montnegre-Corredor Es preveu la incorporació dels municipis d’Argentona, Calella, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Santa Susanna

Oberta la proposta de modificació de l'àmbit de l'espai natural protegit del Parc del Montnegre i el Corredor

Proposta de modificació. Autor: XPN
Proposta de modificació. Autor: XPN
10/11/2017

Des de la seva creació l’any 1989, l’estructura territorial i social i el marc legislatiu del Parc del Montnegre i el Corredor han anat canviant. A l’actualitat, s’han endegat els treballs de modificació de l’àmbit de l’espai d’interès natural (EIN) per tal d’incloure aquelles zones dels municipis que han manifestat la voluntat d’incorporar-s’hi. Us convidem a fer-nos arribar les vostres aportacions i comentaris al procés.

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals Al Punt d'Informació situat al Museu de la Pagesia de Fogars de la Selva

Sessió de treball i formació del personal d'informació dels parcs del Montnegre i el Corredor, Serralada Litoral i Serralada de Marina

Interior del Museu de la Pagesia. Autor: XPN
Interior del Museu de la Pagesia. Autor: XPN
06/11/2017

El 28 d’octubre, el Punt d'Informació del Parc del Montnegre i el Corredor situat al Museu de la Pagesia de Fogars de la Selva va acollir la sessió anual de Formació per a Informadors dels Parcs de la Direcció Territorial Oriental. El tema central de la trobada va girar al voltant dels recursos per a l’acció educativa ambiental i de la dinamització dels equipaments d’informació dels parcs.

Montnegre-Corredor A Vilalba Sasserra

Passejada guiada per conèixer bolets, líquens i plantes sense flor

Moment de la passejada. Autor: ENC
Moment de la passejada. Autor: ENC
02/11/2017

El dissabte 22 d’octubre, un total de 76 persones van participar a la passejada guiada organitzada pel Parc del Montnegre i el Corredor i guiada per l’Escola de Natura del Corredor (ENC). L’activitat forma part del programa anual de passejades guiades.

 

Montnegre-Corredor Dins el programa anual de passejades guiades del Parc

Passejada per les antigues vinyes de Sant Cebrià de Vallalta

Participants a la passejada. Autor: ENC
Participants a la passejada. Autor: ENC
24/10/2017

El dissabte 14 d’octubre, dins el programa anual de passejades guiades al Parc del Montnegre i el Corredor, es va organitzar una sortida per l’itinerari local del 'Camí de les vinyes'. Durant l’activitat, els participants van poder conèixer els canvis agrícoles i les transformacions que han viscut els paratges de la Vallalta.

Montnegre-Corredor Sol i bon temps van regnar el diumenge 15 d'octubre

La Gran festa del Parc aplega més dues-centes persones al Corredor

Gran festa del parc. Autor: Viu el parc
Gran festa del parc. Autor: Viu el parc
24/10/2017

Al llarg del matí, el temps va acompanyar. Un cel clar i un agradable sol de tardor van fer que les aproximadament 250 persones que es van apropar al santuari del Corredor poguessin gaudir d'un matí ple d'activitats i d’un paratge sensacional.

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor A l’entorn de la Roca d’en Toni i el Castell de Pedra

Guardes i tècnics participen en un taller de camp amb l'ús de l'app NaturaList i el web Ornhito.cat

Moment del taller. Autor: CPSL
Moment del taller. Autor: CPSL
21/10/2017

El divendres 29 de setembre, una dotzena de guardes i tècnics dels parcs de la Serralada Litoral, Serralada de Marina i el Montnegre i el Corredor van realitzar a l’entorn de la Roca d’en Toni i el Castell de Pedra, al sector central del Parc de la Serralada Litoral i dins el municipi de Vilassar de Dalt, un taller de presa de dades al camp i la seva posterior entrada fent servir la plataforma web Ornitho.cat i l’app NaturaList.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.