Montnegre-Corredor

Montnegre-Corredor A Sant Iscle de Vallalta, en el marc del Viu el parc

Imatges guanyadores de l'XI Ral·li Fotogràfic 'Tocats pel bolet'

Entrega de guardons. Autor: Grup Fotogràfic Manlleu
Entrega de guardons. Autor: Grup Fotogràfic Manlleu
28/11/2017

El diumenge 26 de novembre a les 12 h, el Casal de Cultura de Sant Iscle de Vallalta va acollir la lectura del veredicte i el lliurament de premis de l’XI Ral·li Fotogràfic 'Tocats pel bolet' celebrat el diumenge 29 d’octubre al mateix municipi en el marc del programa Viu el parc.

 

Montseny | Collserola | Marina | Garraf | Montnegre-Corredor | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Indicadors resultants del projecte SEMICE (Seguiment de petits mamífers comuns)

Possible disminució de la rata cellarda a la Xarxa de Parcs Naturals (XPN)

Rata cellarda. Autor: Ignasi Torre / Museu CN Granollers
Rata cellarda. Autor: Ignasi Torre / Museu CN Granollers
20/11/2017

La rata cellarda (Eliomys quercinus) és un petit rosegador autòcton de l’Europa Occidental. El seu aspecte característic, amb unes grans orelles, un antifaç de pèls negres sobre els ulls, i una cua llarga acabada en un pinzell de pèls, permeten la seva identificació sense cap mena de dubte.

Montnegre-Corredor També van col·locar una reixa protectora pels herbívors

Els voluntaris planten un centenar d'arbres a Can Bosc

Grup de voluntaris. Autor: Cercle Voluntaris
Grup de voluntaris. Autor: Cercle Voluntaris
13/11/2017

El dissabte 4 de novembre, una trentena de voluntaris del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals van acostar-se a la finca pública de Can Bosc, al Parc del Montnegre i el Corredor, per plantar-hi cirerers, castanyers, serveres, pins i moixeres de pastor per tal de recuperar un antic bosc de pi pinyoner.

Montnegre-Corredor Al Parc Forestal de Mataró

Sortida per conèixer la situació actual dels pins pinyers al Parc

Sortida. Autora: Cristina Chaves / ENC
Sortida. Autora: Cristina Chaves / ENC
13/11/2017

El Parc del Montnegre i el Corredor va programar una passejada divulgativa pel Parc Forestal de Mataró per donar a conèixer la situació actual de la plaga de Tomicus, la qual està delmant les pinedes maresmenques.

Montnegre-Corredor Per conèixer un dels racons més forestals i apartats del Corredor i Vallgorguina

Passejada guiada per una de les grans valls interiors del Corredor

Vallgorguina. Autor: Roger Porta
Vallgorguina. Autor: Roger Porta
13/11/2017

El dissabte 28 d’octubre, el Parc del Montnegre i el Corredor va oferir una passejada per l’entorn de Vallgorguina guiada per l’Escola de Natura del Corredor (ENC).

Montnegre-Corredor Es preveu la incorporació dels municipis d’Argentona, Calella, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Santa Susanna

Oberta la proposta de modificació de l'àmbit de l'espai natural protegit del Parc del Montnegre i el Corredor

Proposta de modificació. Autor: XPN
Proposta de modificació. Autor: XPN
10/11/2017

Des de la seva creació l’any 1989, l’estructura territorial i social i el marc legislatiu del Parc del Montnegre i el Corredor han anat canviant. A l’actualitat, s’han endegat els treballs de modificació de l’àmbit de l’espai d’interès natural (EIN) per tal d’incloure aquelles zones dels municipis que han manifestat la voluntat d’incorporar-s’hi. Us convidem a fer-nos arribar les vostres aportacions i comentaris al procés.

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals Al Punt d'Informació situat al Museu de la Pagesia de Fogars de la Selva

Sessió de treball i formació del personal d'informació dels parcs del Montnegre i el Corredor, Serralada Litoral i Serralada de Marina

Interior del Museu de la Pagesia. Autor: XPN
Interior del Museu de la Pagesia. Autor: XPN
06/11/2017

El 28 d’octubre, el Punt d'Informació del Parc del Montnegre i el Corredor situat al Museu de la Pagesia de Fogars de la Selva va acollir la sessió anual de Formació per a Informadors dels Parcs de la Direcció Territorial Oriental. El tema central de la trobada va girar al voltant dels recursos per a l’acció educativa ambiental i de la dinamització dels equipaments d’informació dels parcs.

Montnegre-Corredor A Vilalba Sasserra

Passejada guiada per conèixer bolets, líquens i plantes sense flor

Moment de la passejada. Autor: ENC
Moment de la passejada. Autor: ENC
02/11/2017

El dissabte 22 d’octubre, un total de 76 persones van participar a la passejada guiada organitzada pel Parc del Montnegre i el Corredor i guiada per l’Escola de Natura del Corredor (ENC). L’activitat forma part del programa anual de passejades guiades.

 

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.