Xarxa de Parcs Naturals

Xarxa de Parcs Naturals Se sortejaven tres vols en globus per a dues persones

El sorteig #NadalÉsMoltMés ja té guanyadors

#NadalÉsMoltMés. Autor: Diputació Barcelona
#NadalÉsMoltMés. Autor: Diputació Barcelona
17/01/2020

Ja es coneixen els tres guanyadors del sorteig #NadalÉsMoltMés. Els tres afortunats han estat premiats, cadascun d'ells, amb un vol en globus per a dues persones.

Xarxa de Parcs Naturals El programa celebra també el Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència

'Parcs i biblioteques... naturalment!': més de trenta activitats al Maresme durant el primer trimestre de l'any

Activitat del programa. Autor: XBM
Activitat del programa. Autor: XBM
13/01/2020

Un any més, i ja en van quatre, les biblioteques d’Alella, Cabrera de Mar, Cabrils, el Masnou, Mataró Pompeu Fabra, Premià de Dalt, Teià, Tiana, Tordera i Vilassar de Dalt conviden els seus usuaris a gaudir més i millor de l’entorn natural més proper (els parcs del Montnegre i el Corredor, la Serralada Litoral i la Serralada de Marina) amb un nou programa d'activitats per al primer trimestre del 2020.

Xarxa de Parcs Naturals Sol·licituds fins al 28 de febrer

Subvencions 2020 per a estades escolars als equipaments pedagògics

Rectoria de Vallcàrquera. Autor: XPN
Rectoria de Vallcàrquera. Autor: XPN
13/01/2020

El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) del 19 de desembre del 2019 ha publicat les bases específiques i convocatòria per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva als centres d'educació infantil i d'ensenyament primari i secundari, públics i concertats, que vulguin utilitzar els equipaments d’educació ambiental existents a la Xarxa de Parcs Naturals per a fer-hi estades ambientals durant l'any 2020.

Xarxa de Parcs Naturals Hi trobareu també els espectacles dels cicles anteriors

Torneu a gaudir dels recitals 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2019' al canal Youtube

Recital a Sant Llorenç. Autor: XPN
Recital a Sant Llorenç. Autor: XPN
13/01/2020

Entre el 2 de maig i el 24 de novembre del 2019 va tenir lloc la quinzena edició del cicle de recitals poeticomusicals Poesia als parcs. Lletres i paisatges. Si voleu tornar a veure qualsevol dels espectacles, ara podeu fer-ho en el canal Youtube de què disposa el programa. El canal hostatja també els recitals de les edicions anteriors.

Xarxa de Parcs Naturals Els recursos estan destinats a ajuntaments, consells comarcals, mancomunitats i consorcis locals

L'anàlisi d'espais lliures, la millora del patrimoni natural i la reducció dels danys causats per la fauna, presents en el Catàleg de serveis 2020

Catàleg de serveis 2020. Autor: Diputació Barcelona
Catàleg de serveis 2020. Autor: Diputació Barcelona
13/01/2020

La Diputació de Barcelona ha aprovat en Junta de Govern el nou Catàleg de serveis pel 2020, en vigor des del 10 de gener. El Catàleg conté tots els recursos econòmics, materials i tècnics que la Diputació posa a disposició dels governs locals de la província garantint, així, que poden prestar serveis i activitats a la ciutadania en les condicions adequades i de forma equilibrada a tot el territori.

Xarxa de Parcs Naturals El dijous 23 de gener a l'Espai Francesca Bonnemaison (Barcelona)

Jornada 'Davant del repte climàtic: moviment juvenil i educació ambiental'

Imatge de la jornada. Autor: Medi Ambient
Imatge de la jornada. Autor: Medi Ambient
12/01/2020

Amb motiu del Dia Mundial de l'Educació Ambiental (que se celebra cada 26 de gener), i dins del pla de treball conjunt de la Gerència de Serveis d'Espais Naturals i la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, el proper dijous 23 de gener s'ha organitzat una jornada sobre el paper de l'educació ambiental en l'escenari de l'emergència climàtica i dels moviments juvenils que hi estan vinculats.

Xarxa de Parcs Naturals També hi trobareu indicades les caminades que transcorren per la Xarxa de Parcs Naturals

Ja podeu consultar el calendari de caminades de Catalunya 2020 de la FEEC

Detall del calendari 2020. Autor: FEEC
Detall del calendari 2020. Autor: FEEC
08/01/2020

El calendari de caminades de Catalunya per al 2020 conté una relació de les activitats organitzades per les entitats excursionistes federades a FEEC. El document s’ha realitzat amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Xarxa de Parcs Naturals Disponible en català, castellà i anglès

Es posa a disposició dels visitants una enquesta de valoració de la seva estada als parcs

Parc del Foix. Autor: Oriol Clavera
Parc del Foix. Autor: Oriol Clavera
31/12/2019

La Xarxa de Parcs Naturals disposa, en el seu portal web, d’un apartat d'enquesta adreçat als visitants i usuaris dels diversos parcs que la integren per tal que aquests valorin les seves estades i visites als espais naturals. Les respostes, valoracions i suggeriments recopilats fins al moment ja han permès, entre d’altres mesures, ajustar els horaris de determinades passejades guiades, modificar el lloc de sortida de rutes de marxa nòrdica o augmentar l’oferta de tallers i activitats familiars.

Garraf | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals Al Parc del Garraf i al Parc del Montnegre i el Corredor

La Xarxa de Parcs Naturals instal·la les primeres columnes integrades de recàrrega i DEA

Columna integrada a Vallgorguina. Autor: XPN
Columna integrada a Vallgorguina. Autor: XPN
13/12/2019

La Gerència d’Espais Naturals ha desenvolupat la primera experiència pilot a Catalunya d'instal·lació de punts integrats de recàrrega i DEA en dos parcs, per tal que es pugui testar la seva idoneïtat. Els dos espais naturals escollits han estat el Parc del Garraf i el Parc del Montnegre Corredor i els punts d'instal·lació són, d'una banda, l'Oficina del Parc del Garraf. La Pleta (Sitges), i, d'una altra, el casc urbà de Vallgorguina, al Parc del Montnegre i el Corredor.

Montseny | Xarxa de Parcs Naturals Descarregueu-vos el fullet informatiu amb la normativa

Sancions per no portar els gossos lligats en zones de pastura al Parc Natural del Montseny

Ramat. Autor: Jordi Villaronga
Ramat. Autor: Jordi Villaronga
03/12/2019

L’obligació de portar els gossos lligats per part dels seus propietaris en les zones de pastura amb presència de ramats al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny ha comportat les primeres sancions realitzades per la Unitat de Medi Ambient dels Mossos d’Esquadra, amb cinc persones denunciades per portar el gos deslligat després de dos controls realitzats aquest mes de novembre al Parc Natural.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.