Viu el parc

Sant Llorenç-Obac La Matinal tindrà lloc el 7 de maig

Nova edició del Viu el parc al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
16/04/2017

Diverses activitats i propostes destaquen en el programa d’enguany: la Matinal del diumenge 7 de maig; la nit d’estels a Granera del dissabte, 20 de maig, i el recital del diumenge 28 de maig al Marquet de les Roques (dins del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges). Dins la nova proposta Òpera als parcs, també s'ha programat la sarsuela 'Cançó d’amor i de guerra' el 15 de juliol al castell de Talamanca.

Xarxa de Parcs Naturals Entre el 22 d'abril i el 5 de novembre es faran dotze recitals

Comença el cicle 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges'

Poesia als parcs. Autor: XPN
Poesia als parcs. Autor: XPN
13/04/2017

Un any més, la Xarxa de Parcs Naturals, amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes, organitza, en el marc del programa Viu el parc, el cicle ‘Poesia als parcs. Lletres i paisatges’, una proposta que combina natura i literatura en indrets singulars dels espais naturals. El programa d’enguany, que comença el dissabte 22 d’abril al Parc de la Serralada de Marina i acaba el diumenge 5 de novembre al Parc del Foix, inclou un total de dotze recitals en onze espais naturals.

Montseny | Guilleries-Savassona | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona Una proposta cultural que ens apropa a la natura d’una manera lúdica

El programa Viu el parc celebra el 25è aniversari

Matinal al Brull. Autor: Taller de Cultura
Matinal al Brull. Autor: Taller de Cultura
21/03/2017

Viu el parc va començar l'any 1992 al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, de la mà del Servei de Parcs Naturals i de l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona. D’aleshores ençà, s’han anat incorporant al programa diferents espais: Montseny, Garraf, Montnegre i el Corredor, Montesquiu, Olèrdola, Marina i Litoral, Guilleries-Savassona i el Foix. Deu parcs en total amb vuitanta-cinc municipis implicats.

Marina Amb Poesia als parcs i la Matinal al parc

Veniu a gaudir de la 16a edició del Viu el parc del Parc de la Serralada de Marina

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
16/03/2017

El mes d'abril arriba amb interessants propostes culturals i de lleure al Parc de la Serralada de Marina. El programa Viu el parc, que enguany celebra la 16a edició, us dona l’oportunitat de gaudir de la ja tradicional Nit d’estels a l’Observatori Astronòmic de Tiana (dissabte, 1 d’abril), del primer recital del cicle ‘Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2017’ (dissabte, 22 d’abril) i de la Matinal al parc (diumenge, 30 d’abril).

Montseny | Montesquiu | Garraf | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona Amb un concert gratuït a la Garriga, l’11 de març

Engega el nou cicle Òpera als parcs

El Patronat. Autor: Teatre de la Garriga
El Patronat. Autor: Teatre de la Garriga
01/03/2017

Amb la voluntat de continuar treballant per la difusió de la cultura als espais naturals protegits que formen part de la Xarxa de Parcs Naturals, s’ha posat en marxa el cicle Òpera als parcs. El primer concert, 'Dones regents de la lírica', s’emmarca dins de la Setmana de la Dona i tindrà lloc el dissabte 11 de març a les 20 h al Teatre de la Garriga - el Patronat, població ubicada dins de la Reserva de la Biosfera del Montseny.

Marina Més de mil alumnes, durant tres dies

Sant Jeroni de la Murtra rep les sortides escolars del programa Viu el parc

Festa de cloenda. Autor: ACER
Festa de cloenda. Autor: ACER
01/03/2017

El 21, 22 i 23 de febrer, un total de 1.025 alumnes de 5è de primària de les escoles de Badalona, Montcada i Reixac, Sant Fost de Campsentelles i Santa Coloma de Gramenet s’han apropat al monestir de Sant Jeroni de la Murtra per gaudir de diverses activitats de natura i descoberta.

Foix | Garraf | Olèrdola Van fer activitats i visitar el conjunt monumental d’Olèrdola

Prop de 700 alumnes realitzen les sortides escolars del Viu el parc

Infants participants. Autor: ACER
Infants participants. Autor: ACER
16/12/2016

Dins de la campanya escolar del programa Viu el parc, el 13 de desembre, el conjunt monumental d’Olèrdola va rebre la visita de 357 alumnes de les escoles de l’àmbit dels parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix, i l’endemà, 14 de desembre, l’indret va acollir 335 alumnes més. Tots ells van realitzar activitats de natura i descoberta.

Montnegre-Corredor En el marc del Viu el parc

Ja pots veure les imatges guanyadores del X Ral·li Fotogràfic 'Tocats pel bolet'

Guanyadors. Autor: Xevi Vilaregut
Guanyadors. Autor: Xevi Vilaregut
15/12/2016

El diumenge 27 de novembre a les 12 h, va tenir lloc al Casal de Cultura de Sant Iscle de Vallalta la lectura del veredicte i el lliurament de premis del X Ral·li Fotogràfic 'Tocats pel bolet' que s’havia celebrat en aquest mateix municipi i en el marc del Viu el parc el 30 d'octubre. 

Foix | Garraf | Olèrdola Amb la visita al conjunt monumental d’Olèrdola

Més de 350 alumnes del Garraf celebren la sortida escolar del Viu el parc

Activitat de descoberta. Autor: ACER
Activitat de descoberta. Autor: ACER
11/12/2016

El dijous 24 de novembre, un dia assolellat va donar inici a la festa escolar del programa Viu el parc als parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix. El magnífic conjunt monumental d'Olèrdola acollia 365 alumnes provinents de quinze aules de cinquè de primària de vuit escoles dels municipis de Gavà, Olivella, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.