Foix

Foix | Garraf | Olèrdola El 30 de gener a Sitges. Es recomana inscriure's prèviament

Node Garraf, la Xarxa de Parcs Naturals i Turisme de la Diputació de Barcelona organitzen la '1a Jornada de Turisme Sostenible'

Detall del cartell. Autor: XPN
Detall del cartell. Autor: XPN
13/01/2020

El proper dijous 30 de gener, La Sínia Restaurant de Sitges acollirà la primera jornada sobre turisme sostenible adreçada a totes aquelles empreses turístiques de la comarca del Garraf i dels municipis dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix que apostin per un turisme sostenible i ja apliquin o vulguin començar a implantar millores sostenibles.

Foix Promou la sensibilització ambiental entre la població

Els ocells, fil conductor de la nova edició del calendari del Parc del Foix

Detall del calendari. Autor: XPN
Detall del calendari. Autor: XPN
09/01/2020

Els ocells són els protagonistes del calendari del 2020 que ha editat el Consorci del Parc del Foix. Enguany, les fotografies són de Vicenç Lara Bujaldón, veí de Clariana. El calendari, una acció de sensibilització ambiental, és gratuït i se n'ha fet un tiratge de 6.200 exemplars.

Foix Fins al moment, se n'han detectat dos nius

La vespa asiàtica arriba al Parc del Foix

Niu al costat del riu Foix. Autor: X. Bayer
Niu al costat del riu Foix. Autor: X. Bayer
09/01/2020

Present a diversos països europeus, la vespa asiàtica (Vespa velutina) és una espècie exòtica que va entrar a Catalunya per l’Empordà l’any 2012. Al 2018, es va trobar el primer niu al nucli urbà dels Monjos i, enguany, s’ha trobat un altre niu a pocs metres del riu Foix, prop de Penyafort. Amb aquest segon niu es constata la seva presència al Parc del Foix. Tanmateix, no s'ha detectat activitat al niu i la seva localització, en un punt força inaccessible, no representa cap risc per a la salut pública.

Foix La brossa recollida serà transportada pel personal del Parc del Foix fins a un abocador controlat

Pescadors de la Federació Catalana de Pesca Esportiva i Càsting (FCPEC) netegen l'entorn del pantà de Foix

Pescadors participants. Autor: FCPEC
Pescadors participants. Autor: FCPEC
29/12/2019

El dissabte 28 de desembre, una vintena de pescadors de la Federació Catalana de Pesca Esportiva i Càsting (FCPEC) van realitzar una neteja de l'entorn del pantà de Foix, concretament a la zona de les Oliveres, sota el nucli de Castellet.

Foix | Garraf | Olèrdola Al Conjunt monumental d'Olèrdola

Se celebren les sortides escolars Viu el parc als parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix

Infants al Conjunt monumental. Autor: Viu el parc
Infants al Conjunt monumental. Autor: Viu el parc
22/12/2019

Durant el passat mes de novembre, un miler d’alumnes de 5è de primària dels municipis d’Avinyonet del Penedès, Begues, Castelldefels, Gavà, Olèrdola, Olesa de Bonesvalls, Olivella, Sant Pere de Ribes, Santa Margarida i els Monjos, Sitges  i Vilanova i la Geltrú van gaudir de les activitats organitzades al Parc d’Olèrdola.

Foix | Garraf | Olèrdola L'adhesió de les empreses a la CETS els aporta diversos beneficis

S'aprova la implementació de la Fase II de la Carta Europea de Turisme sostenible als parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix

II Fòrum Permanent. Autor: XPN
II Fòrum Permanent. Autor: XPN
05/12/2019

El dijous 28 de novembre es va celebrar el 3r Fòrum Permanent per a la implementació de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes. Una quarantena d’assistents, administracions, entitats i empreses, van poder escoltar els gestors dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix que van contextualitzar en quin punt es troba el projecte, el qual ha de portar a tot el territori una estratègia de turisme sostenible.  

Foix | Garraf | Olèrdola Estan exposades fins al 10 de desembre a la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado de Castelldefels

Es lliuren els premis del 25è Concurs Fotogràfic dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix

Lliurament de premis. Autor: XPN
Lliurament de premis. Autor: XPN
04/12/2019

El divendres 29 de novembre a les 20 h va tenir lloc a la Sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado de Castelldefels el lliurament dels premis als guanyadors del 25è Concurs de Fotografia dels parcs del Garraf, d’Olèrdola i del Foix.

Foix Amb la presència d'artistes italians i grecs

Cita anual del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges al Parc del Foix

Barbas, Frana i Coronzu. Autor: Jordi Roca
Barbas, Frana i Coronzu. Autor: Jordi Roca
22/11/2019

El cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges enfila la recta final de l’edició d’enguany. El diumenge 10 de novembre, va tenir lloc al Parc del Foix el recital amb el poeta alguerès Antonio Coronzu acompanyat del multiinstrumentista i compositor grec Christos Barbas i de Peppe Frana, músic italià.

Foix | Garraf | Olèrdola El dijous 28 de novembre a l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes

Us convoquem al 3r Fòrum Permanent per a la implementació de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix

Detall del cartell. Autor: XPN
Detall del cartell. Autor: XPN
19/11/2019

El proper dijous 28 de novembre de les 17 a les 19 h, l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes acollirà el 3r Fòrum Permanent per a la implementació de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) als parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix. L'esdeveniment és gratuït i obert a totes aquelles persones interessades, si bé és necessari inscriure-s'hi prèviament.

Foix | Garraf | Olèrdola En el Conjunt monumental d'Olèrdola

La Matinal dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix aplega prop de 250 persones

Instant de la Matinal. Autor: XPN
Instant de la Matinal. Autor: XPN
11/11/2019

El diumenge 3 de novembre, dins el programa Viu el parc dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix, es va celebrar la Matinal al recinte del Conjunt monumental d'Olèrdola. La jornada va omplir l'indret de tallers, música i activitats diverses.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.