Montesquiu

Montseny | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Tots els caps de setmana

Fins a finals d'any, gaudiu dels programes de passejades guiades arreu dels parcs

Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN
Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN
10/09/2019

Durant els caps de setmana de tot l'any, nou espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona us proposen passejades guiades pensades per a tota la família. A la majoria és imprescindible inscriure's prèviament. En ocasions, les places són limitades i les reserves es fan segons l'ordre d'inscripció.

Montesquiu Podeu visitar-la del 7 al 29 de setembre

BisaurArt, nova exposició a la Cabanya del Castell

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
10/09/2019

La mostra BisaurArt aplega peces elaborades seguint diferents disciplines artístiques com, per exemple, oli, escultura, aquarel·la, pirogravat, talla en fusta, tècnica mixta, pastel, sanguina, dibuix, marqueteria, art floral i fotografia. Fins al 29 de setembre, podeu visitar-la tots els dissabtes i festius de les 11 a les 14 h. L'entrada és lliure i gratuïta.

Montesquiu Podeu veure les mostres els dissabtes i festius de les 11 a les 14 h

Continua el cicle d'exposicions temporals a la Cabanya del Castell

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
24/07/2019

Un cop finalitzi l'exposició de les imatges del 20è Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu i la retrospectiva dels vint anys del certamen el proper 28 de juliol, entre el 3 i el 25 d'agost podreu veure la mostra 'En el camí de la vida', d'Adib Navarro. Les exposicions a la Cabanya del Castell es poden veure els dissabtes i festius de les 11 a les 14 h.

Montesquiu Es podran veure sis exposicions entre juliol del 2019 i gener del 2020

Comença el cicle d'exposicions temporals del 2n semestre a la Cabanya del Castell

Detall de la primera exposició. Autor: XPN
Detall de la primera exposició. Autor: XPN
10/07/2019

El Parc del Castell de Montesquiu ha programat, entre els mesos de juliol del 2019 i gener del 2019, sis exposicions que es podran veure els dissabtes i festius de les 11 a les 14 h, a la Cabanya del Castell. L'entrada és lliure. El cicle s'inaugura amb el 20è Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu i una retrospectiva dels vint anys del certamen del 6 al 28 de juliol.

Montesquiu La Cabanya del Castell acull una retrospectiva dels vint anys del Ral·li

El 20è Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu ja té guanyadors

Guanyadors i jurat. Autor: XPN
Guanyadors i jurat. Autor: XPN
10/07/2019

El dissabte 30 de juny a les 12 h del migdia va tenir lloc l'entrega de premis als guanyadores del 20è Ral·li Fotogràfic del Parc del Castell de Montesquiu celebrat el 2 de juny en el marc de la 24a Matinal al parc. La Cabanya del Castell exposa una retrospectiva dels vint anys del Ral·li del 6 al 28 de juliol.

Collserola | Montesquiu | Xarxa de Parcs Naturals Descarregueu-vos les ponències al web

Aportacions de la Jornada Tècnica d'Espais Naturals

Ponències inaugurals. Autor: XPN
Ponències inaugurals. Autor: XPN
21/06/2019

El dimarts 18 de juny, es va celebrar la Jornada tècnica ‘Solucions tècniques netes i eficients per a instal·lacions en el medi natural’, al Centre de Recursos del Castell de Montesquiu. La sessió va aplegar vuitanta-cinc persones, entre responsables polítics i tècnics d'ajuntaments, consells comarcals i consorcis, i tot el personal tècnic que treballi per a la gestió i conservació d'instal·lacions ubicades en entorns naturals, la gestió del territori i el medi ambient.

Montesquiu El diumenge 7 de juliol, als jardins del castell de Montesquiu

Tot a punt per a la 4a edició de Música a la gespa, el festival tranquil, als jardins del castell de Montesquiu

Programa 2019. Autor: Música a la gespa
Programa 2019. Autor: Música a la gespa
17/06/2019

El proper diumenge 7 de juliol de les 11.30 a les 19.30 h, els jardins del castell de Montesquiu acolliran la 4a edició del festival Música a la gespa. La proposta aplega concerts, activitats diverses i jocs gratuïts pensats per a tota la família i una oferta gastronòmica ben diversa. L'entrada és lliure.

Montesquiu També va tenir lloc el 20è Ral·li Fotogràfic

Esplèndida Matinal Viu el parc a Montesquiu

Espectacle de màgia. Autor: Viu el parc
Espectacle de màgia. Autor: Viu el parc
17/06/2019

Dins del programa Viu el parc, el diumenge 2 de juny l'esplanada del castell de Montesquiu va acollir la Matinal al parc del Parc del Castell de Montesquiu, amb la màgia com a fil conductor. Enguany, el Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu, una activitat que conviu amb la festa, celebrava la seva 20a edició, una iniciativa que atrau nombrosos fotògrafs participants des de primera hora i promou els valors naturals, culturals i històrics del Parc i dels municipis que componen el Bisaura.

Montesquiu Amb la participació de quatre escoles de l'àmbit del Parc

Els jardins del Parc del Castell de Montesquiu acullen la sortida escolar del programa Viu el parc

Instant de la festa. Autor: Viu el parc
Instant de la festa. Autor: Viu el parc
17/06/2019

El dijous 30  de maig, un total de 67 alumnes de l’escola Segimon Comas de Sant Quirze de Besora, La Baumeta de Santa Maria de Besora, El Rocal de Montesquiu i Santa Bàrbara de Vidrà van gaudir de diverses activitats sobre el patrimoni natural i humà del Parc del Castell de Montesquiu.

Montseny | Collserola | Guilleries-Savassona | Parc Agrari | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals A la web de cada parc i a la pàgina Conservació de la biodiversitat

Ja podeu consultar L'Aguait. Observacions de biodiversitat a la Xarxa de Parcs Naturals

Pantalla tàctil al CI de Fogars. Autor: XPN
Pantalla tàctil al CI de Fogars. Autor: XPN
14/06/2019

L’Aguait és una eina en línia que permet consultar les observacions sobre biodiversitat que s’han realitzat en els darrers trenta dies en els diversos parcs de la Xarxa de Parcs Naturals. L’eina s’alimenta de les dades que introdueixen més de 2.500 observadors voluntaris en el portal www.ornitho.cat, un bon exemple de ciència ciutadana. 

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.