Concursos de fotografia del Parc de la Serralada Litoral


10è Concurs de fotografia. Any 2018


 

El dimarts 22 de gener a les 19 h se celebrarà l' acte de lliurament de premis de la desena edició.

Un any més, s'ha convocat el 10è concurs de fotografia del Parc de la Serralada Litoral. Com a l'edició anterior hi ha dues categories, una per al públic en general, i una altra per a nens i nenes fins a 12 anys. El tema d'aquesta convocatòria és únic: Un color del parc

Es poden presentar fins un màxim de 4 fotografies per autor, que hauran de ser inèdites, fins les 23:55 hores del 15 d'octubre de 2018. Totes les imatges s’han d’acompanyar d’un formulari de participació que podeu trobar a la web del Parc.

Consulteu i llegiu les bases completes del 10è concurs de fotografia.

La participació al concurs és gratuïta. Les fotografies han d'adreçar-se mitjançant correu electrònic a l'adreça p.slitoral@diba.cat acompanyades del formulari Participació al 10è Concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral (un formulari per a cada fotografia presentada al concurs) indicant les dades següents:

  • Títol de la fotografia
  • Lloc de presa de la fotografia (indret i municipi)
  • Nom i cognoms de l’autor/a
  • Municipi de residència
  • Telèfon de contacte
  • Adreça electrònica de contacte

Protecció de dades

 En el cas dels menors de 14 anys, la seva inscripció haurà de ser feta pels seus pares o tutors (un d’ells) que donaran el consentiment per al tractament de les dades dels menors, identificatives i de contacte de l’autor de la fotografia i de la seva pròpia imatge que podrà ser utilitzada per a la difusió de l’activitat i/o la publicació dels guanyadors en diferents mitjans, entre ells la pàgina web del Consorci. 

Periòdicament les fotografies s'incorporaran al Facebook del Parc de la Serralada Litoral https://www.facebook.com/parcserraladalitoral. Els visitants podran marcar-les "m'agrada" i el resultat de la votació mitjançant Facebook determinarà el Premi del públic.

 

Documents de participació al 10è concurs fotogràfic i enllaços d'interès

 

Fotografies guanyadores dels Premis del Jurat d’aquesta edició.

1r premi: Junts dins la boira, de Xavier Rafanell Jacas. 

 

2n premi: Núvols i estels a Sant Mateu, de Pere Arnal Gabarró.

 

3r premi: Papallona de l'arboç, de Josep Gratacòs Bau.