Montnegre-Corredor

Montnegre-Corredor S'ha editat en català, castellà, anglès, francès i alemany

S'ha reeditat el mapa de l'informador del Parc del Montnegre i el Corredor

Detall del mapa. Autor: XPN
Detall del mapa. Autor: XPN
18/10/2018

Les vostres visites i excursions al Parc del Montnegre i el Corredor seran millors si porteu a la mà el nou mapa de l’informador. Entre d’altres, el document situa els diversos equipaments i serveis (carreteres, pistes, senders, Oficina del Parc, miradors, construccions d’interès, entre d’altres) i ofereix informació sobre els itineraris senyalitzats i els centres i punts d’informació.

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor Una jornada molt participativa i profitosa

Sessió de treball i formació del personal d'informació de la Direcció Territorial Oriental (DTE) de l'Oficina Tècnica de Parcs Naturals

Sessió anual de treball i formació. Autor: XPN
Sessió anual de treball i formació. Autor: XPN
16/10/2018

El dissabte 6 d’octubre es va celebrar la sessió anual de treball i formació per a l’equip de persones vinculades al servei d’informació dels parcs de la Direcció Territorial Oriental a Can Magarola, masia on es troba ubicada l’Oficina del Parc de la Serralada Litoral, situada al municipi d’Alella. Enguany, s’ha aprofundit en el coneixement d’aspectes de gestió en matèria de conservació del patrimoni natural.

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals Més de quaranta propostes entre els mesos d'octubre i desembre

El programa 'Parcs i biblioteques... naturalment!' t'ofereix més de quaranta activitats fins a finals d'any!

#Parcsibiblios. Autor: XBM
#Parcsibiblios. Autor: XBM
08/10/2018

Ja podeu consultar les més de quaranta activitats que, en el marc del projecte 'Parcs i biblioteques... naturalment!', s’han organitzat per al darrer trimestre del 2018. Els diversos tallers, exposicions, hora del contes, etc. tindran lloc a les deu biblioteques del Maresme, membres de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, adscrites al programa.

Montnegre-Corredor A Ca l'Agustí, Olzinelles, Sant Celoni

Música i poesia a la font del Pradelló, al Parc del Montnegre i el Corredor

Instant del recital. Autor: Tramoia
Instant del recital. Autor: Tramoia
05/10/2018

El camí que condueix a la font del Pradelló, a Olzinelles, s’endinsa al Parc del Montnegre i el Corredor, tot oferint un racó únic on trobar-se un matí de diumenge i gaudir d’un recital poètic. Així va succeir el diumenge 23 de setembre en el marc del cicle Poesia als Parcs. Lletres i paisatges 2018.

Montesquiu | Garraf | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals S’han organitzat tres jornades

Personal de la XPN rep formació sobre bioseguretat en el maneig d'amfibis

Participants a la sessió del Montnegre. Autor: XPN
Participants a la sessió del Montnegre. Autor: XPN
24/09/2018

Les sessions es van portar a terme a les tres direccions territorials de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, concretament al Parc del Montnegre i el Corredor, al Parc del Castell de Montesquiu i al Parc del Garraf.

Montnegre-Corredor El diumenge 14 d'octubre

Vine a la Gran festa del parc del 23è Viu el parc al santuari del Corredor

23è Viu el parc. Autor: XPN
23è Viu el parc. Autor: XPN
23/09/2018

Durant els mesos de tardor, la campanya Viu el parc, promoguda per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, ofereix nombroses propostes culturals i de lleure al Parc del Montnegre i el Corredor. El diumenge 14 d'octubre a partir de les 10.30 h, t'esperem amb la família i els amics al santuari del Corredor per gaudir de la ja clàssica Gran festa del parc. Hi haurà jocs, tallers, música, espectacle final i la ruta teatralitzada 'Camins, un viatge pels cinc sentits'. No hi faltis!

Montnegre-Corredor El diumenge 28 d'octubre a Sant Iscle de Vallalta

S'acosta la 12a edició del Ral·li Fotogràfic 'Tocats pel bolet'

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
23/09/2018

En el marc de la programació del 23è Viu el parc del Parc del Montnegre i el Corredor, el proper diumenge 28 d'octubre us convidem a participar en el XII Ral·li Fotogràfic 'Tocats pel bolet', al municipi de Sant Iscle de Vallalta.

Montseny | Montnegre-Corredor | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Gratuïtes, cal fer reserva prèvia

Aquesta tardor, no et perdis les rutes teatralitzades inclusives arreu de la XPN

Moment d'una ruta al Corredor. Autor: XPN
Moment d'una ruta al Corredor. Autor: XPN
03/09/2018

Després de l’aturada estival, continuen les rutes teatralitzades inclusives al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, Parc del Montnegre i el Corredor i Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. Gratuïtes, consulteu les dates i feu la vostra reserva.

Montseny | Guilleries-Savassona | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Consulteu els programes diversos

Continuen les passejades guiades a la Xarxa de Parcs Naturals

Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN
Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN
03/09/2018

Durant els caps de setmana de tardor i hivern, nou espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona us segueixen proposant passejades guiades pensades per a tota la família. A la majoria és imprescindible inscriure's prèviament. En moltes ocasions, les places són limitades i les reserves es fan segons l'ordre d'inscripció.

Montnegre-Corredor Enguany, a Dosrius

Gran participació a la 14a Nit dels Ratpenats, al Parc del Montnegre i el Corredor

Nit de rates pinyades a Dosrius. Autor: ENC
Nit de rates pinyades a Dosrius. Autor: ENC
16/07/2018

El programa de passejades guiades del Parc del Montnegre i el Corredor, en col·laboració amb el Museu de Ciències Naturals de Granollers, l'Ajuntament de Dosrius i de la mà de l'Escola de Natura del Corredor, ha celebrat la Nit Europea dels Ratpenats.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.