Sant Llorenç-Obac

Sant Llorenç-Obac En el marc del Fòrum Permanent

Catorze empreses renoven la seva acreditació a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) i quatre de noves s'hi adhereixen

Empreses CETS. Autor: XPN
Empreses CETS. Autor: XPN
27/06/2019

El Fòrum Permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) es va reunir el dilluns 17 de juny a l’edifici El Castell, de l’Ajuntament de Vacarisses. L’acte va comptar amb la presència de 44 persones, entre representants d’empreses, entitats i representants dels municipis i del Parc Natural.

Montseny | Collserola | Guilleries-Savassona | Parc Agrari | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals A la web de cada parc i a la pàgina Conservació de la biodiversitat

Ja podeu consultar L'Aguait. Observacions de biodiversitat a la Xarxa de Parcs Naturals

Pantalla tàctil al CI de Fogars. Autor: XPN
Pantalla tàctil al CI de Fogars. Autor: XPN
14/06/2019

L’Aguait és una eina en línia que permet consultar les observacions sobre biodiversitat que s’han realitzat en els darrers trenta dies en els diversos parcs de la Xarxa de Parcs Naturals. L’eina s’alimenta de les dades que introdueixen més de 2.500 observadors voluntaris en el portal www.ornitho.cat, un bon exemple de ciència ciutadana. 

Sant Llorenç-Obac El cicle continuarà al Centre d'Art i Natura de Farrera, al Parc Natural de l'Alt Pirineu

El cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges desembarca al Marquet de les Roques

Casagran i Rois a l'era del Marquet. Autor: XPN
Casagran i Rois a l'era del Marquet. Autor: XPN
13/06/2019

Com si el temps s’hagués aturat, l’1 de juny a mitja tarda més d’un centenar de persones es van aplegar al Marquet de les Roques per gaudir del recital poeticomusical d’en Roc Casagran i la Lu Rois. En aquest indret incomparable del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, ambdós artistes van repassar textos i cançons d’un i altre en l’espectacle ‘Nosaltres direm la llum i la fosca’.

Sant Llorenç-Obac Amb la visita de més de 1.000 nens i nenes de l'àmbit del Parc Natural

La Casa Nova de l'Obac rep el programa escolar Viu el parc

Instant de l'obra teatral. Autor: Viu el parc
Instant de l'obra teatral. Autor: Viu el parc
12/06/2019

Els dies 7, 8, 9, 14 i 15 de maig i 4 de juny, un total de 1.033 alumnes de 5è de primària de vint-i-cinc escoles dels municipis de Castellar del Vallès, Matadepera, Pont de Vilomara, Rellinars, Sant Vicenç de Castellet, Terrassa i Vacarisses van gaudir de diverses activitats sobre el patrimoni natural i humà del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Sant Llorenç-Obac Amb nombroses activitats

2a edició de la Fira ViBa, Fira del Vi del Bages

Detall del cartell. Autor: Fira ViBa
Detall del cartell. Autor: Fira ViBa
03/06/2019

Del 7 al 9 de juny, Manresa acollirà la segona edició de la FiraViBa, la Fira del Vi del Bages, que té un clar caràcter popular. El programa inclou tastos de vins, gastronomia, art, la Nit de Picapolls i una jornada professional, entre moltes altres activitats. L’activitat vitivinícola és un important eix vertebrador del territori que uneix agricultors, productors, comerciants, restauradors i administració local.

Montseny | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals El diumenge 2 de juny

Trajectes guiats amb el Bus Parc per celebrar el Dia Europeu dels Parcs

Bus Parc al Montseny. Autor: Diputació Barcelona
Bus Parc al Montseny. Autor: Diputació Barcelona
30/05/2019

El diumenge 2 de juny, dins la commemoració del Dia Europeu dels Parcs, el servei de transport públic integrat Bus Parc per accedir al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny i al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac oferirà un servei de guiatge explicatiu dels diferents elements que s’identifiquen durant el trajecte.

Sant Llorenç-Obac Amb els espectacles dels cicles Poesia als parcs. Lletres i paisatges i Òpera als parcs

Continuen les activitats del 28è Viu el parc del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
19/05/2019

El diumenge 5 de maig la Casa Nova de l’Obac va acollir el primer dels actes centrals del programa Viu el parc al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, la Matinal al parc. Fins al mes de juliol, continuen les propostes d’oci per a tota la família, entre d’altres, el recital poeticomusical del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges al Marquet de les Roques i l’espectacle d’Òpera als parcs al municipi de Granera.

Montnegre-Corredor | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals És la tercera edició del cicle

Propers espectacles del cicle Òpera als parcs al Parc del Montnegre i el Corredor i al Parc Natural de Sant Llorenç

Òpera als parcs. Autor: XPN
Òpera als parcs. Autor: XPN
19/05/2019

La tercera edició del cicle Òpera als parcs arriba al Parc del Montnegre i el Corredor. El diumenge 2 de juny a les 19 h us esperem a l’Auditori de Llinars del Vallès on podreu gaudir de l’espectacle 'Romanticisme líric', àries i duos per a tenor i baríton.

Sant Llorenç-Obac Dins el 28è Viu el parc del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Música, contes i tallers a la Matinal al parc

Espectacle final. Autora: Sílvia Ariza
Espectacle final. Autora: Sílvia Ariza
17/05/2019

Com ja és habitual, el primer diumenge de maig, el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac acull dins el programa Viu el parc la Matinal del parc a la Casa Nova de l'Obac, una festa dirigida al públic familiar en què es gaudeix d'activitats lúdiques i culturals en un entorn natural.

Sant Llorenç-Obac Al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Inscripcions obertes per al Fòrum Permanent per a la implementació de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS)

La Mola. Autor: XPN
La Mola. Autor: XPN
15/05/2019

El proper dilluns 17 de juny de les 17 a les 19.30 h, l’edifici El Castell de Vacarisses acollirà el Fòrum Permanent per a la implementació de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Obert i gratuït, pot assistir-hi tota persona interessada, si bé cal inscriure’s prèviament.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.