Coronavirus COVID-19


NOU COMUNICAT: Tancament de tots els accessos als aparcaments i àrees d'esplai dels parcs a causa del coronavirus COVID-19

Seguint les mesures de protecció civil contra l'extensió del coronavirus COVID-19, es recorda la necessitat que la població resti confinada a casa seva i s'evitin trasllats innecessaris. Per aquest motiu i seguint directrius governatives, recordem que les àrees d'esplai resten tancades i s'han tancat també els accessos a tots els aparcaments de la Xarxa de Parcs Naturals. Així mateix, recordem que totes les activitats als parcs han estat suspeses.

Aquesta informació s’anirà actualitzant mitjançant els canals oficials en funció de les instruccions que es vagin rebent per part de les autoritats sanitàries, així com de la mateixa Diputació de Barcelona.

 

 

Avisos i alertes


En aquesta secció trobareu avisos i alertes d'interès per a l'usuari.


Avís d'alerta  - Divendres de 24 gener

⚠ Les fortes ratxes de vent  i pluja que es van registrar entre dilluns i dimecres com a conseqüència del temporal Glòria han provocat incidències generalitzades a la xarxa viària del Parc: arbres caiguts, esllavissades, esvorancs,... S’està treballant per solventar aquestes incidències.

 

   

 

   

 

Consulteu tota la informació a la web de la Generalitat de Catalunya.