Montnegre-Corredor

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals D'octubre a desembre a les biblioteques del Maresme

El programa 'Parcs i biblioteques... naturalment!' ofereix una trentena d'activitats aquesta tardor

#Parcsibiblios. Autor: XBM
#Parcsibiblios. Autor: XBM
14/10/2019

Ja podeu consultar les activitats que, en el marc del projecte 'Parcs i biblioteques... naturalment!', s’han organitzat durant el quart trimestre del 2019. Els diversos tallers, mostres documentals, hores del conte, xerrades, etc. tindran lloc a les onze biblioteques del Maresme, membres de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, adscrites al programa.

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor Es va centrar en el canvi climàtic i la difusió d’aquesta problemàtica

Sessió de treball i formació del personal d'informació de la Direcció Territorial Oriental (DTE)

Sessió de treball. Autor: XPN
Sessió de treball. Autor: XPN
08/10/2019

El dissabte 5 d’octubre es va celebrar la sessió anual de treball i formació per a l’equip de persones vinculades al Servei d’informació dels parcs de la Direcció Territorial Oriental (formada pels parcs del Montnegre i el Corredor, Serralada de Marina i Serralada Litoral) al Museu del Bosc i la Pagesia de Vallgorguina, equipament propietat de l’Ajuntament de Vallgorguina. Enguany, s’ha aprofundit en el coneixement d’aspectes relatius al canvi climàtic i al seu tractament comunicatiu.

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals Un espai d'intercanvi d'experiències ApS d'arreu de Catalunya

I Simposi d'Aprenentatge Servei i Servei Comunitari ambiental

Una de les presentacions del Simposi. Autor: XPN
Una de les presentacions del Simposi. Autor: XPN
28/09/2019

Més de tres-centes persones van participar en el I Simposi d'ApS i Servei Comunitari ambiental celebrat el dijous 5 de setembre al CosmoCaixa (Barcelona). Durant la jornada, es van presentar més de quaranta-cinc projectes i experiències de la mà de centres educatius, entitats ambientals i administracions que els estan desenvolupant, entre elles la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Montnegre-Corredor Els mesos de setembre i octubre

En marxa el 24è Viu el parc del Parc del Montnegre i el Corredor

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
26/09/2019

A la tardor, el programa Viu el parc ofereix nombroses propostes culturals i de lleure a diversos municipis del Parc del Montnegre i el Corredor. Entre elles, hi trobareu la Matinal, dues nits d'estels, el recital poètic del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges i la 13a edició del Ral·li Fotogràfic 'Tocats pel bolet'.

Montnegre-Corredor Diumenge 27 d'octubre

Sant Iscle de Vallalta acull la 13a edició del Ral·li Fotogràfic 'Tocats pel bolet'

13è Ral·li Fotogràfic 'Tocats pel bolet'. Autor: XPN
13è Ral·li Fotogràfic 'Tocats pel bolet'. Autor: XPN
26/09/2019

El proper diumenge 27 d'octubre, us esperem al 13è Ral·li Fotogràfic 'Tocats pel bolet', al municipi de Sant Iscle de Vallalta. L'activitat es desenvolupa en el marc de la programació del Viu el parc del Parc del Montnegre i el Corredor. El concurs compta amb la col·laboració del Grup Fotogràfic Manlleu i hi ha nombrosos premis en joc.

Montnegre-Corredor Emotiu recital i passejada literària a la font del Pradelló. Olzinelles, Sant Celoni

'L’empremta de Joan Brossa', al Parc del Montnegre i el Corredor

Rebassa durant el recital. Autor: Tramoia Cultura
Rebassa durant el recital. Autor: Tramoia Cultura
26/09/2019

El diumenge 15 de setembre, el cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges va oferir al Parc del Montnegre i el Corredor un recital en record i homenatge a Joan Brossa. Joan Gener Barbany hi va ser i en va fer la crònica següent.

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals A Vallgorguina

Inscripcions obertes per a la IV Trobada d'Estudiosos de la Serralada Litoral Central i VIII del Montnegre i el Corredor

Cartell de la Trobada d'Estudiosos. Autor: Iñaki Relanzón
Cartell de la Trobada d'Estudiosos. Autor: Iñaki Relanzón
14/06/2019

Els propers 19 i 20 de novembre del 2019 tindrà lloc la IV Trobada d'Estudiosos de la Serralada Litoral Central i VIII del Montnegre i el Corredor, a Vallgorguina, al Parc del Montnegre i el Corredor. Història, fauna, patrimoni cultural, gestió, vegetació, educació ambiental, geologia... Tant si feu investigació en una institució acadèmica o de recerca, com si sou membres d’una entitat o ho feu a títol particular, us animem a presentar una comunicació amb els resultats dels vostres treballs. El període d’inscripció per als ponents finalitza el 20 d’octubre.

Montnegre-Corredor Hi han participat una seixantena de voluntaris del Cercle

Jornada de formació contínua sobre l'alzinar mediterrani al Parc del Montnegre i el Corredor

Grup de voluntaris. Autor: Cercle Voluntaris
Grup de voluntaris. Autor: Cercle Voluntaris
16/09/2019

El 15 de juny i el 14 de setembre, una seixantena de voluntaris i voluntàries han pogut gaudir de dues sessions de formació a Can Bosc (Dosrius), al Parc del Montnegre i el Corredor. La jornada ha format part del 6è seminari del Pla de formació del Cercle de Voluntaris i s'ha centrat en l'alzinar mediterrani i en el projecte Life Biorgest.

 

Montseny | Montnegre-Corredor | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Gratuïtes, prèvia inscripció

Continuen les rutes teatralitzades inclusives als parcs del Montnegre, Montseny i Sant Llorenç

Ruta teatralitzada al Corredor. Autor: CIMA
Ruta teatralitzada al Corredor. Autor: CIMA
10/09/2019

Durant els mesos de setembre, octubre i novembre, la Xarxa de Parcs Naturals ha programat un seguit de rutes teatralitzades inclusives al Parc Natural del Montseny, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i Parc del Montnegre i el Corredor. Les passejades, tot i que faciliten la participació de persones amb diversitat funcional, són obertes a tothom.

Montseny | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Tots els caps de setmana

Fins a finals d'any, gaudiu dels programes de passejades guiades arreu dels parcs

Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN
Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN
10/09/2019

Durant els caps de setmana, nou espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona us proposen passejades guiades pensades per a tota la família. A la majoria és imprescindible inscriure's prèviament. En ocasions, les places són limitades i les reserves es fan segons l'ordre d'inscripció.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.