caes

Xarxa de Parcs

Concursos, ral·lis fotogràfics i trobades d'instagramers


La Xarxa de Parcs Naturals organitza al llarg de l'any concursos, ral·lis fotogràfics i trobades d'instagramers per donar a conèixer els valors naturals, paisatgístics, patrimonials i culturals dels parcs. La primavera i la tardor són les èpoques en què majoritàriament s'organitzen. Consulteu-ne les bases i participeu-hi!


25è Ral·li Fotogràfic del Parc del Castell de Montesquiu

Diumenge 2 de juny 2024

El Ral·li Fotogràfic té l’objectiu de promoure els valors naturals, culturals i històrics del Parc del Castell de Montesquiu i dels municipis que componen el Bisaura: Montesquiu, Sant Quirze de Besora, Santa Maria de Besora, Sora i Vidrà. Us convidem a participar-hi!


 


16è Concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral

El Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral té l’objectiu de promoure i donar a conèixer els valors naturals, culturals i històrics d'aquest espai natural protegit i el pas de l'ésser humà per les seves terres. Us convidem a participar-hi!

Fins al 13 de setembre de 2024


11è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada de Marina

Fins al 31 de maig de 2024

Vegeu-ne les fotografies guanyadores

El Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada de Marina té l’objectiu de promoure i donar a conèixer els valors naturals, culturals i històrics d'aquest espai natural protegit i el pas de l'ésser humà per les seves terres. 


XXIX Concurs de Fotografia dels Parcs del Garraf, d’Olèrdola i del Foix

La bellesa singular dels paratges dels parcs del Garraf, d’Olèrdola i del Foix convida els amants de la fotografia a sortir amb els estris a punt per captar els matisos dels paisatges, les llums i els contrastos.

Vegeu-ne les fotografies guanyadores


XVII Ral·li Fotogràfic “Tocats pel bolet” - Parc del Montnegre i el Corredor

En el marc del programa Viu el parc, el Parc organitza el XVII Ral·li Fotogràfic “Tocats pel bolet” el diumenge 29 d’octubre de 2023 a Sant Iscle de Vallalta. Us convidem a participar-hi!

Vegeu-ne les fotografies guanyadores


 

#language("interest")

Mapa de la Xarxa

Mapa de la Xarxa