Concursos, ral·lis fotogràfics i trobades d'instagramers


 

La Xarxa de Parcs Naturals organitza al llarg de l'any concursos, ral·lis fotogràfics i trobades d'instagramers per donar a conèixer els valors naturals, paisatgístics, patrimonials i culturals dels parcs. La primavera i la tardor són les èpoques en què majoritàriament s'organitzen. Consulteu-ne les bases i participeu-hi!


19è Ral·li fotogràfic del Castell de Montesquiu

3 de juny de 2018

Convidem els amants de la fotografia a participar al 19è Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu amb tres temes sorpresa que sabreu en el mateix moment de la inscripció. Us convidem a llegir les bases i a venir ben preparats per a l’aventura.

Autor: Juan José Vera Caballero


5è concurs fotogràfic del Parc de la Serralada de Marina

Fins al 31 de maig del 2018

La bellesa dels paratges del Parc de la Serralada de Marina convida els amants de la fotografia a sortir amb els estris a punt per captar els matisos dels paisatges, les llums i els contrastos. Us convidem a presentar les vostres imatges a la 5a edició del Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina. El concurs s'adreça a tots els públics.


23è Concurs de fotografia del Garraf, Olèrdola i Foix

Fins a l'11 de novembre del 2017

La bellesa singular dels paratges dels parcs del Garraf, d’Olèrdola i del Foix convida els amants de la fotografia a sortir amb els estris a punt per captar els matisos dels paisatges, les llums i els contrastos. El programa Viu el parc us convida a presentar les vostres fotografies al XXIII Concurs de Fotografia que organitza conjuntament amb el Grup de Fotografia Experimental de Castelldefels.


9è Concurs de fotografia del Parc de la Serralada Litoral

Ampliem el termini fins al 15 d'octubre!

Iniciem la 9a edició del concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral del 2017. Convidem tots els amants de la fotografia a participar-hi!


18è Ral·li fotogràfic del Castell de Montesquiu

4 de juny de 2017

Convidem els amants de la fotografia a participar al 18è Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu amb tres temes sorpresa que sabreu en el mateix moment de la inscripció. Us convidem a llegir les bases i a venir ben preparats per a l’aventura.


Concurs Costa Barcelona Week Natura al Parc del Montnegre i el Corredor

Del 15 al 28 de maig de 2017

La Diputació de Barcelona organitza Costa Barcelona Week Natura, un concurs fotogràfic a través dels canals d’Instagram de Barcelona és molt més i la Xarxa de Parcs Naturals. En ell, es convida els participants a realitzar fotografies del Parc del Montnegre i el Corredor.

Per participar-hi, acosta't al Parc del Montnegre i el Corredor i fes fotografies del seus paisatges, de les activitats que s’hi fan, del patrimoni cultural, etc. i comparteix-les a Instagram.

El concurs comença el 15 de maig de 2017 a les 8.30 hores del matí i acaba el 28 de maig de 2017 a les 23.59 hores de la nit.

 


Trobada d'Instagramers al Parc del Montnegre i el Corredor

20 de maig de 2017

El proper 20 de maig tindrà lloc la trobada d'instagramers al Parc del Montnegre i el Corredor. La trobada és organitzada per @BCNmoltmes en el marc de la campanya Costa Barcelona Week. Hi ha 100 places disponibles, comptant els acompanyants no instagramers.

Requereix inscripció prèvia a través del següent formulari

 

 

interest

Mapa de la Xarxa

Mapa de la Xarxa