Montesquiu

Montseny | Guilleries-Savassona | Parc Agrari | Montesquiu | Garraf | Montnegre-Corredor | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 29 de setembre

La Diputació de Barcelona subvenciona les despeses del transport escolar de la campanya Coneguem els nostres parcs per al 2018

Infants participant al programa. Autor: XPN
Infants participant al programa. Autor: XPN
04/08/2017

La Diputació de Barcelona ha aprovat les bases reguladores de subvencions als ajuntaments de la província de Barcelona per fer front a les despeses del transport escolar de la campanya Coneguem els nostres parcs 2018 (de gener a juny), segons publica el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) del 2 d'agost. El termini de presentació de sol·licituds acaba el 29 de setembre.

Montesquiu | Xarxa de Parcs Naturals

'Dades obertes sobre patrimoni natural', tema de la 2a Jornada tècnica al castell de Montesquiu

Castell de Montesquiu. Autor: XPN
Castell de Montesquiu. Autor: XPN
24/07/2017

El proper dimarts 3 d'octubre al matí tindrà lloc la 2a Jornada tècnica al Centre de Recursos del Castell de Montesquiu. En aquesta ocasió, la temàtica protagonista seran les ‘Dades obertes sobre patrimoni natural: com les podem oferir i aprofitar els municipis?’. Sessió gratuïta, si bé cal preinscriure’s abans del 29 de setembre (inclòs).

Montesquiu 600 persones van gaudir d'una jornada de música, activitats, vermut i pícnic als jardins del castell

Èxit de públic a la segona edició de Música a la gespa

Públic als jardins del castell. Autor: XPN
Públic als jardins del castell. Autor: XPN
20/07/2017

La proposta Música a la gespa es consolida en l’entorn immillorable dels jardins del castell de Montesquiu. L'escenari va acollir artistes com Mazoni o Maria Arnal i Marcel Bagés.

Montesquiu Entre el 5 i el 27 d'agost

Nova exposició a la Cabanya del Castell

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
20/07/2017

Un cop finalitzi el 30 de juliol la mostra de les fotografies de Joan Santaugini i les imatges guanyadores i finalistes del 18è Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu, el Parc del Castell de Montesquiu ha programat, entre el 5 i el 27 d'agost a la Cabanya del Castell, la XXIII Mostra internacional i multidisciplinària d'art contemporani. L’entrada és lliure i la mostra expositiva podrà visitar-se els dissabtes i festius, de les 11 a les 14 h. La inauguració tindrà lloc el dissabte 5 d’agost a les 12 h.

Montesquiu Augment considerable de participants

Ja pots veure les imatges guanyadores del 18è Ral·li Fotogràfic

Alguns dels guanyadors. Autor: XPN
Alguns dels guanyadors. Autor: XPN
07/07/2017

L’1 de juliol a les 12 h del migdia va tenir lloc l'entrega de premis de la 18a edició del Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu. Les imatges guanyadores així com les finalistes poden veure's exposades a la Cabanya del Castell fins al 30 de juliol.

Montesquiu Sis mostres, entre juliol del 2017 i gener del 2018

Nou cicle d'exposicions temporals a la Cabanya del Castell

Cabanya del Castell. Autor: Autor: Enfo / Wikimedia Commons
Cabanya del Castell. Autor: Autor: Enfo / Wikimedia Commons
25/06/2017

El Parc del Castell de Montesquiu ha programat, entre els mesos de juliol del 2017 i gener del 2018, sis noves exposicions temporals que es podran veure a la Cabanya del Castell. L’entrada és lliure i les mostres expositives podran visitar-se els dissabtes i festius, de les 11 a les 14 h. El cicle s'inaugura amb les fotografies de Joan Santaugini, exposades entre l’1 i el 30 de juliol juntament amb les imatges guanyadores i finalistes del 18è Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu, celebrat el 4 de juny. La inauguració d'ambdues mostres és el mateix dissabte 1 a les 12 h del migdia.

Montesquiu El 9 de juliol, música, activitats, vermut i pícnic als jardins del castell

No et perdis la segona edició de 'Música a la gespa', als jardins del castell de Montesquiu

Detall del cartell. Autor: XPN
Detall del cartell. Autor: XPN
25/06/2017

El diumenge, 9 de juliol, a partir de les 11 h del matí i fins a les 19.30 h, els jardins del castell de Montesquiu acolliran la segona edició de 'Música a la gespa', una jornada sencera de bona música, activitats, tallers i jocs gratuïts pensats per a tota la família. L'accés és lliure, us hi esperem!

Montesquiu Amb molta màgia, música i la 18a edició del Ral·li Fotogràfic

La Festa al parc aplega més de 300 persones al castell de Montesquiu

Espectacle 'Hocus Pocus'. Autor: Viu el parc / Fusic
Espectacle 'Hocus Pocus'. Autor: Viu el parc / Fusic
25/06/2017

La 22a edició del programa Viu el parc, amb la Festa al parc i la 18a edició del Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu com a actes centrals, va aplegar més de 300 persones a l'entorn del castell.

Montesquiu Van participar-hi quatre escoles de l'àmbit del Parc

L'entorn del castell de Montesquiu és l'escenari de la sortida escolar del Viu el parc

Alumnes al castell. Autor: CIMA
Alumnes al castell. Autor: CIMA
20/06/2017

El dia 1 de juny va tenir lloc la festa de les escoles del Parc del Castell de Montesquiu. En aquesta jornada es van fer diversos tallers de descoberta del patrimoni natural i cultural del castell de Montesquiu i la vall de la riera de la Solana.

Montseny | Collserola | Guilleries-Savassona | Parc Agrari | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona La convocatòria finalitza el 27 de juliol

Novetats en els Premis de Prevenció d'Incendis Forestals 2017

Moment de l'acte. Autor: OTPMIF
Moment de l'acte. Autor: OTPMIF
06/06/2017

La Diputació de Barcelona convoca la 21ena edició dels Premis de Prevenció d'Incendis Forestals, adreçats a les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) que actuen en municipis de l’àmbit de la demarcació de Barcelona. La novetat en la convocatòria d’enguany és que els premis Jordi Peix i Rossend Montané es destinaran a reconèixer idees i propostes d’actuació tant en les accions de sensibilització i prevenció, com a projectes de planificació en la gestió per a la prevenció d’incendis.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.