Garraf

Garraf Podeu descarregar-vos el receptari

Parc a taula organitza un àpat temàtic dedicat a l'espigall del Garraf

Instant de l'àpat temàtic. Autor: Parc a taula
Instant de l'àpat temàtic. Autor: Parc a taula
09/12/2019

L’àpat s’ha adreçat a comunicadors i divulgadors i ha comptat amb la col·laboració de l’Escola d'Hostaleria de Sitges, l’associació de productors Espigalls del Garraf i la DO Penedès.

Foix | Garraf | Olèrdola L'adhesió de les empreses a la CETS els aporta diversos beneficis

S'aprova la implementació de la Fase II de la Carta Europea de Turisme sostenible als parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix

II Fòrum Permanent. Autor: XPN
II Fòrum Permanent. Autor: XPN
05/12/2019

El dijous 28 de novembre es va celebrar el 3r Fòrum Permanent per a la implementació de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes. Una quarantena d’assistents, administracions, entitats i empreses, van poder escoltar els gestors dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix que van contextualitzar en quin punt es troba el projecte, el qual ha de portar a tot el territori una estratègia de turisme sostenible.  

Foix | Garraf | Olèrdola Estan exposades fins al 10 de desembre a la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado de Castelldefels

Es lliuren els premis del 25è Concurs Fotogràfic dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix

Lliurament de premis. Autor: XPN
Lliurament de premis. Autor: XPN
04/12/2019

El divendres 29 de novembre a les 20 h va tenir lloc a la Sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado de Castelldefels el lliurament dels premis als guanyadors del 25è Concurs de Fotografia dels parcs del Garraf, d’Olèrdola i del Foix.

Garraf | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona Es duran a terme diverses accions durant l'any

Campanya 'AvanCEM per una platja neta!' organitzada pel Centre d'Estudis del Mar de Sitges

'AvanCEM per una platja neta!'. Autor: CEM
'AvanCEM per una platja neta!'. Autor: CEM
24/11/2019

El Centre d’Estudis del Mar (CEM) de Sitges, equipament d'educació ambiental de la Diputació de Barcelona amb més de trenta anys de treball en els àmbits de la recerca, l’educació i la gestió del litoral, ha posat en marxa la campanya  'AvanCEM per una platja neta!' que combina divulgació, ciència ciutadana i voluntariat ambiental i s’emmarca en el programa de Promoció de la participació i de voluntariat ambiental en el litoral, gestionat per l’Oficina d’Educació i Promoció Ambiental de la Diputació de Barcelona.

Garraf | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona S'han concretat quatre línies d'actuació per al 2020

Intensa activitat del Parc del Garraf a l'Alguer

Josep Tarín presentant 'Art i natura'. Autor: XPN
Josep Tarín presentant 'Art i natura'. Autor: XPN
21/11/2019

Els vincles existents entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de l’Alguer, amb l’agermanament entre els parcs de Port del Comte i del Garraf, la col·laboració amb l’oficina de la delegació del Govern, i amb l’Obra Cultural de l’Alguer han creat una plataforma que promou l’intercanvi d’experiències i l'enfortiment exponencial en els àmbits de la gestió del nostre patrimoni natural i cultural, de l’ús social i del desenvolupament econòmic sostenible d’ambdós territoris, tot plegat en el marc d’una llengua comuna.

Foix | Garraf | Olèrdola El dijous 28 de novembre a l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes

Us convoquem al 3r Fòrum Permanent per a la implementació de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix

Detall del cartell. Autor: XPN
Detall del cartell. Autor: XPN
19/11/2019

El proper dijous 28 de novembre de les 17 a les 19 h, l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes acollirà el 3r Fòrum Permanent per a la implementació de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) als parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix. L'esdeveniment és gratuït i obert a totes aquelles persones interessades, si bé és necessari inscriure-s'hi prèviament.

Foix | Garraf | Olèrdola En el Conjunt monumental d'Olèrdola

La Matinal dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix aplega prop de 250 persones

Instant de la Matinal. Autor: XPN
Instant de la Matinal. Autor: XPN
11/11/2019

El diumenge 3 de novembre, dins el programa Viu el parc dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix, es va celebrar la Matinal al recinte del Conjunt monumental d'Olèrdola. La jornada va omplir l'indret de tallers, música i activitats diverses.

Montseny | Foix | Garraf | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Es va presentar el servei de transport públic integrat 'Bus Parc' i el mapa d'empreses CETSCAT

La Xarxa de Parcs Naturals, present en el II Fòrum d'Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat (ENS) 2019

Asensio i Ros presentant el Bus Parc. Autor: XPN
Asensio i Ros presentant el Bus Parc. Autor: XPN
10/11/2019

Amb el lema 'Ecoturisme tot l’any' com a repte de futur, la Generalitat de Catalunya, a través de la seva Taula d’Ecoturisme, va organitzar els dies 23 i 24 d’octubre el II Fòrum ENS (Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat) a Catalunya. L'esdeveniment va tenir lloc al Centre Fluvial del Delta, a Deltebre (Baix Ebre).

Garraf Van arranjar la font del Pi, el safareig de Mas Vendrell i el camí de la font del Pi

Actuació dels voluntaris al Parc del Garraf

Dos voluntaris en acció. Autor: Cercle Voluntaris
Dos voluntaris en acció. Autor: Cercle Voluntaris
07/11/2019

Una trentena de voluntàries i voluntaris del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals van dedicar el matí del dissabte 26 d'octubre a diverses tasques de recuperació i neteja dels entorns del safareig de Mas Vendrell i la font del Pi, situats al Parc del Garraf.

Garraf Sobre les iniciatives realitzades al llarg de quinze anys

Vallgrassa. Centre Experimental de les Arts, al Parc del Garraf, presenta el llibre 'Art i natura'

Volum. Autor: Diputació de Barcelona
Volum. Autor: Diputació de Barcelona
07/11/2019

Vallgrassa. Centre Experimental de les Arts, un equipament cultural situat en una antiga masia rehabilitada per la Diputació de Barcelona al cor del Parc del Garraf, prop de la Plana Novella, ha presentat el llibre Art i natura, un compendi de la gestió d'aquest singular centre que gestiona l'entitat Branca'l d'Art, i de les diferents accions i iniciatives artístiques realitzades al llarg de quinze anys, amb textos d’Ester Xargay i que ha comptat amb la participació de diferents artistes i col·laboradors del projecte.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.