Sant Llorenç-Obac

Sant Llorenç-Obac Ja es poden consultar els treballs presentats en les comunicacions

Interessants aportacions a la IX Trobada d’Estudiosos de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

Ponència. Autor: XPN
Ponència. Autor: XPN
12/12/2017

Els dies 21 i 22 de novembre va tenir lloc la IX Trobada d'Estudiosos del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, a l’edifici El Mirador de Castellar del Vallès, que va acollir a les 110 persones que van assistir, tot un èxit de convocatòria. Entre elles, bé com a ponents o com a oients, veïns i veïnes del municipi interessades i compromeses amb la preservació del patrimoni natural i cultural del Parc.

Montseny | Collserola | Marina | Garraf | Montnegre-Corredor | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Indicadors resultants del projecte SEMICE (Seguiment de petits mamífers comuns)

Possible disminució de la rata cellarda a la Xarxa de Parcs Naturals (XPN)

Rata cellarda. Autor: Ignasi Torre / Museu CN Granollers
Rata cellarda. Autor: Ignasi Torre / Museu CN Granollers
20/11/2017

La rata cellarda (Eliomys quercinus) és un petit rosegador autòcton de l’Europa Occidental. El seu aspecte característic, amb unes grans orelles, un antifaç de pèls negres sobre els ulls, i una cua llarga acabada en un pinzell de pèls, permeten la seva identificació sense cap mena de dubte.

Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Jornades gratuïtes, prèvia inscripció

Ja podeu consultar el programa de la IX Trobada d'Estudiosos de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Aufrany. IX Trobada Estudiosos. Autor: biodiversitat.cat
Aufrany. IX Trobada Estudiosos. Autor: biodiversitat.cat
21/09/2017

Els propers 21 i 22 de novembre tindrà lloc la 9a edició de les Trobades d’Estudiosos al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, a l’edifici El Mirador de Castellar del Vallès. Us convidem a assistir com a públic a l'esdeveniment i, tant si feu investigació en una institució acadèmica o de recerca com si sou membres d’una entitat o ho feu a títol particular, a presentar una comunicació amb els resultats dels vostres treballs. Ja es pot consultar el programa amb les diverses presentacions.

Sant Llorenç-Obac Amb la participació de 44 voluntaris i 7 tècnics del Parc

El Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals retira planta al·lòctona i escombraries al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Voluntaris i tècnics. Autor: Cercle de Voluntaris
Voluntaris i tècnics. Autor: Cercle de Voluntaris
03/11/2017

El dissabte 28 d’octubre, quaranta-quatre voluntaris guiats per set tècnics del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac es van organitzar en cinc grups per recollir deixalles al voltant de l’Àrea d’Esplai de les Arenes i per extreure espècies al·lòctones de la vall d’Horta.

Sant Llorenç-Obac A Talamanca, dins l'àmbit del Parc Natural de Sant Llorenç

Presentació del Pla director de les tines del Montcau a la cloenda de la Trobada d'Estudis Pedra Seca

Tarín, Junyent, Puig i Puigcorbè. Autor: Diputació Barcelona
Tarín, Junyent, Puig i Puigcorbè. Autor: Diputació Barcelona
24/10/2017

El Pla director de les tines del Montcau, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, va ser presentat el diumenge 22 d'octubre a Talamanca, en l’acte de clausura de la IX Trobada d'Estudis per a la Preservació del Patrimoni de la Pedra Seca a Catalunya que des del divendres 20 d'octubre va aplegar més d’un centenar d’especialistes. L’acte va comptar amb l’assistència del diputat d’Espais Naturals i Medi Ambient, Valentí Junyent, i del diputat de Cultura, Juanjo Puigcorbé, juntament amb el conseller de Cultura de la Generalitat, Lluís Puig, i l’alcalde de Talamanca, Josep Tarín.

Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals El diumenge 29 d’octubre a la masia Can Deu

3a Festa BBVA de la Tardor a l'Espai Natura Sabadell

Detall del programa. Autor: Espai Natura Sabadell
Detall del programa. Autor: Espai Natura Sabadell
19/10/2017

La 3a Festa BBVA de la Tardor està centrada en productes propis d’aquesta estació de l’any (carbasses, castanyes, bolets, fruits secs, etc.) i pretén donar a conèixer la tasca dels productors del món agrari i oferir a un públic jove, de caràcter familiar, la possibilitat de gaudir d’un dia a l’aire lliure tot participant en activitats de coneixement del món rural. 

Montseny | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals En cap de setmana

Els parcs de la XPN ofereixen passejades guiades tot l'any

Família passejant. Autor: Oriol Clavera
Família passejant. Autor: Oriol Clavera
22/09/2017

Fins al final d’any, durant els caps de setmana diversos espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona us proposen passejades guiades pensades per a tota la família. 

Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Les jornades són gratuïtes, prèvia inscripció

IX Trobada d'Estudiosos de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Aufrany. IX Trobada Estudiosos. Autor: biodiversitat.cat
Aufrany. IX Trobada Estudiosos. Autor: biodiversitat.cat
21/09/2017

Els propers 21 i 22 de novembre tindrà lloc la 9a edició de les Trobades d’Estudiosos al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, a l’edifici El Mirador de Castellar del Vallès. Us convidem a assistir com a públic a l'esdeveniment i, tant si feu investigació en una institució acadèmica o de recerca com si sou membres d’una entitat o ho feu a títol particular, a presentar una comunicació amb els resultats dels vostres treballs.

Montseny | Montnegre-Corredor | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Als parcs del Montnegre i el Corredor, Montseny i Sant Llorenç del Munt i l’Obac

Aquesta tardor, descobreix les rutes teatralitzades inclusives

'Camins', al santuari del Corredor. Autor: Oriol Clavera
'Camins', al santuari del Corredor. Autor: Oriol Clavera
07/09/2017

Entre setembre i novembre, s'han programat noves dates de les diverses rutes teatralitzades inclusives al Parc del Montnegre i el Corredor ('Camins'), Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny ('Aigua') i Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac ('Natura'). L'activitat és gratuïta i oberta a tothom, si bé és necessari reservar prèviament.

Sant Llorenç-Obac Dissabte, 15 de juliol, al castell de Talamanca

Òpera als parcs arriba al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Torre del castell. Autor: XPN
Torre del castell. Autor: XPN
10/07/2017

El dissabte 15 de juliol a les 21 h, el castell de Talamanca, dins el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, serà l’escenari perfecte per gaudir de la sarsuela “Cançó d’amor i de guerra”. L’espectacle, que forma part del cicle Òpera als parcs i del programa Viu el parc, és obert a tothom i gratuït.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.