Sant Llorenç-Obac

Sant Llorenç-Obac Al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Accions dels voluntaris a l'entorn de la Casa Nova de l'Obac

Voluntaris participants. Autor: Cercle Voluntaris
Voluntaris participants. Autor: Cercle Voluntaris
14/10/2019

El dissabte 5 d’octubre, una vintena de voluntaris i voluntàries del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals van realitzar tres tasques diferents en la zona propera a la Casa Nova de l'Obac, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Els treballs van consistir en eliminació de l'arbre invasor 'Ailanthus altissima', la recollida de deixalles i la consulta sobre usos del Parc.

Sant Llorenç-Obac Quatre infants amb mobilitat reduïda

Ascens amb Joëlette al cim de la Mola

Escolars i acompanyants al cim de la Mola. Autor: CIMA
Escolars i acompanyants al cim de la Mola. Autor: CIMA
13/10/2019

El diumenge 6 d’octubre, el Jordi, la Laia, la Maria i el Marc, quatre alumnes amb mobilitat reduïda de l’Escola d’educació especial Crespinell de Terrassa, van pujar al cim de la Mola, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, juntament amb les seves famílies i els seus companys i companyes del centre.

Montseny | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Un any del servei de transport públic per accedir als parcs naturals del Montseny i Sant Llorenç del Munt

El Bus Parc del Montseny incrementa la freqüència amb nou serveis diaris els caps de setmana

De casa al Parc. Autor: Diputació Barcelona
De casa al Parc. Autor: Diputació Barcelona
10/10/2019

Des del cap de setmana del 12 i 13 d’octubre i fins al diumenge 3 de novembre, les dues línies de transport públic del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, s’incrementen fins a nou freqüències al dia per accedir a la vall de Santa Fe i Fontmartina, dos dels principals punts de destí per a molts dels visitants de l’espai natural, en el període de l’any en què més visitants accedeixen a aquest Parc Natural. Les dues línies del Bus Parc del Montseny surten de l’estació de Renfe de Sant Celoni, amb una primera sortida a les 8.10 h del matí i amb una freqüència cada hora fins a les 12.10 h, i de 14.25 a 17.25 h. La darrera sortida des de Santa Fe fins a Sant Celoni és a les 17.25 h i des de Fontmartina a  les 18 h.

Sant Llorenç-Obac Xerrada a càrrec de Roger Puig i Daniel Pons

Resultats del cens de rapinyaires nocturns al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Roger Puig i Daniel Pons durant la xerrada. Autor: ADENC
Roger Puig i Daniel Pons durant la xerrada. Autor: ADENC
10/10/2019

El passat mes de setembre, dins el marc dels cafès científics de l’ADENC, es va poder gaudir de la primera sessió de l’any amb la xerrada 'Seguiments de fauna i flora. Estratègies de conservació. Aplicació al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac'.

Montseny | Montnegre-Corredor | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Gratuïtes, prèvia inscripció

Continuen les rutes teatralitzades inclusives als parcs del Montnegre, Montseny i Sant Llorenç

Ruta teatralitzada al Corredor. Autor: CIMA
Ruta teatralitzada al Corredor. Autor: CIMA
10/09/2019

Durant els mesos de setembre, octubre i novembre, la Xarxa de Parcs Naturals ha programat un seguit de rutes teatralitzades inclusives al Parc Natural del Montseny, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i Parc del Montnegre i el Corredor. Les passejades, tot i que faciliten la participació de persones amb diversitat funcional, són obertes a tothom.

Montseny | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Tots els caps de setmana

Fins a finals d'any, gaudiu dels programes de passejades guiades arreu dels parcs

Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN
Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN
10/09/2019

Durant els caps de setmana, nou espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona us proposen passejades guiades pensades per a tota la família. A la majoria és imprescindible inscriure's prèviament. En ocasions, les places són limitades i les reserves es fan segons l'ordre d'inscripció.

Sant Llorenç-Obac En el marc del Fòrum Permanent

Catorze empreses renoven la seva acreditació a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) i quatre de noves s'hi adhereixen

Empreses CETS. Autor: XPN
Empreses CETS. Autor: XPN
27/06/2019

El Fòrum Permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) es va reunir el dilluns 17 de juny a l’edifici El Castell, de l’Ajuntament de Vacarisses. L’acte va comptar amb la presència de 44 persones, entre representants d’empreses, entitats i representants dels municipis i del Parc Natural.

Montseny | Collserola | Guilleries-Savassona | Parc Agrari | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals A la web de cada parc i a la pàgina Conservació de la biodiversitat

Ja podeu consultar L'Aguait. Observacions de biodiversitat a la Xarxa de Parcs Naturals

Pantalla tàctil al CI de Fogars. Autor: XPN
Pantalla tàctil al CI de Fogars. Autor: XPN
14/06/2019

L’Aguait és una eina en línia que permet consultar les observacions sobre biodiversitat que s’han realitzat en els darrers trenta dies en els diversos parcs de la Xarxa de Parcs Naturals. L’eina s’alimenta de les dades que introdueixen més de 2.500 observadors voluntaris en el portal www.ornitho.cat, un bon exemple de ciència ciutadana. 

Sant Llorenç-Obac El cicle continuarà al Centre d'Art i Natura de Farrera, al Parc Natural de l'Alt Pirineu

El cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges desembarca al Marquet de les Roques

Casagran i Rois a l'era del Marquet. Autor: XPN
Casagran i Rois a l'era del Marquet. Autor: XPN
13/06/2019

Com si el temps s’hagués aturat, l’1 de juny a mitja tarda més d’un centenar de persones es van aplegar al Marquet de les Roques per gaudir del recital poeticomusical d’en Roc Casagran i la Lu Rois. En aquest indret incomparable del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, ambdós artistes van repassar textos i cançons d’un i altre en l’espectacle ‘Nosaltres direm la llum i la fosca’.

Sant Llorenç-Obac Amb la visita de més de 1.000 nens i nenes de l'àmbit del Parc Natural

La Casa Nova de l'Obac rep el programa escolar Viu el parc

Instant de l'obra teatral. Autor: Viu el parc
Instant de l'obra teatral. Autor: Viu el parc
12/06/2019

Els dies 7, 8, 9, 14 i 15 de maig i 4 de juny, un total de 1.033 alumnes de 5è de primària de vint-i-cinc escoles dels municipis de Castellar del Vallès, Matadepera, Pont de Vilomara, Rellinars, Sant Vicenç de Castellet, Terrassa i Vacarisses van gaudir de diverses activitats sobre el patrimoni natural i humà del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.