Marina

Marina Millores a la font, a la placeta i al torrent

S'inicien les obres d'arranjament i millora del torrent de les Bruixes, a Santa Coloma de Gramenet

Actuació al torrent de les Bruixes. Autor: XPN
Actuació al torrent de les Bruixes. Autor: XPN
18/10/2018

El torrent de les Bruixes és un espai interfase entre la trama urbana i el medi natural, punt de trobada entre la ciutat de Santa Coloma de Gramenet i la serralada de Marina. Tot l’espai està configurat per l’orografia d’un torrent que recull les aigües de pluja i que recollia l’aigua procedent d’una fuita d’aigua que va ser reparada i que, per tant, transformava la funcionalitat i estructura del torrent i la seva vegetació, per la qual cosa es feia imminent l’actuació sobre el torrent.

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor Una jornada molt participativa i profitosa

Sessió de treball i formació del personal d'informació de la Direcció Territorial Oriental (DTE) de l'Oficina Tècnica de Parcs Naturals

Sessió anual de treball i formació. Autor: XPN
Sessió anual de treball i formació. Autor: XPN
16/10/2018

El dissabte 6 d’octubre es va celebrar la sessió anual de treball i formació per a l’equip de persones vinculades al servei d’informació dels parcs de la Direcció Territorial Oriental a Can Magarola, masia on es troba ubicada l’Oficina del Parc de la Serralada Litoral, situada al municipi d’Alella. Enguany, s’ha aprofundit en el coneixement d’aspectes de gestió en matèria de conservació del patrimoni natural.

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals Més de quaranta propostes entre els mesos d'octubre i desembre

El programa 'Parcs i biblioteques... naturalment!' t'ofereix més de quaranta activitats fins a finals d'any!

#Parcsibiblios. Autor: XBM
#Parcsibiblios. Autor: XBM
08/10/2018

Ja podeu consultar les més de quaranta activitats que, en el marc del projecte 'Parcs i biblioteques... naturalment!', s’han organitzat per al darrer trimestre del 2018. Els diversos tallers, exposicions, hora del contes, etc. tindran lloc a les deu biblioteques del Maresme, membres de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, adscrites al programa.

Marina Amb la participació de representants del Consorci i de set projectes que es desenvolupen dins l’entorn del Parc de la Serralada de Marina

Primera trobada de productors agrícoles i ramaders de la serralada de Marina

Trobada a Sant Jeroni de la Murtra. Autor: Ateneu
Trobada a Sant Jeroni de la Murtra. Autor: Ateneu
05/10/2018

El dijous 26 de setembre al monestir de Sant Jeroni de la Murtra (Badalona) es va celebrar la primera trobada de productors agrícoles i ramaders de la serralada de Marina. A la jornada, organitzada per l’Ateneu Cooperatiu Barcelonès Nord, van assistir-hi representants de set projectes que desenvolupen les seves activitats dins l’entorn del Parc i que treballen en els sectors de l’horticultura, la viticultura, l’apicultura i la ramaderia. També van ser-hi presents representants del Consorci del Parc de la Serralada de Marina i de la cooperativa de serveis agroecològics Katuma.

Montseny | Guilleries-Savassona | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Consulteu els programes diversos

Continuen les passejades guiades a la Xarxa de Parcs Naturals

Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN
Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN
03/09/2018

Durant els caps de setmana de tardor i hivern, nou espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona us segueixen proposant passejades guiades pensades per a tota la família. A la majoria és imprescindible inscriure's prèviament. En moltes ocasions, les places són limitades i les reserves es fan segons l'ordre d'inscripció.

Marina Els primer pobladors vivien en cabanes

18a campanya arqueològica al poblat ibèric de les Maleses

Excavacions. Autor: Museu Mpal. Montcada i Reixac
Excavacions. Autor: Museu Mpal. Montcada i Reixac
22/07/2018

Enguany, durant el mes de juny i fins al 4 de juliol s’ha desenvolupat la 18a campanya arqueològica al jaciment ibèric de les Maleses.

Marina En el marc del programa Poesia als parcs. Lletres i paisatges

Mireia Calafell i Laia Noguera ofereixen un recital a l'ermita de Sant Pere de Reixac

Moment del recital. Autor: XPN
Moment del recital. Autor: XPN
16/07/2018

La tarda del 30 de juny es presentava molt calorosa. La pujada fins a l’ermita de Sant Pere de Reixac (Montcada i Reixac), sota un sol de justícia, va fer pensar que potser aquell dia el públic optaria per opcions més properes a l’aigua, per fer passar la calor. Tanmateix, cap als volts de les 18 h, nombroses persones van començar a treure el cap i apropar-se a l’ermita per escoltar el recital proposat.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.