Sant Llorenç-Obac

Sant Llorenç-Obac Gratuïtes, cal fer reserva

Comencen les rutes teatralitzades inclusives al Parc Natural de Sant Llorenç

Moment de la ruta. Autor: XPN
Moment de la ruta. Autor: XPN
09/04/2018

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac us proposa un dissabte al mes, d’abril a maig i de setembre a novembre, la ruta teatralitzada inclusiva 'Natura, un viatge pels cinc sentits'. Conduïda per dos actors i un educador ambiental, té lloc a l'itinerari adaptat de la Casa Nova de l'Obac a l'Obac Vell.

Sant Llorenç-Obac El diumenge 15 d'abril

21a Festa BBVA de la Primavera a l'Espai Natura Fundació Sabadell 1859

Festa BBVA de la Primavera. Autor: Espai Natura Fundació Sabadell 1859
Festa BBVA de la Primavera. Autor: Espai Natura Fundació Sabadell 1859
09/04/2018

La Festa BBVA de Primavera obre les portes de la masia i el bosc de Can Deu (c. de la Prada, s/n, Sabadell) perquè pugueu realitzar-hi activitats amb la família i conèixer aspectes de la vida tradicional al món rural. Totes les activitats són gratuïtes.

Sant Llorenç-Obac Més de 1.000 nens i nenes de l’àmbit del Parc Natural de Sant Llorenç

La Casa Nova de l’Obac acull les sortides escolars del programa Viu el parc

El bandoler Capablanca. Autor: Viu el parc / CIMA
El bandoler Capablanca. Autor: Viu el parc / CIMA
06/04/2018

Els dies 14, 15, 19, 20, 21 i 22 de març, un total de 1.100 alumnes de 5è de primària de vint-i-quatre escoles dels municipis de Castellar del Vallès, Matadepera, Pont de Vilomara, Sant Vicenç de Castellet, Terrassa i Vacarisses van gaudir de diverses activitats sobre el patrimoni natural i humà del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Montseny | Guilleries-Savassona | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals A nou parcs de la XPN

La Xarxa de Parcs Naturals ofereix passejades guiades tot l'any

Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN
Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN
22/03/2018

Durant els caps de setmana del 2018, nou espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona us proposen passejades guiades pensades per a tota la família. A la majoria és imprescindible inscriure's prèviament. En moltes ocasions, les places són limitades i les reserves es fan segons l'ordre d'inscripció.

Montseny | Collserola | Guilleries-Savassona | Parc Agrari | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals | Parc Fluvial Besòs Del 15 de març al 15 d'octubre

Inici de la prohibició de fer foc al bosc

Crema. Autor: Generalitat de Catalunya
Crema. Autor: Generalitat de Catalunya
16/03/2018

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, i Alimentació ha informat que a partir del dijous 15 de març fins al dilluns 15 d’octubre no es pot encendre foc en terreny forestal sense autorització. La prohibició, recollida en el Decret 64/1995, té com a objectiu establir una sèrie de mesures per prevenir els incendis forestals.

Sant Llorenç-Obac Van recollir 20 kg de deixalles

Un grup d'alumnes de Terrassa realitza una acció de voluntariat al Parc Natural

Tres dels joves voluntaris. Autor: XPN
Tres dels joves voluntaris. Autor: XPN
12/03/2018

El dilluns 12 de febrer, aprofitant que es tractava d’un dia de festa de lliure elecció als centres escolars, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac es va desenvolupar una activitat de voluntariat a càrrec d'alumnes de l’Escola Pia de Terrassa. 

Sant Llorenç-Obac El major nombre de captures s'ha efectuat a Matadepera i Vacarisses

Primeres observacions del projecte d'immunocontracepció en senglar al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Exemplar vacunat. Autor: Diputació Barcelona
Exemplar vacunat. Autor: Diputació Barcelona
07/03/2018

Investigadors del Grup de Recerca sobre Infertilitat (GRI-BCN) de la Facultat de Veterinària de la UAB han presentat recentment als representants del municipis de l’àmbit del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac com són Terrassa, Matadepera, Sant Cugat del Vallès i Vacarisses, així com de la Diputació de Barcelona, les primeres observacions de l’estudi científic que estan realitzant per avaluar l’efectivitat d’un tractament d’immunocontracepció en senglars urbans i periurbans. Les dades corresponen als animals capturats i vacunats durant els últims nou mesos de l’any 2017, així com el seu seguiment.

Sant Llorenç-Obac La propera acció de voluntariat serà al Parc del Garraf

Els voluntaris planten arbres al coll d'Estenalles i arrangen la zona de l'Alzina del Salari

Voluntaris a Sant Llorenç. Autor: Cercle Voluntaris
Voluntaris a Sant Llorenç. Autor: Cercle Voluntaris
26/02/2018

El dissabte 24 de febrer, una trentena de membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals van endinsar-se al bell mig del Parc Natural de Sant Llorenç per realitzar dues tasques diferents. Per una banda, un grup es va quedar al pàrquing del coll d'Estenalles per plantar lledoners i magraners i, per una altra, el segon grup es va desplaçar fins a l’Alzina del Salari per fer-hi neteja de brossa i d’alguns peus d’espècies al·lòctones.

Sant Llorenç-Obac Per descobrir la riquesa natural i patrimonial

El Parc Natural de Sant Llorenç us ofereix passejades guiades tot l'any

Serra de l'Obac. Autor: Aixa Íñigo
Serra de l'Obac. Autor: Aixa Íñigo
22/02/2018

Entre els mesos de febrer a juny i de setembre a desembre del 2018, cada diumenge al matí el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac organitza passejades guiades per donar a conèixer el seu entorn i immens patrimoni natural i cultural. Per poder participar, cal reservar prèviament als organitzadors de l’activitat escollida.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.