Marina

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals Al Punt d'Informació situat al Museu de la Pagesia de Fogars de la Selva

Sessió de treball i formació del personal d'informació dels parcs del Montnegre i el Corredor, Serralada Litoral i Serralada de Marina

Interior del Museu de la Pagesia. Autor: XPN
Interior del Museu de la Pagesia. Autor: XPN
06/11/2017

El 28 d’octubre, el Punt d'Informació del Parc del Montnegre i el Corredor situat al Museu de la Pagesia de Fogars de la Selva va acollir la sessió anual de Formació per a Informadors dels Parcs de la Direcció Territorial Oriental. El tema central de la trobada va girar al voltant dels recursos per a l’acció educativa ambiental i de la dinamització dels equipaments d’informació dels parcs.

Marina Fins l'1 de desembre

La Biblioteca Can Casacuberta de Badalona exposa la mostra 'Parc de la Serralada de Marina'

Detall de l'exposició. Autor: XPN
Detall de l'exposició. Autor: XPN
06/11/2017

El dijous 2 de novembre es va inaugurar l’exposició itinerant 'Parc de la Serralada de Marina' a la Biblioteca Can Casacuberta de Badalona, on podrà veure’s fins a l’1 de desembre. El fil conductor de la mostra és el personatge de la Marina, una noia laietana del poblat ibèric de les Maleses.

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor A l’entorn de la Roca d’en Toni i el Castell de Pedra

Guardes i tècnics participen en un taller de camp amb l'ús de l'app NaturaList i el web Ornhito.cat

Moment del taller. Autor: CPSL
Moment del taller. Autor: CPSL
21/10/2017

El divendres 29 de setembre, una dotzena de guardes i tècnics dels parcs de la Serralada Litoral, Serralada de Marina i el Montnegre i el Corredor van realitzar a l’entorn de la Roca d’en Toni i el Castell de Pedra, al sector central del Parc de la Serralada Litoral i dins el municipi de Vilassar de Dalt, un taller de presa de dades al camp i la seva posterior entrada fent servir la plataforma web Ornitho.cat i l’app NaturaList.

Marina Es va fer un repàs de les actuacions més significatives d'enguany fetes fins al moment

Se celebra la 2a sessió ordinària anual de l'Assemblea del Consorci del Parc de la Serralada de Marina

Oficina del Parc de la Serralada de Marina. Autor: XPN
Oficina del Parc de la Serralada de Marina. Autor: XPN
19/10/2017

El dimarts 10 d’octubre a les 16 h, la sala de reunions de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, a l'Edifici del Rellotge de l'Escola Industrial, va acollir la 2a sessió ordinària de l’Assemblea del Consorci del Parc de la Serralada de Marina.

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals Fruit de la col·laboració entre la Xarxa de Biblioteques Municipals i la Xarxa de Parcs Naturals

El programa 'Parc i biblioteques... naturalment!' ofereix activitats fins a finals d'any

Imatge del programa. Autor: XBM i XPN
Imatge del programa. Autor: XBM i XPN
09/10/2017

Ja es poden consultar les activitats que, en el marc del projecte 'Parcs i biblioteques... naturalment!', es faran durant el darrer trimestre d’enguany a deu biblioteques del Maresme de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

Montseny | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals En cap de setmana

Els parcs de la XPN ofereixen passejades guiades tot l'any

Família passejant. Autor: Oriol Clavera
Família passejant. Autor: Oriol Clavera
22/09/2017

Fins al final d’any, durant els caps de setmana diversos espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona us proposen passejades guiades pensades per a tota la família. 

Marina Es poden consultar tots els informes mensuals i els llistats de dades diàries

Primer aniversari de l'estació meteorològica de Tiana-la Conreria

Moment de la instal·lació. Autor: Ecometta
Moment de la instal·lació. Autor: Ecometta
24/07/2017

Fruit del conveni de col·laboració entre l'Associació Ecometta i el Parc de la Serralada de Marina, l’1 d’agost del 2016 a les 00:00 h es posava en marxa oficialment l’estació meteorològica de la Conreria-Tiana, al Parc.

Marina Amb un punt d’informació

El Parc de la Serralada de Marina participa a la 2a Festa del Medi Ambient de Santa Coloma de Gramenet

Punt d'informació. Autor: XPN
Punt d'informació. Autor: XPN
26/06/2017

El Parc de Can Zam va acollir el diumenge, 11 de juny, la 2a Festa del Medi Ambient en el marc del Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny). L'esdeveniment està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona (Museu Blau) i l’Ajuntament de Santa Coloma, juntament amb la col·laboració de diverses entitats, equipaments, institucions i empreses entre les quals figura el Parc de la Serralada de Marina.

Marina Es va recrear l’activitat tèxtil, d’escriptura, etc.

Torna la vida al poblat ibèric de les Maleses

Taller d'escriptura ibèrica. Autor: Museu Mpal. Montcada
Taller d'escriptura ibèrica. Autor: Museu Mpal. Montcada
26/06/2017

Amb motiu de la Festa Major de Montcada i Reixac, el dissabte 3 de juny es va fer una recreació de la vida al poblat ibèric de les Maleses. L’activitat va estar desenvolupada pels alumnes i exalumnes de la matèria d'arqueologia i professors de l'INS Montserrat Miró de la ciutat.

Marina Trobareu les imatges al Facebook del Parc

El 4t Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada de Marina ja té guanyadors

Guanyadors d'enguany. Autor: XPN
Guanyadors d'enguany. Autor: XPN
22/06/2017

Tres instantànies d’Agustí González, Josep Ponsa i Joan Mimó han estat les guanyadores del 4t Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada de Marina. Fins al 30 de setembre, s’exposen a la Biblioteca Elisenda de Montcada acompanyades d’una selecció de les imatges més rellevants que han participat al certamen d'enguany.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.