Marina

Marina El 19 de juny es farà l'acte de lliurament de premis i inauguració de l'exposició

Ja es coneixen les imatges guanyadores del 5è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada de Marina

La creu de Montigalà. Autor: Joan Mimó
La creu de Montigalà. Autor: Joan Mimó
15/06/2018

Tres instantànies de Txema Lacunza, Joan Mimó i Pedro Caballero han estat les guanyadores del 5è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada de Marina. El proper dimarts 19 de juny es farà l’acte de lliurament de premis a la Biblioteca Elisenda de Montcada. Aquell mateix dia s’inaugurarà l’exposició de les imatges guanyadores acompanyades d’una selecció de les fotografies més rellevants que han participat al certamen d'enguany.

Marina Entre d'altres, es va recrear l'activitat tèxtil i l’escriptura

2a edició de 'Els ibers tornen a casa seva' a les Maleses

Participants. Autor: Museu Mpal. Montcada Reixac
Participants. Autor: Museu Mpal. Montcada Reixac
11/06/2018

Amb motiu de la Festa Major de Montcada i Reixac, el dissabte 19 de maig va tenir lloc la II Edició Recreativa al jaciment ibèric de les Maleses. L’activitat estava organitzada pel Museu Municipal de Montcada i Reixac en coordinació amb la Caminada Popular que promou El Cim (Centre Excursionista de Montcada i Reixac) des del municipi.

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals Una iniciativa de vint-i-nou biblioteques i tres centres de documentació del Maresme

Es presenta a Mataró la guia de recursos 'Singularitats naturals del Maresme'

Detall de la portada de la guia. Autor: Biblioteques Maresme
Detall de la portada de la guia. Autor: Biblioteques Maresme
01/06/2018

El dilluns 14 de maig es va presentar a les 19.30 h a la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró la guia de recursos 2018, 'Singularitats naturals dels Maresme'. L’acte s’emmarcava dins del projecte comarcal Guies de recursos, que editen anualment les biblioteques del Maresme des del 1996.

Marina Podeu enviar les vostres imatges fins al 31 de maig

Darreres setmanes del 5è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada de Marina

Imatge 5a edició. Autor: Biblioteca Elisenda Montcada
Imatge 5a edició. Autor: Biblioteca Elisenda Montcada
17/05/2018

Si us agrada la fotografia i la natura, aquest és el vostre concurs! Us convidem a presentar les vostres imatges a la 5a edició del Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina. Podeu guanyar premis de fins a 200 euros. El termini finalitza el dijous 31 de maig. Animeu-vos!

 

Montseny | Collserola | Guilleries-Savassona | Parc Agrari | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona | Parc Fluvial Besòs Una cinquantena de propostes entre el 16 i el 27 de maig

La Xarxa de Parcs Naturals celebra el Dia Europeu dels Parcs amb activitats gratuïtes

Casa Museu Agustí. Autor: Lluís Martínez Ujaldón
Casa Museu Agustí. Autor: Lluís Martínez Ujaldón
04/05/2018

El 24 de maig del 1909 es declaraven els primers parcs nacionals europeus a Suècia. Per recordar aquella primera declaració, la Federació de Parcs Naturals i Nacionals d'Europa (Europarc) va declarar el 24 de maig Dia Europeu dels Parcs. Enguany, per commemorar l’efemèride els espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals organitzen, entre el 16 i el 27 de maig, més de cinquanta activitats gratuïtes. 

Marina Restauració feta amb el finançament del Consorci del Parc de la Serralada de Marina

S'inaugura la capella de Can Miravitges després de la seva restauració

Moment de la inauguració. Autor: Aj. Badalona
Moment de la inauguració. Autor: Aj. Badalona
23/04/2018

El diumenge 22 d'abril, en el marc de les activitats de la jornada participativa 'La primavera a la serralada de Marina', s'ha inaugurat la capella de la masia de Can Miravitges, després de la seva restauració. Les obres s’han dut a terme gràcies al finançament del Consorci de la Serralada de Marina, que ha realitzat una aportació 90.000 euros. Per la seva banda, l'Ajuntament de Badalona és el responsable del projecte, l'adjudicació i la direcció d'obres. 

Marina El parc de les olors va prenent forma

Nova edició de la plantada popular a Tiana

Illa de plantació. Autor: Ajuntament de Tiana
Illa de plantació. Autor: Ajuntament de Tiana
19/04/2018

Com cada any des de l’any 1994, la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tiana va organitzar l'activitat de la plantada popular. Ja el 2017 va canviar d’ubicació i de concepte i es va replantejar la plantada que, fins aleshores, tenia un caire més forestal per convertir-la en una plantada per millorar un entorn més urbà convertint un espai limítrof i fins al moment poc cuidat en un parc entre urbà i forestal. Un any més, el Parc de la Serralada de Marina hi ha col·laborat.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.