Sant Llorenç-Obac

Montseny | Foix | Garraf | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Es va presentar el servei de transport públic integrat 'Bus Parc' i el mapa d'empreses CETSCAT

La Xarxa de Parcs Naturals, present en el II Fòrum d'Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat (ENS) 2019

Asensio i Ros presentant el Bus Parc. Autor: XPN
Asensio i Ros presentant el Bus Parc. Autor: XPN
10/11/2019

Amb el lema 'Ecoturisme tot l’any' com a repte de futur, la Generalitat de Catalunya, a través de la seva Taula d’Ecoturisme, va organitzar els dies 23 i 24 d’octubre el II Fòrum ENS (Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat) a Catalunya. L'esdeveniment va tenir lloc al Centre Fluvial del Delta, a Deltebre (Baix Ebre).

Sant Llorenç-Obac Amb un disseny nou i la informació més rellevant

Es reedita el desplegable del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Detall del desplegable. Autor: O. Clavera / XPN
Detall del desplegable. Autor: O. Clavera / XPN
05/11/2019

La reedició del document de benvinguda recopila la informació més important sobre biodiversitat, història i ocupació humana, aprofitament socioeconòmic i ús públic del Parc Natural. Ofereix, també, una selecció dels deu punts d'interès més destacables d’aquest espai natural protegit, amb una breu explicació, ubicats en el mapa del Parc. Al desplegable, que compta amb un nou disseny, hi trobareu la relació dels diversos accessos i equipaments.

Sant Llorenç-Obac El podeu trobar als centres i punts d'informació i als equipaments

S'ha reeditat el Mapa de l'informador del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Detall del mapa. Autor: XPN
Detall del mapa. Autor: XPN
28/10/2019

El document compta amb un disseny nou i és de gran ajuda durant les sortides i excursions al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. El mapa identifica i situa les diverses carreteres, pistes, senders, equipaments i resta d'accessos i serveis de l'espai natural i conté informació sobre els itineraris senyalitzats i els centres i punts d’informació.

Montseny | Montnegre-Corredor | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals El 2 de novembre al Parc Natural de Sant Llorenç i el 16 de novembre al Parc Natural del Montseny

Dues darreres rutes teatralitzades inclusives de l'any

'Emboscada', a Sant Llorenç. Autor: CIMA
'Emboscada', a Sant Llorenç. Autor: CIMA
27/10/2019

Aquest mes de novembre, no us perdeu les darreres rutes teatralitzades inclusives d’enguany al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. Consulteu les dates i feu la vostra reserva. Són gratuïtes.

Sant Llorenç-Obac A l'edifici El Mirador de Castellar del Vallès

Se celebra el Fòrum de la Carta Europea de Turisme Sostenible i I Grup de treball d'empreses

Assistents al Fòrum Permanent. Autor: XPN
Assistents al Fòrum Permanent. Autor: XPN
25/10/2019

El Fòrum Permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) es va reunir el dilluns 21 d’octubre a l’edifici El Mirador, al municipi de Castellar del Vallès. L’acte va comptar amb la presència de trenta-dues persones, entre representants d’empreses, entitats i representants dels municipis i del Parc Natural.

Sant Llorenç-Obac Al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Accions dels voluntaris a l'entorn de la Casa Nova de l'Obac

Voluntaris participants. Autor: Cercle Voluntaris
Voluntaris participants. Autor: Cercle Voluntaris
14/10/2019

El dissabte 5 d’octubre, una vintena de voluntaris i voluntàries del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals van realitzar tres tasques diferents en la zona propera a la Casa Nova de l'Obac, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Els treballs van consistir en eliminació de l'arbre invasor 'Ailanthus altissima', la recollida de deixalles i la consulta sobre usos del Parc.

Sant Llorenç-Obac Quatre infants amb mobilitat reduïda

Ascens amb Joëlette al cim de la Mola

Escolars i acompanyants al cim de la Mola. Autor: CIMA
Escolars i acompanyants al cim de la Mola. Autor: CIMA
13/10/2019

El diumenge 6 d’octubre, el Jordi, la Laia, la Maria i el Marc, quatre alumnes amb mobilitat reduïda de l’Escola d’educació especial Crespinell de Terrassa, van pujar al cim de la Mola, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, juntament amb les seves famílies i els seus companys i companyes del centre.

Montseny | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Un any del servei de transport públic per accedir als parcs naturals del Montseny i Sant Llorenç del Munt

El Bus Parc del Montseny incrementa la freqüència amb nou serveis diaris els caps de setmana

De casa al Parc. Autor: Diputació Barcelona
De casa al Parc. Autor: Diputació Barcelona
10/10/2019

Des del cap de setmana del 12 i 13 d’octubre i fins al diumenge 3 de novembre, les dues línies de transport públic del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, s’incrementen fins a nou freqüències al dia per accedir a la vall de Santa Fe i Fontmartina, dos dels principals punts de destí per a molts dels visitants de l’espai natural, en el període de l’any en què més visitants accedeixen a aquest Parc Natural. Les dues línies del Bus Parc del Montseny surten de l’estació de Renfe de Sant Celoni, amb una primera sortida a les 8.10 h del matí i amb una freqüència cada hora fins a les 12.10 h, i de 14.25 a 17.25 h. La darrera sortida des de Santa Fe fins a Sant Celoni és a les 17.25 h i des de Fontmartina a  les 18 h.

Sant Llorenç-Obac Xerrada a càrrec de Roger Puig i Daniel Pons

Resultats del cens de rapinyaires nocturns al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Roger Puig i Daniel Pons durant la xerrada. Autor: ADENC
Roger Puig i Daniel Pons durant la xerrada. Autor: ADENC
10/10/2019

El passat mes de setembre, dins el marc dels cafès científics de l’ADENC, es va poder gaudir de la primera sessió de l’any amb la xerrada 'Seguiments de fauna i flora. Estratègies de conservació. Aplicació al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac'.

Montseny | Montnegre-Corredor | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Gratuïtes, prèvia inscripció

Continuen les rutes teatralitzades inclusives als parcs del Montnegre, Montseny i Sant Llorenç

Ruta teatralitzada al Corredor. Autor: CIMA
Ruta teatralitzada al Corredor. Autor: CIMA
10/09/2019

Durant els mesos de setembre, octubre i novembre, la Xarxa de Parcs Naturals ha programat un seguit de rutes teatralitzades inclusives al Parc Natural del Montseny, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i Parc del Montnegre i el Corredor. Les passejades, tot i que faciliten la participació de persones amb diversitat funcional, són obertes a tothom.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.