Marina

Marina Ja forma part del Consorci

Sant Fost de Campsentelles sol·licita la seva incorporació al Parc de la Serralada de Marina

El diputat delegat J. Tarín i C. Miquel, alcalde Sant Fost. Autor: XPN
El diputat delegat J. Tarín i C. Miquel, alcalde Sant Fost. Autor: XPN
11/11/2019

A l'Assemblea General del Consorci del Parc de la Serralada de Marina, celebrada el passat 29 d'octubre a l'Oficina del Parc. La Conreria, l'Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles va sol·licitar la seva incorporació, no ja com a membre del Consorci del qual ja en formava part, sinó com a municipi membre del Parc de la Serralada de Marina.

Marina L'Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles ha demanat la incorporació com a municipi del Parc

Se celebra l'Assemblea General del Consorci del Parc de la Serralada de Marina

Celebració de l'Assemblea. Autor: XPN
Celebració de l'Assemblea. Autor: XPN
11/11/2019

El dimarts 29 d'octubre a les 13 h, l'Oficina del Parc de la Serralada de Marina, a la Conreria, va acollir l'Assemblea General del Consorci del Parc de la Serralada de Marina, amb la presència de representants de tots els ens que la conformen.

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals D'octubre a desembre a les biblioteques del Maresme

El programa 'Parcs i biblioteques... naturalment!' ofereix una trentena d'activitats aquesta tardor

#Parcsibiblios. Autor: XBM
#Parcsibiblios. Autor: XBM
14/10/2019

Ja podeu consultar les activitats que, en el marc del projecte 'Parcs i biblioteques... naturalment!', s’han organitzat durant el quart trimestre del 2019. Els diversos tallers, mostres documentals, hores del conte, xerrades, etc. tindran lloc a les onze biblioteques del Maresme, membres de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, adscrites al programa.

Marina Van retirar la vegetació del perímetre del jaciment

Els voluntaris arrangen el jaciment del poblat ibèric de les Maleses

Voluntaris a les Maleses. Autor: Cercle Voluntaris
Voluntaris a les Maleses. Autor: Cercle Voluntaris
14/10/2019

El dissabte 28 de setembre, una trentena de voluntaris i voluntàries del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals van netejar la vegetació del perímetre del poblat ibèric de les Maleses, al Parc de la Serralada de Marina.

Marina Aquestes trobades són biennals

Se celebra la reunió de caçadors del Parc de la Serralada de Marina

Nombre mensual de batudes. Autor: Minuartia
Nombre mensual de batudes. Autor: Minuartia
13/10/2019

El dijous 10 d’octubre es van reunir les colles senglanaires de l’àmbit del Parc, una tècnica de l’empresa Minuartia i personal directiu i tècnic del Parc de la Serralada de Marina. La finalitat d’aquestes reunions, que es repeteixen cada dos anys, és crear un espai de diàleg al voltant de l’activitat cinegètica que es realitza al Parc, sobretot en relació amb la caça del senglar (Sus scrofa).

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor Es va centrar en el canvi climàtic i la difusió d’aquesta problemàtica

Sessió de treball i formació del personal d'informació de la Direcció Territorial Oriental (DTE)

Sessió de treball. Autor: XPN
Sessió de treball. Autor: XPN
08/10/2019

El dissabte 5 d’octubre es va celebrar la sessió anual de treball i formació per a l’equip de persones vinculades al Servei d’informació dels parcs de la Direcció Territorial Oriental (formada pels parcs del Montnegre i el Corredor, Serralada de Marina i Serralada Litoral) al Museu del Bosc i la Pagesia de Vallgorguina, equipament propietat de l’Ajuntament de Vallgorguina. Enguany, s’ha aprofundit en el coneixement d’aspectes relatius al canvi climàtic i al seu tractament comunicatiu.

Marina Fins al 3 de novembre al Museu de Badalona

Les fotografies del volum 'Estels, ermites i esglesioles de la serralada de Marina' s'exposen a Badalona

Detall del cartell de l'exposició. Autor: Museu de Badalona
Detall del cartell de l'exposició. Autor: Museu de Badalona
29/09/2019

L'exposició de fotografies nocturnes 'Estels, ermites i esglesioles de la serralada de Marina' és una visió inèdita del patrimoni religiós, arquitectònic i cultural de la serralada de Marina a través de la mirada artística del fotògraf Mariano Pagès. Visiteu-la fins al 3 de novembre al Museu de Badalona.

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals Un espai d'intercanvi d'experiències ApS d'arreu de Catalunya

I Simposi d'Aprenentatge Servei i Servei Comunitari ambiental

Una de les presentacions del Simposi. Autor: XPN
Una de les presentacions del Simposi. Autor: XPN
28/09/2019

Més de tres-centes persones van participar en el I Simposi d'ApS i Servei Comunitari ambiental celebrat el dijous 5 de setembre al CosmoCaixa (Barcelona). Durant la jornada, es van presentar més de quaranta-cinc projectes i experiències de la mà de centres educatius, entitats ambientals i administracions que els estan desenvolupant, entre elles la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals A Vallgorguina

Inscripcions obertes per a la IV Trobada d'Estudiosos de la Serralada Litoral Central i VIII del Montnegre i el Corredor

Cartell de la Trobada d'Estudiosos. Autor: Iñaki Relanzón
Cartell de la Trobada d'Estudiosos. Autor: Iñaki Relanzón
14/06/2019

Els propers 19 i 20 de novembre del 2019 tindrà lloc la IV Trobada d'Estudiosos de la Serralada Litoral Central i VIII del Montnegre i el Corredor, a Vallgorguina, al Parc del Montnegre i el Corredor. Història, fauna, patrimoni cultural, gestió, vegetació, educació ambiental, geologia... Tant si feu investigació en una institució acadèmica o de recerca, com si sou membres d’una entitat o ho feu a títol particular, us animem a presentar una comunicació amb els resultats dels vostres treballs. El període d’inscripció per als ponents finalitza el 20 d’octubre.

Montseny | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Tots els caps de setmana

Fins a finals d'any, gaudiu dels programes de passejades guiades arreu dels parcs

Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN
Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN
10/09/2019

Durant els caps de setmana, nou espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona us proposen passejades guiades pensades per a tota la família. A la majoria és imprescindible inscriure's prèviament. En ocasions, les places són limitades i les reserves es fan segons l'ordre d'inscripció.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.