Guilleries-Savassona

Guilleries-Savassona El termini per fer les sol·licituds acaba el 31 de maig

L'Espai Natural de les Guilleries-Savassona convoca subvencions

Espai Natural de les Guilleries-Savassona. Autor: XPN
Espai Natural de les Guilleries-Savassona. Autor: XPN
18/04/2018

El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) del divendres 6 d’abril del 2018 ha publicat les bases específiques i convocatòria per a la concessió de subvencions per al foment de les explotacions forestals i les empreses agrícoles-ramaderes, la millora dels habitatges, la restauració del patrimoni arquitectònic, les entitats culturals i per a les instal·lacions tèrmiques amb biomassa a l’àmbit de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

Guilleries-Savassona Comencen els actes de celebració dels 20 anys del Consorci de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Xerrada col·loqui sobre el canvi climàtic i els seus efectes sobre els boscos

J. Riera a la xerrada col·loqui. Autor: Aj. Sant Julià Vilatorta
J. Riera a la xerrada col·loqui. Autor: Aj. Sant Julià Vilatorta
16/04/2018

El divendres 13 d’abril es va realitzar, a l’antic Ajuntament de Vilalleons (Sant Julià de Vilatorta), una xerrada col·loqui sobre canvi climàtic i boscos: perspectives i possibilitats de gestió.

Guilleries-Savassona Va oferir un taller sobre rapinyaires

L'Espai Natural de les Guilleries-Savassona participa a la Mostra de Turisme d'Osona del Mercat del Ram a Vic

Moment del taller. Autor: XPN
Moment del taller. Autor: XPN
04/04/2018

Durant el Mercat del Ram de Vic, l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona va estar present a la mostra de turisme d’Osona amb un estand amb informació de l’Espai Natural i amb l’organització d’un taller que portava per nom ‘L'Espai Natural de les Guilleries-Savassona fa 20 anys. Descobrirem quins són els principals rapinyaires que hi viuen i com els podem reconèixer’.

Montseny | Guilleries-Savassona | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals A nou parcs de la XPN

La Xarxa de Parcs Naturals ofereix passejades guiades tot l'any

Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN
Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN
22/03/2018

Durant els caps de setmana del 2018, nou espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona us proposen passejades guiades pensades per a tota la família. A la majoria és imprescindible inscriure's prèviament. En moltes ocasions, les places són limitades i les reserves es fan segons l'ordre d'inscripció.

Guilleries-Savassona Es van plantar lledoners, nogueres, erables i fals plàtan

8a festa 'Viu l'arbre' amb alumnes de l'escola Mossèn Cinto, de Folgueroles

Infant durant la plantada. Autor: XPN
Infant durant la plantada. Autor: XPN
22/03/2018

Durant la 8a edició de la festa 'Viu l'arbre', els alumnes de 6è de primària de l'escola Mossèn Cinto, de Folgueroles, van plantar al patí de l’escola exemplars de nogueres, lledoners, fals plàtan i erables. Per a realitzar aquesta activitat, els infants van comptar amb la col·laboració de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, l'Ajuntament de Folgueroles, la Fundació Jacint Verdaguer i el Casal d'avis de Folgueroles.

Guilleries-Savassona Per la promoció d'un turisme sostenibilitat i de qualitat

El Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona rep el distintiu del Compromís per la sostenibilitat Biosphere

Responsables entitats Osona. Autor: Cambra Comerç
Responsables entitats Osona. Autor: Cambra Comerç
22/03/2018

El Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona ha rebut el distintiu a l’adhesió del Compromís per la sostenibilitat Biosphere, per la seva promoció del turisme sostenible i responsable. També han rebut aquesta acreditació els centres d'informació de Folgueroles, Sant Julià de Vilatorta i Tavèrnoles.

Montseny | Collserola | Guilleries-Savassona | Parc Agrari | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals | Parc Fluvial Besòs Del 15 de març al 15 d'octubre

Inici de la prohibició de fer foc al bosc

Crema. Autor: Generalitat de Catalunya
Crema. Autor: Generalitat de Catalunya
16/03/2018

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, i Alimentació ha informat que a partir del dijous 15 de març fins al dilluns 15 d’octubre no es pot encendre foc en terreny forestal sense autorització. La prohibició, recollida en el Decret 64/1995, té com a objectiu establir una sèrie de mesures per prevenir els incendis forestals.

Guilleries-Savassona Amb la col·laboració d'alumnes de l'Escola Agrària Forestal de Santa Coloma de Farners

Comença la realització de l'inventari i estudi de la població de teixos a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Grup d'alumnes. Autor: XPN
Grup d'alumnes. Autor: XPN
07/03/2018

Amb l’ajuda d’un grup d’alumnes de l’Escola Agrària Forestal de Santa Coloma de Farners, el dimarts 6 de març ha començat la realització de l’inventari i estudi de la població de teixos situada al municipi de Tavèrnoles, dins l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

Guilleries-Savassona Hi descobrireu les espècies lligades als ambients aquàtics

L'Espai Natural de les Guilleries-Savassona instal·la plafons dedicats a l'ambient de les basses

Plafó a l'AE dels Vernets de Ca la Marta. Autor: XPN
Plafó a l'AE dels Vernets de Ca la Marta. Autor: XPN
21/02/2018

Aquestes darreres setmanes, s’ha començat a instal·lar a punts diversos de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona el plafó informatiu sobre l’ambient d’una bassa. En ell, els visitants podreu descobrir les nombroses espècies lligades als ambients aquàtics i humits.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.