Montseny

Montseny Estan exempts de l'obligació d'anar lligats els gossos dels pastors

Campanya per portar els gossos lligats a les zones de pastura del Parc Natural del Montseny

Imatge de la campanya. Autor: Diputació Barcelona
Imatge de la campanya. Autor: Diputació Barcelona
17/07/2019

El Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny ha iniciat una campanya adreçada als visitants de l’espai natural amb gossos, perquè els portin lligats, especialment en les zones de pastura. Des del Parc es recorda que no portar el gos lligat pot constituir una infracció administrativa susceptible de ser sancionada, segons les ordenances municipals de què disposen diversos municipis del Parc, ja que poden espantar el ramats i causar-los danys.

Montseny Ha comptat amb 24 joves d'arreu del món

8è camp de treball internacional a la fortificació ibèrica de Montgròs

Visita del 3 de juliol. Autor: XPN
Visita del 3 de juliol. Autor: XPN
15/07/2019

Del 26 de juny al 10 de juliol s'ha realitzat, al conjunt arqueològic de la fortificació ibèrica del Montgròs, un camp de treball internacional destinat a joves d’entre 18 i 29 anys. L'activitat està organitzada per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i el Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament del Brull i l’Oficina Tècnica de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Montseny Amb una vintena de tècnics i experts

Les malalties emergents en amfibis. Segona taula rodona

2a trobada. Autor: Life Tritó Montseny
2a trobada. Autor: Life Tritó Montseny
15/07/2019

El dimarts 2 de juliol, la Masia Mariona, Oficina Tècnica del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, va acollir la segona taula rodona per debatre el nou manual de bones pràctiques en amfibis.

Montseny S'han fet a Sant Esteve de Palautordera, Seva, Tagamanent i Arbúcies

Èxit rotund dels tallers 'Les dones del Montseny aprenem juntes'

Instant d'un taller. Autor: XPN
Instant d'un taller. Autor: XPN
10/07/2019

En el marc del Pla d'igualtat de gènere de la Reserva de la Biosfera del Montseny, entre els mesos d'octubre del 2018 i el mes de juny del 2019 s'han realitzat diversos tallers gratuïts de tècniques artístiques en què les participants treballen la llana i altres productes naturals.

Montseny Amb el concert del cicle 'Música als parcs 2019. Sons de la Mediterrània'

Comença el 27è Viu el parc al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny

27è Viu el parc al Montseny. Autor: XPN
27è Viu el parc al Montseny. Autor: XPN
01/07/2019

Ja tenim aquí la 27a edició del programa Viu el parc al Parc Natural del Montseny! Els actes centres d’enguany són el concert del cicle 'Música als parcs 2019. Sons de la Mediterrània' (6 de juliol), la Matinal al parc (15 de setembre), dues Nits d'estels (2 d’agost i 9 d’agost) i el recital de 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges' (6 d’octubre). Us hi esperem!

Montseny El 18 de juny, a Masia Mariona

3a trobada del grup d'hidròlegs del Life Tritó Montseny

3a Trobada d'hidròlegs. Autor: XPN
3a Trobada d'hidròlegs. Autor: XPN
28/06/2019
Els objectius del taller participatiu van ser els següents: Emmarcar les oportunitats de finançament; Trobar sinergies entre línies de treball per optimitzar els esforços; Trobar la formulació adequada per propostes nacionals; Trobar la formulació adequada per propostes europees, i detectar grups de recerca disposats a liderar una proposta.
Montseny Del 3 al 5 de juny a Porto de Santa Cruz-Oleiros (A Coruña)

Es presenta el Life Tritó Montseny en una formació per a gestors de les reserves de la biosfera

Participants. Autor: XPN
Participants. Autor: XPN
28/06/2019

Durant tres dies, gestors de diverses reserves de la biosfera d'Espanya van assistir a la formació 'Metodologies per l’avaluació de serveis ambientals en les reserves de la biosfera'. La trobada va ser organitzada pel Centre d'Extensió Universitària i Divulgació Ambiental de Galícia (CEIDA) i va tenir lloc a Porto de Santa Cruz-Oleiros (A Coruña), del 3 al 5 de juny. La coordinació va anar a càrrec de Mateo Aguado del Laboratori de Socioecosistemes del Departament d'Ecologia de la Universitat Autònoma de Madrid (UAM).

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.