Garraf

Montseny | Garraf | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals En una estada als parcs naturals del Montseny i de Sant Llorenç i al Parc del Garraf

Un grup d'universitaris escocesos estudien la gestió dels ecosistemes mediterranis a tres parcs de la XPN

Ignasi Torre amb tres estudiants. Autor: Tim Stephen
Ignasi Torre amb tres estudiants. Autor: Tim Stephen
18/06/2018

Entre el 6 i el 14 de juny, quinze estudiants de la Universitat d'Aberdeen (Escòcia) acompanyats per dos professors van realitzar una estada al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac i al Parc del Garraf per conèixer els programes de recerca vinculats a la gestió dels ecosistemes mediterranis.

Garraf Al setembre podrà veure's al Parc del Garraf

L'exposició sobre Blas de Otero promoguda pel Parc del Garraf, arriba a Bilbao

Detall de la mostra. Autor: XPN
Detall de la mostra. Autor: XPN
14/06/2018

El dimarts 5 de juny, Vallgrassa. Centre Experimental de les Arts, al Parc del Garraf, va presentar l’exposició 'Me queda la mirada' al voltant de l’obra del poeta basc Blas de Otero, a la sala Ondare de Bilbao. L’exposició, formada per vint-i-tres pintures realitzades per autors bascos i catalans, va ser inaugurada en un acte en què va participar el diputat adjunt d’Espais Naturals, Jesús Calderer, juntament amb l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve.

Garraf L’Oficina de Turisme en què es troba el Punt d’Informació del Parc amplia el seu horari

El Parc del Garraf, més present que mai al municipi de Sant Pere de Ribes

Interior de l'Oficina. Autor: Aj. Sant Pere Ribes
Interior de l'Oficina. Autor: Aj. Sant Pere Ribes
11/06/2018

El cap de setmana del 15, 16 i 17 de juny, el Parc del Garraf participarà en la fira II Retorn dels Indians i en el 13è Agromercat d’aquest municipi.

Garraf | Olèrdola | Xarxa de Parcs Naturals Podeu inscriure-us-hi com a ponents fins al 20 d'octubre

Es convoca la VIII Trobada d'Estudiosos del Garraf i d'Olèrdola

Castell d'Eramprunyà. Autor: XPN
Castell d'Eramprunyà. Autor: XPN
04/06/2018

Us convidem a la VIII Trobada d'Estudiosos del Garraf i d'Olèrdola que tindrà lloc el proper dimarts 20 de novembre a la Masia d'en Cabanyes, de Vilanova i la Geltrú. Durant la jornada, s’abordaran aspectes relacionats amb la història, fauna, patrimoni cultural, gestió, vegetació, educació ambiental, geologia, etc. d’aquests dos espais naturals. Les inscripcions ja són obertes!

Garraf Arribaran a l'Alt Berguedà el 10 de juny

Els cavalls de la Fundació Miranda deixen el Parc del Garraf, camí del pla de l'Orri, a l'Alt Berguedà

Grup de cavalls. Autor: Diputació de Barcelona
Grup de cavalls. Autor: Diputació de Barcelona
01/06/2018

Els trenta-un cavalls de la Fundació Miranda que el passat mes de desembre van arribar al Parc del Garraf procedents de l’Alt Berguedà seguint el camí ramader de Marina per passar-hi els mesos hivernals, van iniciar el 18 de maig el camí de retorn fins al pla de l’Orri, a la serra del Catllaràs, on té la seu la Fundació. L'arribada a l'Alt Berguedà està prevista pel 10 de juny, després de recórrer més de 200 km per camins de transhumància del Garraf, l'Alt Penedès, Montserrat, el Bages, el Lluçanès i el Berguedà.

Garraf Ideada per Jordi Aligué, de Vallgrassa. Centre Experimental de les Arts

Exposició sobre Blas de Otero promoguda pel Parc del Garraf

Aligué, Esteve i Calderer. Autor: Diputació Barcelona
Aligué, Esteve i Calderer. Autor: Diputació Barcelona
07/05/2018

Vallgrassa. Centre Experimental de les Arts, al Parc del Garraf, ha participat en l’exposició ‘Me queda la mirada’ al voltant de l’obra del poeta basc Blas de Otero. L’exposició, formada per vint-i-tres pintures realitzades per autors bascos i catalans, va ser inaugurada el dissabte 5 de maig al municipi biscaí d’Orozko, en un acte en què va participar el diputat adjunt d’Espais Naturals, Jesús Calderer, juntament amb l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve.

Garraf Va desenvolupar-se entre febrer i abril

Finalitza el cicle de formació del Parc del Garraf

Visita a l'avenc de l'Esquerrà. Autor: Cercle Voluntaris
Visita a l'avenc de l'Esquerrà. Autor: Cercle Voluntaris
08/05/2018

Durant aquest 2018, un centenar de voluntaris del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals han participat en el cicle formatiu sobre el Parc del Garraf.

Montseny | Collserola | Guilleries-Savassona | Parc Agrari | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona | Parc Fluvial Besòs Una cinquantena de propostes entre el 16 i el 27 de maig

La Xarxa de Parcs Naturals celebra el Dia Europeu dels Parcs amb activitats gratuïtes

Casa Museu Agustí. Autor: Lluís Martínez Ujaldón
Casa Museu Agustí. Autor: Lluís Martínez Ujaldón
04/05/2018

El 24 de maig del 1909 es declaraven els primers parcs nacionals europeus a Suècia. Per recordar aquella primera declaració, la Federació de Parcs Naturals i Nacionals d'Europa (Europarc) va declarar el 24 de maig Dia Europeu dels Parcs. Enguany, per commemorar l’efemèride els espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals organitzen, entre el 16 i el 27 de maig, més de cinquanta activitats gratuïtes. 

Garraf | Xarxa de Parcs Naturals En el marc de col·laboració establert entre la Xarxa de Parcs Naturals i l'Obra Cultural de l'Alguer

L'exposició 'Dring de Mars 2' es presenta a Catalunya

Collage participants. Autor: XPN
Collage participants. Autor: XPN
03/05/2018

Una delegació algueresa, formada per a representants del Liceu artístic i de l’Obra Cultural van visitar diversos indrets catalans la setmana del 16 d’abril. Una nova acció que consolida el pont de germanor establert entre l’Obra Cultural de l’Alguer i la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, amb tantes actuacions realitzades al llarg d’aquests anys, sempre encaminades a la dinamització dels espais naturals protegits a partir del seu patrimoni comú, la llengua i la cultura catalana.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.