Montseny

Montseny Es pot seguir fent aportacions

Més visibilitat per al patrimoni cultural immaterial del Montseny

Concurs de Receptes a Seva. Autor: Joan Valera
Concurs de Receptes a Seva. Autor: Joan Valera
13/01/2018

La dinamització de l’inventari duta a terme en el darrer any ha permès millorar els continguts de la pàgina web, actualitzar l’inventari i incrementar el nombre de visites i la presència a les xarxes socials.

Montseny Amb la informació dels disset establiments distingits amb aquest segell de qualitat

S'actualitza el díptic sobre la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) al Montseny

Detall del díptic. Autor: XPN
Detall del díptic. Autor: XPN
09/01/2018

El Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny compta a l’actualitat amb disset empreses turístiques acreditades amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS). El díptic recentment editat conté la informació i dades de contacte de tots ells, entre els quals hi ha restaurants, allotjaments, educació ambiental o museus, així com un mapa amb la seva localització.

Montseny En el marc del 19è Fòrum Permanent

Les primeres deu empreses de l'àmbit del Parc Natural del Montseny acreditades amb la Carta Europea de Turisme Sostenible renoven certificació

Assistents al 19è Fòrum Permanent. Autor: XPN
Assistents al 19è Fòrum Permanent. Autor: XPN
15/12/2017

El 19è Fòrum Permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) es va reunir el dimarts 12 de desembre a la sala polivalent de l’Ajuntament de Tagamanent. L’acte va comptar amb la presència de 42 persones, entre representants d’empreses, entitats i representants dels municipis i del Parc Natural.

Montseny | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona Podrà gaudir d'una estada d'un nit per a dues persones en un establiment acreditat amb la CETS

El concurs 'Quant saps dels nostres parcs?' ja té guanyador

Jordi Català amb el diputat Calderer. Autor: Diputació Barcelona
Jordi Català amb el diputat Calderer. Autor: Diputació Barcelona
14/12/2017

Jordi Català Vilanova és el guanyador del concurs 'Quant saps dels nostres parcs?', organitzat per la Xarxa de Parcs Naturals a través de les diversos pàgines corporatives de Facebook.

Montseny El programa aplegava Schubert, Casasses, molins paperers i l’obra del Cançoner Popular Català

El VII Festival de Tardor del Baix Montseny omple Masia Mariona

Casasses amb Torrent i Mas. Autor: XPN
Casasses amb Torrent i Mas. Autor: XPN
13/12/2017

El dissabte 9 de desembre a la tarda va tenir lloc a Masia Mariona un concert organitzat per la Fàbrica de Lied en el marc del VII Festival de Tardor del Baix Montseny - En Franz, en Robert i en Johannes són del Montseny. El cartell, excepcional, estava format per Enric Casasses (rapsode), Jaume Torrent (guitarra), Jordi Mas (tenor) i Victòria Rabal (conferenciant).

Montseny Es van desplaçar a Masia Mariona, Santa Fe, Sant Marçal i el coll de Bordoriol

Estudiants del Màster en Patrimoni de la Universitat de Girona visiten el Parc Natural del Montseny

Narcís Vicens amb els estudiants. Autor: XPN
Narcís Vicens amb els estudiants. Autor: XPN
05/12/2017

El dilluns 27 de novembre, una desena d’estudiants de l’assignatura 'Paisatges culturals' del Màster en Patrimoni (especialitats en Patrimoni Cultural i en Patrimoni Natural) de la Universitat de Girona (UdG) van realitzar una sortida d'estudi al Parc Natural del Montseny.

Montseny El Grup de Treball de Mobilitat del Montseny ha valorat molt positivament la resposta dels visitants del Parc a la prova pilot

La Diputació de Barcelona treballa per implantar un servei regular de transport públic per accedir al Parc Natural del Montseny

Usuaris del pla pilot. Autor: XPN
Usuaris del pla pilot. Autor: XPN
04/12/2017

La Diputació de Barcelona està treballant per implementar un servei regular d’autobús per accedir al Parc Natural del Montseny, després dels excel·lents resultats obtinguts en la prova pilot realitzada durant tres caps de setmana d’octubre i novembre així com el festiu de Tots Sants. Així ho ha anunciat el diputat adjunt d’Espais Naturals, Jesús Calderer, juntament amb la directora de la Reserva de la Biosfera, Joana Barber, en la presentació del balanç de la prova.

Montseny | Diputació de Barcelona El Montseny, model a seguir

L'inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Montseny es presenta a Corea

Moment de la presentació. Autor: IPACIM
Moment de la presentació. Autor: IPACIM
03/12/2017

L'illa sud-coreana de Jeju, reserva de la biosfera, ha acollit una reunió d'entitats acreditades per la UNESCO durant la qual s'ha presentat l'Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Montseny.

Montseny Realitzada gràcies a la tasca de l'Associació Martinet i l'Associació Hàbitats

S'inaugura la restauració de la resclosa de la riera de Martinet

Moment de la inauguració. Autor: Ass. Hàbitats
Moment de la inauguració. Autor: Ass. Hàbitats
20/11/2017

El dissabte 18 de novembre a les 10 h va tenir lloc la inauguració oficial de la resclosa de la riera de Martinet, a Aiguafreda i dins el Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. Després de més de dos anys de feina realitzada per dues associacions del territori (l’Associació Martinet i l’Associació Hàbitats), finalment es va poder mostrar davant d’una seixantena de persones el magnífic resultat de la tasca feta.

Montseny | Collserola | Marina | Garraf | Montnegre-Corredor | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Indicadors resultants del projecte SEMICE (Seguiment de petits mamífers comuns)

Possible disminució de la rata cellarda a la Xarxa de Parcs Naturals (XPN)

Rata cellarda. Autor: Ignasi Torre / Museu CN Granollers
Rata cellarda. Autor: Ignasi Torre / Museu CN Granollers
20/11/2017

La rata cellarda (Eliomys quercinus) és un petit rosegador autòcton de l’Europa Occidental. El seu aspecte característic, amb unes grans orelles, un antifaç de pèls negres sobre els ulls, i una cua llarga acabada en un pinzell de pèls, permeten la seva identificació sense cap mena de dubte.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.