Montesquiu

Montesquiu Amb sortides, tallers i visites en cap de setmana

Ja és a punt el programa d'activitats de tardor del Parc del Castell de Montesquiu

Programa de tardor. Autor: XPN
Programa de tardor. Autor: XPN
25/09/2017

Tallers de bolets i de destil·lació de romaní, sortides ornitològiques, SketchCrawl, una ruta pel Vidranès, les noves visites guiades al castell de Montesquiu... el programa d'activitats de tardor 2017 ofereix, durant els caps de setmana, interessants propostes de descoberta relacionades amb la natura i la història pròpies d'aquest territori.

Montseny | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals En cap de setmana

Els parcs de la XPN ofereixen passejades guiades tot l'any

Família passejant. Autor: Oriol Clavera
Família passejant. Autor: Oriol Clavera
22/09/2017

Fins al final d’any, durant els caps de setmana diversos espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona us proposen passejades guiades pensades per a tota la família. 

Montesquiu Elaborada pels alumnes i la comunitat educativa

13a edició de l'agenda escolar del Parc del Castell de Montesquiu

Agenda escolar 2017-2018. Autor: XPN
Agenda escolar 2017-2018. Autor: XPN
20/09/2017

Per tretzè any consecutiu en el marc del programa escolar Viu el parc, l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona ha editat l'agenda escolar del Parc del Castell de Montesquiu. La publicació, coordinada per Viladraueducacio.com, recull el treball fet pels alumnes de cicle mitjà i superior de les escoles del Parc amb l'objectiu que esdevingui un recurs didàctic útil.

Montesquiu Del 30 de setembre al 29 d’octubre

Filatèlia i dibuix a la Cabanya del Castell

Mostra filatèlica i dibuix. Autor: XPN
Mostra filatèlica i dibuix. Autor: XPN
20/09/2017

Un cop finalitzada el 24 de setembre 'BisAurart', entre el 30 de setembre i el 29 d’octubre podeu visitar a la Cabanya del Castell la mostra filatèlica del Cercle Filatèlic i Numismàtic de Ripoll i els dibuixos de Clara Casals. L’entrada és lliure i les dues mostres es poden veure dissabtes i festius, de les 11 a les 14 h.

Montesquiu Fins al 24 de setembre

La mostra BisAurart t'espera a la Cabanya del Castell

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
07/09/2017

Del 2 al 24 de setembre, la Cabanya del Castell acull la mostra BisAurart, que dona a conèixer artistes del Bisaura i aglutina tècniques i disciplines artístiques diferents. L’entrada és lliure i la mostra expositiva podrà visitar-se els dissabtes i festius, de les 11 a les 14 h. No us perdeu aquesta proposta, tot un clàssic dins el programa d'exposicions temporals del Parc del Castell de Montesquiu.

Montesquiu | Xarxa de Parcs Naturals Preinscripcions fins al 29 de setembre

Les dades obertes sobre patrimoni natural, tema de la 2a Jornada tècnica al castell de Montesquiu

Castell de Montesquiu. Autor: XPN
Castell de Montesquiu. Autor: XPN
24/07/2017

El proper dimarts 3 d'octubre al matí tindrà lloc la 2a Jornada tècnica al Centre de Recursos del Castell de Montesquiu. En aquesta ocasió, la temàtica protagonista seran les ‘Dades obertes sobre patrimoni natural: com les podem oferir i aprofitar els municipis?’. La sessió és gratuïta, si bé cal preinscriure’s abans del 29 de setembre (inclòs).

Montesquiu 600 persones van gaudir d'una jornada de música, activitats, vermut i pícnic als jardins del castell

Èxit de públic a la segona edició de Música a la gespa

Públic als jardins del castell. Autor: XPN
Públic als jardins del castell. Autor: XPN
20/07/2017

La proposta Música a la gespa es consolida en l’entorn immillorable dels jardins del castell de Montesquiu. L'escenari va acollir artistes com Mazoni o Maria Arnal i Marcel Bagés.

Montesquiu Entre el 5 i el 27 d'agost

Nova exposició a la Cabanya del Castell

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
20/07/2017

Un cop finalitzi el 30 de juliol la mostra de les fotografies de Joan Santaugini i les imatges guanyadores i finalistes del 18è Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu, el Parc del Castell de Montesquiu ha programat, entre el 5 i el 27 d'agost a la Cabanya del Castell, la XXIII Mostra internacional i multidisciplinària d'art contemporani. L’entrada és lliure i la mostra expositiva podrà visitar-se els dissabtes i festius, de les 11 a les 14 h. La inauguració tindrà lloc el dissabte 5 d’agost a les 12 h.

Montesquiu Augment considerable de participants

Ja pots veure les imatges guanyadores del 18è Ral·li Fotogràfic

Alguns dels guanyadors. Autor: XPN
Alguns dels guanyadors. Autor: XPN
07/07/2017

L’1 de juliol a les 12 h del migdia va tenir lloc l'entrega de premis de la 18a edició del Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu. Les imatges guanyadores així com les finalistes poden veure's exposades a la Cabanya del Castell fins al 30 de juliol.

Montesquiu Sis mostres, entre juliol del 2017 i gener del 2018

Nou cicle d'exposicions temporals a la Cabanya del Castell

Cabanya del Castell. Autor: Autor: Enfo / Wikimedia Commons
Cabanya del Castell. Autor: Autor: Enfo / Wikimedia Commons
25/06/2017

El Parc del Castell de Montesquiu ha programat, entre els mesos de juliol del 2017 i gener del 2018, sis noves exposicions temporals que es podran veure a la Cabanya del Castell. L’entrada és lliure i les mostres expositives podran visitar-se els dissabtes i festius, de les 11 a les 14 h. El cicle s'inaugura amb les fotografies de Joan Santaugini, exposades entre l’1 i el 30 de juliol juntament amb les imatges guanyadores i finalistes del 18è Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu, celebrat el 4 de juny. La inauguració d'ambdues mostres és el mateix dissabte 1 a les 12 h del migdia.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.