Litoral

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor Una jornada molt participativa i profitosa

Sessió de treball i formació del personal d'informació de la Direcció Territorial Oriental (DTE) de l'Oficina Tècnica de Parcs Naturals

Sessió anual de treball i formació. Autor: XPN
Sessió anual de treball i formació. Autor: XPN
16/10/2018

El dissabte 6 d’octubre es va celebrar la sessió anual de treball i formació per a l’equip de persones vinculades al servei d’informació dels parcs de la Direcció Territorial Oriental a Can Magarola, masia on es troba ubicada l’Oficina del Parc de la Serralada Litoral, situada al municipi d’Alella. Enguany, s’ha aprofundit en el coneixement d’aspectes de gestió en matèria de conservació del patrimoni natural.

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals Més de quaranta propostes entre els mesos d'octubre i desembre

El programa 'Parcs i biblioteques... naturalment!' t'ofereix més de quaranta activitats fins a finals d'any!

#Parcsibiblios. Autor: XBM
#Parcsibiblios. Autor: XBM
08/10/2018

Ja podeu consultar les més de quaranta activitats que, en el marc del projecte 'Parcs i biblioteques... naturalment!', s’han organitzat per al darrer trimestre del 2018. Els diversos tallers, exposicions, hora del contes, etc. tindran lloc a les deu biblioteques del Maresme, membres de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, adscrites al programa.

Litoral Se sumen als tres que ja hi havia

S'habiliten tres nous miradors al Parc de la Serralada Litoral

Mirador del turó d'en Cases. Autor: CPSL
Mirador del turó d'en Cases. Autor: CPSL
05/10/2018

El Parc de la Serralada Litoral és una veritable talaia que pot presumir de vistes privilegiades sobre el mar, les valls interiors i els pobles que l’envolten. Aquest estiu s’han acabat d’instal·lar tres nous miradors que facilitaran la seva contemplació: el mirador d’en Baldiri, el mirador del turó d’en Cases i el mirador de Céllecs.

Litoral Havia quedat atrapada en una bassa de reg

Rescatada una guineu a la zona de la vall de Rials, a Alella

Instant del rescat. Autor: CPSL
Instant del rescat. Autor: CPSL
24/09/2018

Arran de l'avís d'uns veïns de la zona, el passat divendres 21 de setembre es van desplaçar cap al lloc dels fets guardes i personal tècnic del Parc de la Serralada Litoral, juntament amb membres de l'ADF d’Alella, que ho havien comunicat als Agents Rurals.

Litoral Us convidem a fer-vos subscriptors del canal

Moltes novetats al canal Youtube dedicat a l'astor del Parc de la Serralada Litoral

Femella amb els pollets. Autor: CPSL
Femella amb els pollets. Autor: CPSL
24/09/2018

Comença el curs i arriben també les novetats al canal Youtube Astor del Parc de la Serralada Litoral! Com és que el mascle no apareix a cap vídeo? Voleu aprendre a distingir l’edat de la femella d’astor? Seguiu les pistes dels vídeos gravats aquest estiu en un niu del Parc i ho descobrireu...

Litoral S'han organitzat un seguit de sessions informatives i de debat a diversos municipis del Parc

Oberta la proposta de modificació del Pla especial del Parc de la Serralada Litoral

Modificació del Pla especial. Autor: XPN
Modificació del Pla especial. Autor: XPN
17/09/2018

Des de la seva creació, l’estructura territorial i social i el marc legislatiu del Parc de la Serralada Litoral han anat canviant. A l’actualitat, s’han endegat els treballs de modificació del Pla especial del Parc de la Serralada Litoral. Us convidem a fer-nos arribar les vostres aportacions i comentaris al procés.

Montseny | Guilleries-Savassona | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Consulteu els programes diversos

Continuen les passejades guiades a la Xarxa de Parcs Naturals

Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN
Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN
03/09/2018

Durant els caps de setmana de tardor i hivern, nou espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona us segueixen proposant passejades guiades pensades per a tota la família. A la majoria és imprescindible inscriure's prèviament. En moltes ocasions, les places són limitades i les reserves es fan segons l'ordre d'inscripció.

Litoral S'han realitzat una desena d'intervencions arreu del Parc

Actuacions de neteja de grafits al Parc de la Serralada Litoral

Neteja a la Cadira del Bisbe. Autor: CPSL
Neteja a la Cadira del Bisbe. Autor: CPSL
03/09/2018

Durant el transcurs de l’any, els guardes del Parc de la Serralada Litoral realitzen rutes de reconeixement del territori i recullen totes les incidències que es puguin trobar a l’entorn natural. Un tipus d’incidència malauradament força freqüent és la de les pintades realitzades amb esprai en diversos elements del Parc. Els anomenats grafits es poden trobar sobre diferents equipaments, senyalització, baranes de fusta, fonts, pedres i grans blocs de granit, mobiliari exterior, etc.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.