Montnegre-Corredor

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor Es van presentar 47 ponències

Se celebra la IV Trobada d'Estudiosos de la Serralada Litoral Central i VIII del Montnegre i el Corredor

Trobada d'Estudiosos. Autor: XPN
Trobada d'Estudiosos. Autor: XPN
09/12/2019

El 20 i 21 de novembre va tenir lloc a la localitat vallesana de Vallgorguina la IV Trobada d'Estudiosos de la Serralada Litoral Central i VIII del Montnegre i el Corredor. L'objectiu d’aquestes jornades és donar a conèixer els estudis i les línies de recerca existents en diferents àmbits de les ciències socials i naturals, que ajuden als responsables dels parcs a gestionar la conservació, l'ús públic i el desenvolupament social i econòmic d'aquest territori. Les trobades es fan de forma quadriennal; temps suficient per actualitzar i exposar noves troballes i tendències.

Montnegre-Corredor Les fotografies guanyadores i finalistes s'exposen fins al 26 de gener al Casal de Cultura de Sant Iscle de Vallalta

El XIII Ral·li Fotogràfic 'Tocats pel bolet' ja té guanyadors

Lliurament de premis. Autor: Grup Fotogràfic Manlleu
Lliurament de premis. Autor: Grup Fotogràfic Manlleu
04/12/2019

El diumenge 24 de novembre va tenir lloc a l'Espai Bibliot@ca de l'Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta la lectura del veredicte i el lliurament de premis del XIII Ral·li Fotogràfic 'Tocats pel bolet', celebrat en aquest mateix municipi i en el marc del programa Viu el parc el diumenge 27 d'octubre. Enguany, la cita va comptar amb una alta participació d'arreu del territori i els tres temes era Aliment, Ocres i Parell.

Montnegre-Corredor El Maresme es posiciona com a la 2a comarca barcelonina amb més punts d'informació

Seixanta-dos punts d'informació turística al Maresme aquest 2019

Empreses i serveis acreditats. Autor: Consorci Turisme Maresme
Empreses i serveis acreditats. Autor: Consorci Turisme Maresme
24/11/2019

El 13 de novembre es va fer l’acte d’entrega dels diplomes que certifiquen empreses i serveis com a Punt d’Informació Turística al Maresme. Un total de 62 empreses i serveis (53 de renovació i 9 noves incorporacions aquest 2019) han estat distingits com a punt d’informació turística a la comarca.

Montnegre-Corredor Van plantar pi pinastre i moixera

Plantació destinada a incrementar la diversitat d'arbres a la finca de Can Bosc

Grup de voluntaris. Autor: Cercle Voluntaris
Grup de voluntaris. Autor: Cercle Voluntaris
11/11/2019

Una trentena de membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals van dedicar el matí del dissabte 9 de novembre a realitzar tasques de plantació per facilitar la recuperació del bosc a la finca de Can Bosc, al Parc del Montnegre i el Corredor.

Montseny | Montnegre-Corredor | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals El 2 de novembre al Parc Natural de Sant Llorenç i el 16 de novembre al Parc Natural del Montseny

Dues darreres rutes teatralitzades inclusives de l'any

'Emboscada', a Sant Llorenç. Autor: CIMA
'Emboscada', a Sant Llorenç. Autor: CIMA
27/10/2019

Aquest mes de novembre, no us perdeu les darreres rutes teatralitzades inclusives d’enguany al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. Consulteu les dates i feu la vostra reserva. Són gratuïtes.

Montnegre-Corredor Les activitats Viu el parc continuen fins al mes de novembre

El santuari del Corredor acull una magnífica Matinal Viu el parc al Parc del Montnegre i el Corredor

Instant de la Matinal. Autor: XPN
Instant de la Matinal. Autor: XPN
25/10/2019

El diumenge 13 d'octubre, el Parc del Montnegre i el Corredor celebrava la seva clàssica Matinal, dins la 24a edició del programa Viu el parc. El dia es va aixecar amb un cel clar i un agradable sol de tardor. El bon temps va fer que prop de cinc-centes persones s'apropessin al santuari del Corredor per gaudir de la natura amb la família i els amics.

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals D'octubre a desembre a les biblioteques del Maresme

El programa 'Parcs i biblioteques... naturalment!' ofereix una trentena d'activitats aquesta tardor

#Parcsibiblios. Autor: XBM
#Parcsibiblios. Autor: XBM
14/10/2019

Ja podeu consultar les activitats que, en el marc del projecte 'Parcs i biblioteques... naturalment!', s’han organitzat durant el quart trimestre del 2019. Els diversos tallers, mostres documentals, hores del conte, xerrades, etc. tindran lloc a les onze biblioteques del Maresme, membres de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, adscrites al programa.

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor Es va centrar en el canvi climàtic i la difusió d’aquesta problemàtica

Sessió de treball i formació del personal d'informació de la Direcció Territorial Oriental (DTE)

Sessió de treball. Autor: XPN
Sessió de treball. Autor: XPN
08/10/2019

El dissabte 5 d’octubre es va celebrar la sessió anual de treball i formació per a l’equip de persones vinculades al Servei d’informació dels parcs de la Direcció Territorial Oriental (formada pels parcs del Montnegre i el Corredor, Serralada de Marina i Serralada Litoral) al Museu del Bosc i la Pagesia de Vallgorguina, equipament propietat de l’Ajuntament de Vallgorguina. Enguany, s’ha aprofundit en el coneixement d’aspectes relatius al canvi climàtic i al seu tractament comunicatiu.

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals Un espai d'intercanvi d'experiències ApS d'arreu de Catalunya

I Simposi d'Aprenentatge Servei i Servei Comunitari ambiental

Una de les presentacions del Simposi. Autor: XPN
Una de les presentacions del Simposi. Autor: XPN
28/09/2019

Més de tres-centes persones van participar en el I Simposi d'ApS i Servei Comunitari ambiental celebrat el dijous 5 de setembre al CosmoCaixa (Barcelona). Durant la jornada, es van presentar més de quaranta-cinc projectes i experiències de la mà de centres educatius, entitats ambientals i administracions que els estan desenvolupant, entre elles la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Montnegre-Corredor Els mesos de setembre i octubre

En marxa el 24è Viu el parc del Parc del Montnegre i el Corredor

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
26/09/2019

A la tardor, el programa Viu el parc ofereix nombroses propostes culturals i de lleure a diversos municipis del Parc del Montnegre i el Corredor. Entre elles, hi trobareu la Matinal, dues nits d'estels, el recital poètic del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges i la 13a edició del Ral·li Fotogràfic 'Tocats pel bolet'.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.