Xarxa de Parcs Naturals El projecte cooperatiu entre la Xarxa de Biblioteques Municipals i la Xarxa de Parcs Naturals es consolida

'Parcs i biblioteques, naturalment!' enceta nova agenda per al primer trimestre del 2018

Activitat inaugural del programa. Autor: XBM
Activitat inaugural del programa. Autor: XBM
16/01/2018

Per segon any, les biblioteques d’Alella, Cabrera de Mar, Cabrils, el Masnou, Mataró Pompeu Fabra, Premià de Dalt, Teià, Tiana, Tordera i Vilassar de Dalt conviden els seus usuaris a gaudir més i millor de l’entorn natural més proper -el Parc del Montnegre i el Corredor, el Parc de la Serralada Litoral i el Parc de la Serralada de Marina, tots tres amb part del seu territori al Maresme- amb una nova proposta d'activitats per al primer trimestre del 2018.

Parc Fluvial Besòs Així ho indiquen les conclusions del projecte BioBesòs, coordinat per Cetaqua

La millora de la qualitat de l’aigua dels aiguamolls, factor clau d’augment de la biodiversitat

Parcel·les de canyís al Parc. Autor: Parc Fluvial
Parcel·les de canyís al Parc. Autor: Parc Fluvial
15/01/2018

El Parc Fluvial del Besòs presenta una superfície total de 115 hectàrees i és un dels espais verds més importants de la regió metropolitana de Barcelona. Al nord, s’ubiquen les zones humides, uns aiguamolls que s’estenen des de la confluència del riu Ripoll amb el riu Besòs fins a la zona d’ús públic situada més al sud.

Litoral El calendari 2018 es pot recollir als equipaments del Parc i als ajuntaments que formen el Consorci

Lliurament de premis del 9è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral

Albert Gil, Mariano Pérez i Andreu Bosch. Autor: CPSL
Albert Gil, Mariano Pérez i Andreu Bosch. Autor: CPSL
15/01/2018

El divendres 12 de gener va tenir lloc al Centre Cultural de la Roca del Vallès l’acte de lliurament de premis del 9è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral.

Marina El diumenge 21 de gener. Ja podeu reservar

Comencen les passejades guiades 2018 al Parc de la Serralada de Marina

Passejada. Autor: XPN
Passejada. Autor: XPN
14/01/2018

El proper diumenge 21 de gener començaran les passejades guiades anuals al Parc de la Serralada de Marina. La primera sortida permetrà descobrir el funcionament dels boscos de la serralada, a la vall de Pomar (Badalona). Les passejades, gratuïtes, estan adreçades a un públic general i familiar i, al llarg del 2018, s’ofereixen quinze passejades sobre temàtiques ben diverses que donen a conèixer el patrimoni natural i cultural d'aquest espai protegit.

Diputació de Barcelona A Solsona (17 de gener) i Santa Coloma de Farners (22 de gener)

Noves xerrades informatives del Pla d'Informació i Vigilància (PVI) contra Incendis Forestals 2018

Guaita. Autor: OTPMIF
Guaita. Autor: OTPMIF
13/01/2018

A l’inici del 2018 començarà un procés selectiu de personal per tal de proveir les borses del Pla d'Informació i Vigilància (PVI) contra Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona amb un primer objectiu de cobrir un total de 182 places d'informadors, 40 guaites i 27 operadors de comunicacions per a la campanya 2018.

Montseny Es pot seguir fent aportacions

Més visibilitat per al patrimoni cultural immaterial del Montseny

Concurs de Receptes a Seva. Autor: Joan Valera
Concurs de Receptes a Seva. Autor: Joan Valera
13/01/2018

La dinamització de l’inventari duta a terme en el darrer any ha permès millorar els continguts de la pàgina web, actualitzar l’inventari i incrementar el nombre de visites i la presència a les xarxes socials.

Xarxa de Parcs Naturals El període de sol·licitud finalitza el 28 de febrer inclòs

Subvencions 2018 per als centres educatius que vulguin fer estades als equipaments pedagògics de la XPN

Educació ambiental. Autor: XPN
Educació ambiental. Autor: XPN
11/01/2018

El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) del dimecres 3 de gener del 2018 ha publicat les bases específiques i convocatòria per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva als centres d'educació infantil i d'ensenyament primari i secundari, públics i concertats, que vulguin utilitzar els equipaments d’educació ambiental existents a la Xarxa de Parcs Naturals, que gestiona la Diputació de Barcelona, per a fer-hi estades ambientals durant l'any 2018.

Xarxa de Parcs Naturals El termini de presentació de sol·licituds acaba el 28 de febrer del 2018

Aprovades les bases de les subvencions 2018 de la Xarxa de Parcs Naturals

Biomassa. Autora: Eva Guillamet / Diputació Barcelona
Biomassa. Autora: Eva Guillamet / Diputació Barcelona
11/01/2018

El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) del 3 de gener ha publicat les bases especifiques i la convocatòria de concessió de subvencions, corresponents a l'exercici 2018, mitjançant el procediment de concurrència competitiva amb l'objecte de fomentar les activitats d'explotacions forestals, empreses agrícoles i ramaderes, empreses de serveis, millora dels habitatges, restauració del patrimoni arquitectònic i de les entitats culturals i les instal·lacions tèrmiques amb biomassa en l'àmbit territorial dels espais naturals gestionats per la Diputació de Barcelona.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.